PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 24
Ancutex spune:
Fetelor care va luptati cu nasucul infundat al bebeilor, cum a functionat la voi batista bebelusului? O utilizati usor? La noi se lasa cu plansete si nu sta deloc linistita. Functioneaza pe moment dar peste putin timp iar se fornaie. Mi-e asa de mila de ea. Sper sa treaca at de repede ca ma lasa nervii. Dr mi-a recomandat vibrocil, in caz ca nu functioneaza apa de mare cu batista bebelusului. Inca nu i-am dat, dar daca maine nu e mai bine o sa-i dau. Voi ce remedii ati mai aplicat?
Muuh spune:
Ancutex cand Alexei a avut nasul infundat mi-a spus doctorita ca seara ii pot pune un puf de Olinth pentru copii ca sa poata dormi si el ca oamenii. I-am dat si a fost bine. Am mai auzit de Karvol ca este eficient dar nu am aplicat. Sanatate bebelinei.
Miruna +
Alexei
Ancutex spune:
Miruna multumesc de info
. O sa incerc si asta maine seara, daca nu e mai bine. Ma simt vinovata ca a racit din cauza mea si am remuscari ca nu am fost mai atenta cu iesitul la plimbare pe ceata. Nu am tinut-o mult, dar se pare ca a fost suficient. Ideea e ca vreau sa o obisnuiesc cu orice tip de vreme, sa nu creasca un copil f sensibil care sa raceasca imediat, dar offf sunt derutata 
.
Dau si eu raportul cu baita - zilnic si o sa mentinem acest obicei pt ca oricum ii place f mult.
Si noi dormim toata noaptea, mai nou, dar mai are perioade cand se trezeste o data sa manance putin.
Mamicile care dau san exclusiv voi va confruntati cu refuzul bb-lui de a lua suzeta? Printesa mea o impinge si o scuipa de numa cand incerc sa i-o dau. Efectiv nici nu incearca s-o suga, o mesteca si i se face greata. Asa ca ma foloseste pe mine drept suzeta ...
Muuh spune:
Ancutex nu am patit treaba cu suzeta (Alexei a fost alimentat mixt inca de la inceput) dar am citit despre ea. E mai bine asa pentru ca la copii alaptati exclusiv la san si care iau suzeta poate sa apara "nipple confusion" si atunci mananca mai putin.
Miruna +
Alexei
Tweety7 spune:
Ancutex imi pare rau ca ai puishoru' bolnavior. Stiu cat e de greu. Eu am folosit Vibrocilul, dar nu cu foarte mare succes. In seara asta am incercat Karvolul si a functionat perfect. I-a desfundat nasucul in doi timpi si trei miscari. Iar suzeta nici buburuza mea nu o accepta. Multi
pentru voi!
Fetelor mi-au venit si mie rusii. E oare motiv de ingrijorare? Ca am tot citit cum ca n-ar trebui sa apara atata vreme cat alaptezi. Cine ma lamureste si pe mine?
O alta problema. Clara e din ce in ce mai agitata. Nu stiu ce sa-i mai fac si ce sa mai cred. Principala banuiala ar fi ca o chinuie dintzishorii. Luni merg cu ea la medic sa aflu ce si cum. Sunt rupta de oboseala...
Noapte buna tuturor!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
mamaluidavid spune:
Buna dimineata!
CristinaIoana welcome back! Ne-ai lipsit! Mai povesteste-ne putin de Luca 
Angelli asa cum au spus fetele e vorba de dovleacul portocaliu pe care l-am fiert si facut piure.E dulce si bun.
Ieri bebelina mea a fost linistita,m-a socat la amiaza cand a dormit 3 ore jumate
,am mers sa vad daca respira de nu stiu cate ori
Astazi avem in meniu pilaf de orez cu legume,acum e pe foc,oare ii va place![]()
Chiar daca e jumatate japonica nu e prea incantata de orez spre deosebire de frate-su care de cand e bb orezul e mancarea preferata.
O duminica frumoasa si linistita va doresc 
Stefania,mami de David si Patricia
oanaalex spune:
Tweety nu or fi de vina rusii pt agitatia copilului? Eu stiu ca am citit in mai multe locuri ca ii agita si pe bebelusi in cazul in care sunt alaptati (din cate inteleg tu alaptezi). Eu nu am avut bucuria asta numai o saptamana, ca nu am avut de unde, dar stiu ca e posibil sa-ti vina rusii si in perioada in care alaptezi si nu e nici o probleme. Eu am aici o prietena care a alaptat exclusiv pana la 3 luni si rusii i-au venit dupa 5 sapt de la nastere. Eu zic ca e normal
.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2
crissa71 spune:
Pup fetele si piersicutele,
Alina2006:sarumana...sunt putin suparata ca ieri n-a vrut nimic nici suculet nici supica..Si ma gandesc ca de-abia am inceput cu supica daca nu vrea nici in primele zile mai incolo poate nici atat..Sper sa-i treaca...Incerc si azi..si maine..ce sa fac!!!
Imi pare tare rau cand aud de piersicute bolnavioare...Sanatate multa...Si noi am iesit ieri 1/2 ora afara ca nu mai rezistam in casa...nu stiu daca am facut bine sau nu..cert e ca e mai fornait si stranuta mai mult.Febra n-a facut..
Fetelor vroiam sa va intreb...cum v-ati dat seama ca bebeii sunt bolnavi?Aveau febra..sau doar erau fornaiti?Ca m-am cam speriat cu ceata asta si cu bronsiolita asta ..nu stiu cum se manifesta!!!Puteti sa dati detalii???!!
In alta ordine de idei..voi cum ati inceput cu solidele?Cum si cand?!!Please...
A...si m-a pus "cineva" sa citesc pe la parintii intreaba..Ei am gasit acolo faza cu albastritul in jurul gurii si cu vigantolul!!!Daca aveti timp citit cu vigantolul(fontanela anterioara si vigantolul se numeste) ca nu e de gluma..Eu m-am speriat rau...!
Ca sa stau eu linistita cred ca o sa-l duc la un cardiolog si ar trebui sa discut cu un neurolog sau neurochirurg!
crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
Ancutex spune:
crissa, la noi raceala se manifesta prin nasuc infundat, de se chinuia saracuta sa respire. Acum e ceva mai bine. In rest e ok, e vesela, vorbeste si nu a facut febra. Totusi e mai agitata decat de obicei.
Ancutex spune:
Dragelor, am pus poze noi cu minunica mea
http://new.photos.yahoo.com/teeeeeeeeo/album/576460762354860915