Bucurii de sept - oct 2006(15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Alexia-Maria, Armand, Antonia, Alexia-Nicol, Iulia-Ioana!

Chantal, ma pentru ingerasul tau Alexandra-Sonia!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Notquiteso papusica noastra dupa 1-2 ore deja e maraita, asa ca nici in brate nu mai vrea, dar daca o pun in carut prin casa...sau in pat cu SUZY adoarme in 5 min. Cum am intins-o pe pat a inchis ochii si trage din suzy de zici ce-i aia...vor si ei sa li se intinda oasele...ca si noi cand suntem obositi...sa ne tina cineva drept in picioare...sau sa ne mai si agite ...Initiam am zis ca nu ii dau suzeta dar sa stii ca o calmeaza ff mult. Si inca nu e dependenta de ea. Cand nu o vrea o scuipa...sau dupa ce adoarme bine o da ea afara sau i-o scot eu. Noaptea nici nu i-o dau...ca nu simte nevoia

Deci: la noi peste zi...sta treaza 1-2 ore si apoi da semne de oboseala si stiu ca e timpul pt nani pui inca o ora jumate max 2...pana m-am prins si eu...ca tot credeam ca e burtica sau ii e foame...dar ea voia nani culcata si neleganata

Succes

ITZY-BITZY
si
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lexi iti trimit eu, dar nu stiu cand ajung sa cumpar, ca sortimente multe si bune se gasesc doar la un mall care se afla in capatul opus al orasului. Pot sa trimit sotul, dar nu garantez o zi anume...in intervalul unei sapt poate reusesc sa fac pachetul. trimite-mi adresa pe PM si zi ce sortimente vrei sa-ti iau si cat...sau mai bine iti insirui eu pe PM cam ce exista...ca aici daca le enumar ma linsheaza fetele

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Not, asa am patit si eu cu Deea ieri. A vrut doar s-o dansez. Aseara adunasem vreo 3 ore de dans cu mici pauze. Daca o lasam jos facea botic si maraia si ii siroiau lacrimile. Acum incerc s-o adorm a sa nu mai patim ca ieri ca sigur de oboseala facea asa.

Eloise, multumim ca ti-ai facut mila de noi.

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eloise, da, mai bine imi spui tu pe PM ce sortimente sunt si pretul si iti spun eu ce vreau. parca vad ca te pun sa-mi trimiti un colet de vreo 7 kile

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, A treia luna,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi.
Sa nu deochi,bebe Matteo azi baiat cuminte,adormit in brate dar continuat somnul in pat singur,eu putut fac curatenie,acum adormit in arc singurel,mama doar leganat.Are zile si zile,noroc ca noaptea super ok.
Super bebe Armand.

Io mami de Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Ramomar, trimite-mi adresa pe PM

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Itzy, sigur ca iti dau. Asa cum i-am zis si lui Gripo, eu trec zilnic pe la Piata Unirii (in jur de 8 trece sotul, in jur de 16 vin si eu). Eu stau in Dr Taberei, deci s+ar putea si undeva pe acolo. Zilnic merg in Cotroceni la mama....Gandeste+te si tu cum sa facem sa iti inmanez "trofeul"

POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

LEXI, cum e la serviciu? si cu cutzu'ic ce-ati facut?

Mergi la inceput

Eloise, o sa pun o carte si pentru tine in pachetelul pentru Mamilili! Cat poa sa coste....

POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput