Bucurii de sept - oct 2006(15)
Raspunsuri - Pagina 9
gripo spune:
BEATRIX, am inteles. Vad ca deocamdata ii prieste regimul asta, si i-am pus din ce in ce mai putine cereale, dar, am mai descoperit ceva, si anume pozitia la circa 30grade in carucior, si acolo sta cam toata ziua. Noaptea oricum nu vomita sau regurgita, ca doarme tun. eu il hranesc dormind.![]()
MAMILILI, sunt convinsa ca exista asa ceva, dar n-am apucat sa ajung la o farmacie. Am stricat si eu doar 2 tetine din cate am.
beatrix spune:
MamiLili, exista intradevar, doar ca e totusi prea mare! cel putin ceea ce am gasit eu aici! i-am dat cu ea si s-a inecat!
am pus-o la pastrat pt mai tarziu ca sigur imi va folosi!
am mai incercat tetina de la avent din aceea cu 3 viteze! i-am dat pe viteza 1 si se pare ca tot e mare!
din ce am vazut eu marimea gaurii d ela tetina depinde de la o firma la alta!
Beatrix si Eric
ramomar spune:
notquiteso nici strumifta mea nu vrea suzeta si pace. Am incercat sa pun ceai pe ea, am pus si laptic, am forta-o pana a vomat si tot nu o vrea. Asta e, intr-un fel e bine, in altul e rau, ca nu adoarme decat in brate si pt putin timp.
intrebare: mamicilor,puiutii vostri cat dorm ziua?a mea nu prea mai doarme deloc, dar a bucur ca macar doarme noaptea.
azi nu a dormit decat juma de ora si e ora 15 
Marina 
eloise bine ai facut ca nu ai insirat aici bucuriile, caci te bateam de mama focului ![]()
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
lakioana spune:
Ramona...si ce face cand nu doarme?
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
roxanae spune:

Itzy si Roxana01 merci 
Inni de mult am vrut sa-ti spun- tare frumoasa scumpetea ta si se deschide din zi in zi, cel putin mie asa mi se pare.Este tare dulce.
Alessia, Armand este un scump.
Gripo mi-am adus aminte ca si eu am avut probleme cu Diana cand era mica regurgita , voma , nu lua in greutate.Problema s-a rezolvat cand i-am schimbat laptele - de atunci totul a fost OK.Zic si eu, sper sa nu te superi poate nu ii merge formula de acum.
Mexxa nu cred ca este problema daca este doar un scaun pe zi.Multa sanatate.
Roxana
de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
ramomar spune:
vorbeste si rade la carusel, apoi cu toate jucariile, asta pana se plictiseste si atunci incerpe sa maraie; dar, de obicei sta cuminte pana imi fac eu treaba. azi in schimb a fost tare maraita. nuy a stat singura decat foarte putin de dimineata pana ce eu am aspirat, spalt pe jos si vase. acum e la mine in brate![]()
mami fericita de
strumf mic si drag...
mexxa spune:
Cucoancea
pot sa zic ceva..vreau si eu cartea...daca se poate...
* Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
lakioana spune:
quote:
Originally posted by ramomar
vorbeste si rade la carusel, apoi cu toate jucariile, asta pana se plictiseste si atunci incerpe sa maraie; dar, de obicei sta cuminte pana imi fac eu treaba. azi in schimb a fost tare maraita. nuy a stat singura decat foarte putin de dimineata pana ce eu am aspirat, spalt pe jos si vase. acum e la mine in brate
Stii de ce te intreb?
Pt. ca fata mea timp de 2 luni jumate nu a dormit ziua mai mult de 2 ore adunate. Si ce facea cat era ziulica de lunga? Plangea orinde o puneam...in patut, in landou, in brate....
Dar acum...situatia s-a schimbat. De ex. azi: ne-am trezit la 10 dimineata, cu pauza de masa la 4 si atat, si de atunci am mancat, am ras, am dormit de la 11 la 12:30, am papat si de atunci dormim neintorsi...
Se schimba si ei...lasa ca isi revine si ea la programul ei normal. Rabdare
Te pup
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
mephala30 spune:
Chiar acum, pe zone reality e o emisiune despre o familie numeroasa: 15 copii!!! Ce multi sunt!!!
Vedeti cum se descurca o mama cu 15 copii!!!!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
ramomar spune:
lakioana ce cuminte si frumoasa papusa ai 
a mea nu a mai dormit 2-3 ore legate de cand avea o luna.
deci la voi s-a schimat in bine, la noi e exact invers.![]()
pupici
mami fericita de
strumf mic si drag...