PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 29
anasia spune:
Petra, Ciprian Constantin, Mihaela, Mihai 
nu-mi vine ca cred ca piersicutele noastre au deja 6 luni (unii)!ce repede a trecut timpul!
noi astazi am avut o noapte mai linistita, numai ca facem mucisori multi-multi, scoatem noi cu batista, dar se pun repede la loc; ii pun picturi in nasuc, dar tot nu scapam de muci;
mamici, ma uit la voi ca ati inceput diversificarea, cred ca pana ajunge noi acolo, o sa uit ce s-a discutat, retetele facute de voi si combinatiile, cred ca suntem printre ultimii "nediversificati"; ai vostri se joaca pe salteluta, vad ca Alessia se plictiseste repede si tot in brate la mami este mai bine? vineri mergem la cantar si ne pune o asis si cercelusi (daca nu ma razgandesc pana atunci);
ionelalit, si Alessia face de vreo 3 zile kk verde, mai moale si i-am dat putin smecta (nu pt culoare ci pt mi s-a parut f moale fata de cum facea inainte), iar episoade cu plansul avem in fiecare seara,mai ales cand vrea sa doarma;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
crissa71 spune:
Ionelalit:subscriu la ce a scris Oncicu...
Norocutza:Ce ma regasesc in ce scrii tu..!
Si fetelor...sa va spun ceva..eu am constatat ca m-am tampit..!
Fara glume..
O fii oboseala cronica..o fii varsta...o fii faptul ca o data cu minunea m-am desprins de lume..ca sa zic asa..sunt cam rupta de tot..tot stand in casa pe langa asta mic...nemaiesind nicaieri..nu tu servici..nu tu vizite la prieteni...in oras tot pe fuga..tot fuga..dupa cate ceva..nu altfel(plimbari sau shopping...)
Doar in casa cu socru-meu...si uneori cu maica-mea...doi batrani senili...sutul care vine tarziu....etc..
Voi nu aveti uneori senzatia asta?!!Sau doar eu o am?
Ce sa va fac..azi am timp de scris si va innebunesc...acum pana se trezeste Cipic...
Stau si ma intreb ce m-as face fara voi?Cum as fii..probabil multttt mai rau.
HAi ca scapati..se trezeste minunea..........
PUpici.
crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
ionelalit spune:
Consi, Oncicu, Anasia 

Noi facem kk foarte tare. Facem zilnic. Am auzit totusi de la prietene cu bebei ca fierul asta gratuit ii agita. Nu stiu ce sa zic...
Ionela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=bc26re2
Ioana81 spune:
Crissa te inteleg perfect. Si eu am aceasta pb. Stau cu bunica-mea...ca maicamea si sotu sunt la munca de dim pana seara. Si Vladimir si-a facut un super program. Si incep sa ma cam plictisesc, dar cred ca o sa-mi iau de munca.
Cred ca in curand nu o sa se mai trezeasca noaptea. Asa ca in sf o sa am nopti cu somn
!!!!!
Eu ii fac supele cu apa plata. Nici eu nu beau de la chiuveta. Si laptele tot cu apa plata fiarta.
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ
Tweety7 spune:
Petra, Mihaela, Ciprian, Mihai
Crisa treaba cu tampeala e valabila si in cazul meu. Incerc uneori sa formulez o idee si nu-mi gasesc cuvintele. Fac des gafe... uit repede orice informatie noua... sunt varza...
Ionelalit de care biscuiti ai folosit?
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
ionelalit spune:
Tweety7 am folosit initial niste biscuiti Digestive foarte buni si fara e-uri, dar dr lui mi-a zis ca sunt foarte buni petite beurre. Pe cei digestive i-a mancat bine, dar sunt cam dulci. Acum i-am luat niste biscuiti varsati care sunt mai putin dulci. Ii mananca bine si pe astia.
Pupici si Pofta buna!!!!!
Ionela mamica de Vladut scumpic rau
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=bc26re2
emiliapop spune:
Legat de diversificare noi nu am papat pana acum decat suc de fructe adica mar+morcov+portacala mai nou si din cand in cand piure de mar si piure de pere. Doctora mi-a zis sa ii dau mar cu biscuite, nu i-am dat pana acum dar i-am luat niste biscuiti P'etite Beure de la Nestle dar pe ei scrie ca se dau de la 8 luni si au gluten
, pai si eu ce biscuiti sa cumpar?
Si legat de inghitit, nu prea stie sa inghita si eu cum sa il invat?
Am auzit ca exista niste lingurite care sunt f. moi si isi schimba culoarea daca mancarea e prea calda, voi de care aveti?
De luni cred ca incep si eu cu supa dar nu stiu ce cantitate sa ii dau prima oara?
Imi e groaza de partea asta cu supa pai si daca nu papa?
Doctora a zis ca de la 4 luni sa ii dau la 10 suc cu pulpa, la 14 supa si felul doi piure din legumele pasate si de la 4 luni juma si piept de pui pasat in piure apoi la 18 cereale si doar 2 mese de lapte dimineata si seara.
Dar al meu nu e asa gras e lung si daca ii iau si laptele ce mai pune pe el, de la ce mai ia in greutate, de la supa?
nu cred 
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze cu noi
www.choosing2lose.com/tickers/456363b39f679/weightloss.png" target="_blank">greutate
Muuh spune:
Sabina ma bucur ca i-a placut Alexei. Eu am invatat reteta de la Cristina_ioana. Da ii dau sa bea apa cam 50 ml pe zi apa plata la temperatura bucatariei. Gatesc cu apa de la robinet pentru ca asa fac si pentru noi.
oncicu ii pun cam doua flori mai marisoare si una mai micuta.
crissa ii dau piureul cu lingurita si crema cu biberonul. Eu mixez legumele, scot o parte si ce ramane amestec cu zeama de supa din asta rezulta o crema mai groasa pe care i-o dau cu bibele.
ionelalit nu ii dau fier si din cate stiu eu cei alimentati cu formula nu au nevoie de suplimente pentru ca sunt formulele imbunatatite cu de toate.
emiliapop macar de la cereale si tot va lua in greutate. Dup 4 respectiv 6 luni laptele nu mai este suficient pentru ei.
Miruna +
Alexei
crissa71 spune:
Anasia si Tweety:multumim frumos.Pupici.
Tweety:Si-n scris si-n exprimare sunt ca o basina rasuflata
..ies din camera uit de ce m-am dus in bucatarie...etc
Sotul imi reproseaza ca sunt inceata..cand iesim pe fuga, of course, dupa cate ceva...DA.. sunt! Pt.ca iesirea o vad ca pe o relaxare..ca pe o iesire din inchisoare...si-mi vine sa ma zgaiesc la toate lucrurile..si la toate rafturile...
Dar acasa sunt spidy gonzales 24 din 24..ca deh..minunea e minune...
In schimb el e incet acasa si ma calca pe nervi...
CAm atat ca am o logoree azi!!Ce sa-i faci femeie nevorbita!!![]()
Pupici.
crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
Lushk spune:
Multumim fetelor pentru urari
...Mihaitza de ziua lui e foarte suparat, de fapt de vreo 2 zile plange intr-una zi si noapte....DINTZISHORI la orizont
....il doare mititelu` rau de tot
....nu stiu ce sa-i mai fac ca nu se calmeaza cu nimic...pe de alta parte ma bucur(daca pot sa spun asta) ca nu-mi face febra sau diarie cum am mai auzit, doar durere si atat. Mi-e mila de el de nu mai pot....
Uffff..si tre` sa ma duc si la vaccin cu el....parca toate bubele rele....
Va pup si va doresc multa LINISTE.
Lushk