PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Ancutex:pai noi avem nasul infundat de cateva zile si ii pun sterimar(apa de mare) apoi batista..si karvol la capatul patului.
In rest nu mai are nimic puiul tau decat nas infundat..nu?pai si ce inseamna ca e racita?!
Si Cipica al meu e mai agitat si mai marait ca deobicei..eu am pus-o pe seama ca-l nu-l scot afara..
In rest ti-a mai recomandat altceva?

crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arsenie spune:

of of si a mea fata este fornaita si tuseste am fost cu ea la dr ieri mi-a dat nurofen sirop si cam atit 3 zile batistuta bebelusului isi face treaba sunt multumita de ea ce ma faceam daca nu o aveam scoate mucusori micutei in rest este vesela a luat raceala de la tati ce sa facem cred ca trebuie sa ne obisnuim cu racelile ca tot o-sa apara ca deee imunitate de unde daca i-am dar numai lapte praf humana san de unde nu au fost buni de nimic am citeodata niste remuscariiii dar o-sa treaca si asta vasi insanatosire rapida la toti bebei ca am auzi ca o-sa fei vreme frumoasa si sa putem s aii soatem la aer macar un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Oanaalex, daca nu ti-a spus medicul ca are ceva, nu e cazul sa-ti faci probleme, noi aveam fimoza si alte problemutze, de aia a trebuit sa decalotam. Asa ca Mamaluidavid, nu l-am chinuit ca sa-l chinui, ci pt ca asa il ajut; daca nu era cazul, crede-ma ca nici eu nu faceam chestia asta; oricum, acum e aproape vindecat.
Tweety, pohtamesone sunt picaturi de nas, ochi, urechi; noi folosim la nasuc.
Ancutex, poti sa folosesti batista bebelusului de cate ori e nevoie; nici Darius nu prea mai sta, inainte era mai usor. Karvol - capsule pt a usura respiratia lui bebe, eficient!!

Darius mi-a dat si mie raceala, off, ma doare in gat si cam fac frisoane; sper sa n-o tinem asa intr-una de la unul la altul!

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Crissa e raceala mi-a spus dr. A avut nasucul infundat rau, nu putea respira si tot tusea din cauza asta. Era fornaita rau. Ne-a dat eferalgan sirop si un sirop homeopat pt tuse (nu i-am dat pt ca nu tuseste) + picaturi de nas si ne-a spus sa folosim batista bebelusului. Azi e mult mai bine decat ieri, respira ok. Maine cred ca o sa iesim si afara un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Ancutex foarte dragutza bebelina ta. Vroiam sa iti zic si aseara dar m-a rapus somnul: nu te mai invinovatii ca nu a racit din cauza ta. Daca zici ca si tu ai fost inseamna ca ati luat amandoua o viroza iar asta nu ai cum sa impiedici decat stand intr-un balon de sticla.
cornelia-laura ce mai faceti?
Tweety nu cred ca are nici o semnificatie ca ti-au venit. Mie mi-au venit la doua saptamani dupa ce se terminasera lohiile si am mai alaptat doua luni dupa aceea. Iar pumpkin a patit la fel si o alapteaza exclusiv pe Maya si acum deci...Ai grija doar sa nu vina bebe 2 sau ma rog daca va doriti dai bataie.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

save, mali, oncicu,anasia multumim pentru urarile de "La multi ani!" pentru Nour. Scuze ca vin cu asa intarziere sa raspund, dar vad ca mamicile de piersicute sunt fff harnice. Nu pot deloc sa tin pasul nici macar cu cititul, dar cu scrisul.

Va pup dulce,

georgiana, mamica de Nour (07.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Eu stiu ca am zis ca pun poze cu tunsoarea si etc dar ieri am avut de-a treaba ca am facut bradul am facut curat am sopalat si baile si de toate si abia la 7 am terminat, apoi am intrat in tura doi papa, haine si intr-un final pe la vreo 10 un dush.
Si ma inscriu si eu in clubul mamicilor cu piersicutze bolnavioare. Si Arianna a racit, tuseste, nasuc super infundat febra nu a facut inca e numai un pic caldutza. Am luat azi un medicament nou aparut aici medised care speram sa fie bun are si paracetamol pt febra si alta substanta pt nasuc, si e bun cica si pt durerile de dinti.
Oanaalex si ei ii place tare mult barcutza aia si se joaca cu placere numai ca nu rezista mult cum ai zis si tu la un moment dat se enerveaza ca vrea sa stai tu cu ea daca se poate non stop.
Cristina-Ioana welcome back! Pupici mici la baietzel.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

la toate piersicutele bolnavioare.
Nasol cu racelile astea dar ce sa-i faci, e sezonul. La noi e f rece, a fost si -15 grade dimineata si ziua e cam -5. Il scot afara cate 30 min ca mai mult nici eu nu rezist sa stau ca fac tzurtzuri. Aici e nasol ca pe langa frig bate tot timpul vantul, ca de e orasul vanturilor. O sa treaca cumva si iarna asta.
Eu m-am hotarat ca pt bb2 sa ne programam putin si sa nasc in primavara, sa putem prinde mai multa vara. Pe Alex l-am facut asa ca am zis gata, nu se mai poate fara copil, si a iesit din prima.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup gagicile
Mada si Stefania, un mare pupic
Tweety iubita, nu vreau sa te dezamagesc, stii ca fiecare bb e altfel. Eu am avut 'bafta' asta, ce sa fac. Ca veni vorba, azi-noaptea am dormit 3 ore, dar nu legate, intre 2-6 a urlat continuu si mi-a carat la picioare si la maini peste oki, in burta si pe unde nimerea ca abia ma mai tin pe picioare. De vina sunt gingiile, ca nu suporta nici sa il ating cu Dentinox, i-am dat Calpol si Calma Baby, am varsat si pe mine ca nu mai nimeream gurita si urlaciosu' nu statea locului. Ce mai, o distractie! Pana la 5 luni au fost colicii, acum sunt dintii. Nu ma plang, el e un copil cuminte ziua, ne jucam, este ff vesel si mereu e cu gura pana la urechi, e sociabil si afectuos, dar noaptea parca e alt copil...se agita, se frichine, maraie si geme in somn, iar de o sapt. urla niste ore bune...
Buli iubita incep si eu sa ma gandesc bine daca sa mai fac bb2 sau nu, pentru ca de 6 luni nu am dormit o noapte legata , desi am bona care recunosc ca ma ajuta enorm si noaptea facem cu schimbul cateva ore...dar uite ca sunt copii si copii....
Ma simt mai bine cand imi spuneti ca mai aveti bebei care dorm in pat cu mami si tati,asa ca va rooooooogggg, mintiti-ma frumos

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Cristina_Ioana, si Darius doarme cu mine, fara tati, ca el doarme separat in sufragerie, de...sa nu-l trezeasca pt ca merge la serviciu! Si pe bune, nu e minciuna! Si ma gandesc cu groaza ca acum e marisor si mi-e frica sa nu cada din pat, ar trebui sa-l pun la el in patut dar nu vrea si pace! trebuie sa gasimo solutie, mai ales ca am citit ca pana la 6 luni e ultima sansa de a-l invata sa doarma sg in patut, daca nu ai facut-o pana atunci poti sa-ti iei adio de la dormitul in patut.
Sanatate multa puiutilor bolnaviori ca vad ca s-au inmultit!
Noi vroiam sa incepem diversificarea dar cu raceala asta....mai asteptam sa treaca si pe urma.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput