PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 28
crissa71 spune:
Oncicu:Multumim frumos....Si voua la fel... tot binele din lume!
Muuh:esti tu mai curajoasa...!!Deh...dar te-as intreba cum ii dai supa crema cu bibe sau cu lingurita?
Eu azi am emotii(parc-as fi tampita!!..sau poate sunt..)..trebuie sa pape cu lingurita...Of..si atat de mult ii placea,deschidea gurita singur de fiecare data..cred ca trebuie sa i le schimb...sa vada altele..mai multe culori si forme..poate asa o sa vrea.
Si fetelor alta intrebare:Voi le puneti fular la nas si gura cand ii scoateti afara si e mai frig?Am citit pe undeva pe forum, unele mamici le pun..majoritatea nu..desi discutiile erau totusi pt.bebei mai mari...
Pe aici..toti se simt datori sa-ti spuna"pune-i ceva la gurita.."!
N-as vrea sa-l invat asa..pe mine maica-mea m-a incotoosmanit la greu..cu fular cu manusi..ce sa mai eram ca bradul de craciun...si drept urmare am fost racita tot timpul(rosu-n gat..amigdalite..peste amigdalite..).
HAi pupici.
crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
Consi spune:

PETRA
MIHAELA
CIPRIAN
MIHAI

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
ionelalit spune:
Buna dimineata mamici si persicute!!!
Ieri am mancat si noi para cu biscuiti si am fost foarte multumiti. Am devorat-o.
Fetelor voi dati fier bebeilor vostri? Noua ne-a dat pediatra fier (cel gratuit) si mi se pare ca e cam agitat de la el. Ma gandesc sa-l schimb, sa-i dau din alt fel, chiar daca trebuie sa-l cumpar.
Voi ati avut cumva zile in sir scaun tare si foarte inchis la culoare (verde)? Stiti cumva ce inseamna asta? Face zilnic dar e foarte tare si face doar cate putin cam de doua ori pe zi. El e foarte vesel, nici o schimbare. Doar seara trage cate o repriza puternica de plans. Si nu stiu de la ce. O fi dela burtica? Sau de la fier???
No bine. Pai v-am pupat si grija de voi si de piersicute!!!!
Ionela mamica de Vladut scumpic rau (04.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=bc26re2
norocuta spune:
Nour doarme in patutul lui de la 3 luni fix (patut lipit de patul meu, sa il aud), insa ii musai sa adoarma in bratele mele. Si cand e foarte obosit pus si simplu nu poate adormi singur, se maraie intr-un anume fel si, dupa ce il iau in brate, adoarme instant.
Distractia incepe cand incerc sa il pun jos, cand ochii i se deschid brusc si pare ca nu a dormit nici o secunda. Faza asta se poate repeta de 2-3 ori, dar nu imi ia mai mult de 10-15min. sa il pacalesc.
Inca se mai trezeste noaptea sa manance, cel putin o data (pe la 3), si, in jurul orei 5-6 dimineata se trezeste de-a binelea, cu mare chef de ras si joaca...de mor de dor de un somn "de o noapte".Am si uitat cum e asta.
georgiana, mamica de Nour (07.07.2006)
larissa_79 spune:
muuh, puiu am absentat motivat....n-a fost net.
Dar... oricum cam de joi seara pana sambata seara am avut o tzoc- tzoaca maraita rau. Am avut si soacra la mine...are o bafta vine exact cand e Alexia maraita. Cred ca iar a avut ceva in gat...ca 2 zile a marait si a refuzat total bibe. Cum am dat-o de 2 ori in gurita cu glicerina boraxata cu stamicin in care am pus 10 pic de vitamina A uleioasa ( asa i-am dat data trecuta la recomandarea pediatrei) i-a trecut. Am ajuns si eu la Z sambata in Unirii..dar normal ca nu erau decat geci de baietei...am vazut si asa cum are Alexei...dar ptr fetite nik. Vroiam sa ajung si la Orchestra in Careffour dar normal ca am primit telefon de acasa sa vin ca nu o mai pot tine linistita. Fi'mea e dependenta de tzatzi si la 3 ore maxim ii duce dorul. Cand am ajuns acasa si a gasit tzatzi ofta saracuta..ca tare ii fusese dor. Si uite asa..iar nu avem geaca de care vreau eu.
cristina_ioana, pupici la fata. Te inteleg ca esti obosita m-a frecat si Alexia 2 nopti...trezindu-se de vre 4 ori pe noapte ( doarme la ea in patut) de eram zombi dimineata. Noroc ca adoarme repede. Mai nou se trezeste uneori din somn plangand..dar nu asa plange rau...chiar nu stiu de ce. Poate viseaza urat...tre' sa o duc iar la biserica..poate se calmeaza.
Andra, ce face pui mic Clara?
crissa, La multe lunute la voinicel! Sa creasca mare si sa fie cuminte!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
Consi spune:
Crissa eu nu ii dau fular, ii dau suzeta. Fular se umezeste in dreptul guritei si daca e frig afara cred ca e si mai rau...
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
larissa_79 spune:
Sabana, bravo ptr Alexa cea dormicioasa noaptea. A mea se trezeste la 4 4 jumate...unde mai pui ca 2 nopti m-a trezit de vreo 4 ori..la un moment dat plangea si de oboseala nu am auzit-o ...m-a trezit sotul socat ca nu o aud si dorm lemn.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
Consi spune:
Sabana eu supa o fac cu apa de la robinet (oricum fierbe). Laptele il prepar cu apa plata. Am vrut sa pun apa plata la supa, dar am avut acelasi rationament ca tine plus de cate ori am fiert apa plata am observat ca face o pojghita foarte subtire deasupra. Nu prea ma pricep eu la fenomenele fizice sau chimice dar nu mi s-a parut ok.
Nici eu nu beau apa de la robinet, dar mancarea (supa, ciorba, etc.) o prepar cu apa de la robinet.
Ionela pediatra mi-a zis ca-i va da fier de la 6 luni, dar nu mi-a zis de care. KK verde si tare facem si noi, dar cateodata mai apare si din acela de culoarea mustarului.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
crissa71 spune:
LArissa si Consi:Multumim frumos...Si ai vostri sa creasca si sa fie destepti, frumosi si sanatosi(si la punga grosi..ca nu strica!!!
).
Cipic de ziua lui doarme de numa-numa..!!!Asa mult n-a dormit dimineata niciodata..Sper sa fie o.k.A....stai ca m-am prins..recupereaza ce n-a dormit azi noapte...
SI eu....???Cand recuperez...???
crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
oncicu spune:
Ionelalit fierul de obicei constipa si face si kk negru, asa ca nu ai de ce sa te sperii.
Crissa eu i-am pus un fular destul de subtirel dar nu la gurita, doar la gat.