PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 26
anasia spune:
Leila, Andrei, Elena, Timeea Andreea 
Ancutex, dragalasa foc bebelina ta! si noi folosim batista, nu ne prea place, ne luptam mult, de fapt tati se descurca, eu nu pot; problema este aceeasi, se infunda nasucul la loc, si o folosesc cam de 3 ori pe zi; febra n-am mai facut de ieri, asa ca n-am mai luat antibioticul; continuam cu picaturile pt nasuc, dar nu vad nici o imbunatatire;
tweety, crissa, ati pus tot continutul unei capsule de karvol? eu am pus jum din capsula si mi s-a parut f puternic mirosul, am renuntat ca a inceput sa urle de nu se mai potolea pana le la 2 noaptea;
crissa, la noi, in afara de nas infundat si pliiin cu muci, am avut si putina febra, nici baita nu i-am facut; acum vad ca s-a deschis "sezonul" racelilor;
cristina ioana, si a mea urla noaptea (bine si ziua) si nu stiu din ce cauza, vad ca pica de somn, i se inchid ochii si tot plange de mama focului;si o tine asa, ore!!!nici in brate, nici leganata, nu mai stim ce sa-i facem; nu inteleg de ce; eu il intreb pe sot, sotul pe mine ce are;azi s-a culcat la 2, s-a foit, la 8 am luat-o langa noi si a dormit tun pana la 10, cand am facut galagie sa-i dau papa;nu mi-am inchipuit ca o sa doarma asa langa noi, vad ca ii place aici;
tweety, cumnata mea a alaptat exclusiv la san pana la 6 luni si i-au venit uratii dupa 2 luni;
am fost astazi la kidex, lume multa, am luat o salteluta cu jucarele deasupra, o omida care canta, foarte simpatice si ne-am intalnit cu iulenca si printesa mica Theodora, care este o scumpa ,"s-au masurat" cele doua d-re din priviri,dar nu au avut chef sa comunice;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
July25 spune:
quote:
Originally posted by Muuh
Tweety eu deocamdata am timp sa ma ocup de lista si de modificari cand nu voi mai avea strig tare. eu am creat user-ul comun pentru ca au cerut cateva fete si oricum lasa-l sa fie. Si daca l-am creat mi s-a parut corect sa va zic parola doar ne reprezinta pe toate. Deocamdata lucrurile pot ramane la fel, cel putin din punctul meu de vedere.
Prezenta: oona, Amabella, larissa, July (ca sa vezi ca am facut modificarile), si toate celelalte care absentati nemotivat!!!!!
Miruna +Alexei
Poze
Oops! Imi fac mea culpa Muuh! De fapt absentez doar la scris. De citit va citesc ca pe Evanghelie dar cand sa trec si eu la comentarii si intrebari ori o apuca pe fii-mea dorul de mine ( sunt cam 2 m. intre pat si calculator )
ori pe husband cheful de calculator. Ca Maria mea e o bandita de...mama-mama!!!
Cat sta numai cu mine...mar,mar,mar si iar mar,mar,mar.Cand vine tac-su...o minune de copil de am ajuns la conflicte cu el."Cum nu ai facut aia si ailalta ca vad ca veveritza ( fii-mea ) e cuminte ?" Pur si simplu nu ii vine sa creada ca stau tot timpul cu ea in brate cand ea e toata numai un zambet cand il vede.
Problema este ca timpul petrecut de sotul meu acasa este f.redus. Si atunci, mananca si el ca tot omul, se spala, sta putin la calculator si...se culca.Norocul lui si al meu ca fii-mea noaptea, in general, doarme. Cam de la 23 la 9 cu doua-trei mici intreruperi cand bagam tzatzele, sugem un pic si...gata. Si nici cand doarme ea nu pot sta la calculator pt.ca atunci doarme si husband si este f.sensibil. Nu suporta zgomotul tastelor,deh!

Va pupacesc pe toate si mai ales piersicutzele frumoase!!!
July25 posesoare de
Maria (04.07.2006 ) si
Andrei (30.11.1996)
Muuh spune:
Cristina-ioana lasa ca bebe 2 va fi un cuminte si va fi si fetita. Pai ce facem aici??? Nu dezerteaza nimeni din gasca de bebe 2 vrei sa se plictiseasca Vlada? Hai lasa ca mai creste Luca si o sa doarma el toata noaptea.
Miruna +
Alexei
Muuh spune:
anasia si noi am fost la Kidex. Pacat ca nu ne-am vazut. Dar ce credeti ca i-a luat sotul lui Alexei? O salopeta ciclam cica sa fie si baiatul trendy.
Miruna +
Alexei
Tweety7 spune:
Oanaalex, Miruna, Dariana, Anasia merci de raspunsuri. 
Anasia eu am folosit toata capsula si am tinut-o pe pitica la oarecare distanta de batista. Of of of si iarasi of! Cand s-or domoli gamaliile noastre? Uite niste
de incurajare!
Cristina_Ioana te inteleg perfect in legatura cu oboseala. Eu sunt zombi din pricina ei. Daca mai adaugi si raceala, obtii combinatia perfecta pentru o "stare generala de milioane"!![]()
Multa sanatate tuturor mamicilor si
lor!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
Consi spune:
Muuh avand in vedere ca de cand ai inceput diversificarea ai devenit sursa mea de inspiratie, vream sa te intreb cum si cand (dimineata sau la pranz in loc de piureul de legume) i-ai dat dovleac? Am pus-o pe soacra-mea sa-mi cumpere si vad ca s-a executat mai repede decat m-am asteptat si parca i-as da maine niste dovleac.
Am fost azi la control si pediatra mi-a zis ca de la 5 luni pot sa incep cu carne. Nu e cam devreme?
tuturor bb-ilor bolnaviori! Sa va faceti bime cat mai repede!
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Consi spune:
Ancutex pupam
.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
oanaalex spune:
CristinaIoana nu dispera ca o sa treaca si dintii.
la Luca. Imi dau seama ce rau il doare.
Noi suntem f cuminti. Dormim de la 10.30 la 6.30 papam si inapoi la somn pana la 9-10. Eu sunt convinsa ca bb2 o sa fie f rau ca e prea cuminte Alex. Totul se compenseaza, asa ca voi care aveti bb plangaciosi sunt convinsa ca bb2 o sa fie f cuminte. Asa ca nu renuntati
.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2
avmaria spune:
Muuh, m-am uitat in carte si imi pare rau dar nu mentioneaza afinele. Cartea fiind format hartie si nu electronic, nu am cum sa-ti trinmit link. Uitandu-ma mai atent la partea cu alimentele (da tot in diagonala), mi s-a parut ca multe idei vehiculate nu mai sant actuale acum. Aceasta carte (echivalentul Capraru in Ro) este la a nu stiu cata reeditie. In legatura cu spanacul, m-ai facut curioasa si am dat o cautare in engleza. Singurele avertizari pe care le-am gasit sant cele in legatura cu nitratii, dar n-am reusit sa pic peste informatia "de la 8 luni incolo" si sa ma lamuresc. Poate imi poti spune tu mai multe?
M-am lamurit si cu branza de vaca. Prin procesul de fermentare se "faramiteaza" lactoza, deci nu mai e o problema cum imi imaginasem eu, prin analogie cu laptele de vaca. Aici totusi primele produse lactate se fac din lapte infantil, nu din lapte de vaca, sant iaurturi si branzici speciale pt bebei.
Dariana, mie mi se spusese de catre pediatra de la spital cand am nascut ca cam toti bebeii fac fimoza (o intrebasem eu la insistentele lui maica-mea, frate-meu avusese), e normal la varsta asta si trece singura, nu trebuie umblat acolo. Dupa aia am citit ca faptul ca e stransa putulica (practic asta inseamna fimoza) e normal la inceput de viata ca sa zic asa.
Diana si Vlad Gael
mamaluidavid spune:
toate piersicutele bolnavioare,sa va faceti bine cat mai repede!
A dormit beblina mea azinoapte 11 ore neintrerupt!
De la 9.30 pana la 8.30 cand a papat 170 laptic dupa care a adormit din nou,acum e 10.30 si inca doarme!
Cand o sa se trezeasca va papa dovleac,pilaful de ieri l-a papat dar nu bucuroasa.
Aseara ne-am jucat amandoua,vreo 30 min a ras in hohote si a chiuit,nu a fost atat de vesela niciodata,am facut poze multe,daca vreti sa o vedeti cu gura pana la urechi uite aici
http://new.photos.yahoo.com/stefaniabalan/album/576460762365793233
Stefania,mami de David si Patricia