PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 18
bulinuta27 spune:
buna seara fetele...
putza lui Rares e mai bine un pic dar eu tot am sa-i zic dr ca daca mai face vreodata ceva fara sa ma intrebe daca sunt de accord ii fac reclamatie 
eu am venit acum de la dr gineco si sunt tare suparata
...chistul meu e mai mare si organismul meu mi-a respins steriletul si era prin col
...bine ca nu s-a intamplat nimic ca daca se intampla nus ce ma faceam acum insarcinata cu bb 2 
in rest suntem mai binisor dupa vaccin...putin marait dar putin
La Multe Lunite piersicutelor nascute azi 
Va pup si incerc si eu sa recuperez ce ati mai scris voi de ieri incoace ca vad ca ati fost harnicute 
bulinuta mamica de bulinel dragutel
http://www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2
alina2006 spune:
fetelor, intrati pe google si dati decalotare, e un fimulet acolo! SUNT SOCATA!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
Tweety7 spune:
Avmaria, Gabitza, Anasia va multumesc ca va ganditi la noi. 
Gabitza ca de obicei fiica-ta m-a dat gata. S-o pupacesti si dragalesti macar o ora din partea mea. OK?
Dariana a avut si Clara bronsiolita. Imi poti spune ce tratament i-a fost prescris piticului tau? As fi curioasa sa compar.
Gagici, buburuza mea cea rautacioasa imi scoate peri albi. E maraiala intruchipata. Oare cat o s-o mai tina? Eu deja simt ca ma lasa nervii.
O seara placuta tuturor! 
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
Ancutex spune:
Fetelor, va rog spuneti-mi si mie unde pot gasi de cumparat batista bebelusului? Stiu ca s-a mai discutat, dar nu gasesc capitolul si am nevoie rapid pt bebe care e cam fornaita.
alina2006 spune:
ancutex batista se gaseste la farmaciile dona!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
Medeea76 spune:
Eu am cumparat-o de la Farmacia Dona, din cate am inteles toate farmaciile Dona o au. Asta daca vrei sa o ai repede, daca nu, poti sa o comanzi pe net, caut imediat un link.
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
andreea25 spune:
muuh iubita de la mine ![]()
![]()
te rog sa ne impartasesti si combinatiile de legume ,fructe ptr saptamana viitoare.nu ne ai zis cum accepta Alexei noua mancarica?
sabana
ti am admirat vedeta
fetelor eu am iesit azi cu Ariana cam o ora, am imbracat o gros dar nu i am pus fular ca am luat o in marsupiu sper sa nu raceasca .sa vedeti ce mi face la masa :papa de inceput intre 40-60ml si dupa o apuca hlizeala,apoi cred ca si da seama ca e cam obosita ea si o apuca plansu'.io repede dai cu suzi da i cu bibe pana la urma mai trage ea cam 20-30ml si adoarme
.acum doarme dupa ce a mancat cam 80ml
.of ca nu stiu ce sa ma mai fac cu ea si ii dau de 3 saptamani vitamine.sunt chiar curioasa sa vad sapt viitoare cate kg mai are.in stilul asta al ei o sa i diversific io mancarea la 6 luni.
geliza parca tu ziceai ca si pitika ta e mofturoasa si ca are putine kg la 4 luni? sunt curioasa are 6 kg? ca a mea sigur nu are dc la 3 luni si 1 sapt aveam 5100kg.
iar sunt supi cu fatusca asta a mea
si mai pleaca si sora mea maine in Italia si nu o mai vad 3 luni,si mama e cam bolnava se interneaza luni... sunt cam deprimata...
o seara buna tuturorandreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
poze ariana.
o pisicutza
Tweety7 spune:
Alina m-a mancat undeva si m-am uitat la o parte din filmuletul cu decalotarea. Mi-au dat lacrimile. Doamne Dumnezeule!!! Sarmanul copilush cum plangea! Sa ti se rupa sufletul si mai multe nu! Mi se pare incredibil ca unii parinti sunt de acord cu asa ceva!
Medeea cum sa nu ma lase, daca am un copil problematic si mai mereu plangacios. In ultimele trei zile nu m-am putut intelege cu ea. Refuza sa stea singura. Am stat la
ei aproape non-stop.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara