PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 19
anasia spune:
muuh, stiu ca ai mai scris, te rog, poti sa-mi spui, cat ii dai oscillo lui Alexei? cat reprez o doza?
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
Muuh spune:
anasia eu ii dau 1/3 din tub pe saptamana. Dar eu pe langa astea ii mai dau si alte remedii homeopate deci s-ar putea sa trebuiasca sa ii dai un tub intreg. Iar 1/3 estimez ochiometric. I le dizolv in apa si i le dau cu lingurita cu 15 minute inainte de masa.
Sabina nu sunt eu mare gospodina dar ma gandesc poate incerci sa ii bagi si alte legume in supa ca sa fie mai gustoasa. A mea iese tare dulceaga si aromata si eu pun: albitura (1/2), telina (1/2 dintr-o telina medie), 1/2 morcov, 1/2 dovlecel, 1/2 ceapa, o floricica de conopida si varza - o particica micuta. Le pun pe toate la fiert intr-o oala cu aprox 500 ml de apa si le las sa fiarba cam 30 de minute. Eu de exemplu nu mai adaug apa deloc ca oricum ea scade si imi raman vreo 300 ml.
buli off off. Pup fata si tin pumnii sa se rezolve toate. Zi lu Bulinel sa fie cuminte ca daca nu ii faci urgent un Bulinel 2 de va trebui sa lupte pentru haleala.
andreea Alexei o accepta bine. Problema este ca nu are rabdare sa manance cu linguritza si atunci pregatesc si un biberon cu piure subtire si ii mai dau si din ala pana terminam cu linguritza iar dupa aia il bea pe tot. Astazi a mancat telina + broccoli+dovlecel. Iti scriu maine detaliat ce "meniu" am facut pentru saptamana viitoare.
Vroiam sa va zic ca va pupa tare de tot, pe toate Cristina-ioana
Miruna +
Alexei
Poze
Muuh spune:
bibi multumesc pentru reteta. E atat de simpla ca sunt si eu capabila sa o fac. Thanks
Miruna +
Alexei
Poze
Ioana81 spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
buna seara fetele...
putza lui Rares e mai bine un pic dar eu tot am sa-i zic dr ca daca mai face vreodata ceva fara sa ma intrebe daca sunt de accord ii fac reclamatie
eu am venit acum de la dr gineco si sunt tare suparata...chistul meu e mai mare si organismul meu mi-a respins steriletul si era prin col
...bine ca nu s-a intamplat nimic ca daca se intampla nus ce ma faceam acum insarcinata cu bb 2
in rest suntem mai binisor dupa vaccin...putin marait dar putin
La Multe Lunite piersicutelor nascute azi
Va pup si incerc si eu sa recuperez ce ati mai scris voi de ieri incoace ca vad ca ati fost harnicute
bulinuta mamica de bulinel dragutel
http://www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2
Bulinuta as vrea sa stiu si eu ce sterilet ai avut? Normal sau Mirena? Mi-am pus si eu Mirena acum o saptamana si cateodata am dureri de burta destul de mari. Si mai si sangerez pe ici pe colo dar f putin o data la 2-3 zile. Si dr mi-a zis sa ma duc la control prin februarie. Tu ai simtit ca e ceva in neregula? Sau a observat dr cand te-ai dus?
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ
dariana spune:
Tweety, noua ne-a prescris asa: ventolin, augmentin, ophtamesone, karvol, calpol/nurofen.Tu ce i-ai dat Clarei?
In filmuletzul ala eu am impresia ca este de fapt vorba despre circumcizie, pt ca lui darius nu i-a indepartat pielea aia, doar a ciupit putin sa se largeasca un pic la varfuletz. Si eu m-am ingrozit cand am vazut filmuletzul.
Dariana si Darius (30.07.2006)
mamaluidavid spune:
Of,of mai mamicilor de baietei,de ce ii chinuiti? Eu nu am umblat NICIODATA la putulica lui David,am spalat normal fara sa tragem de vreo piele sau sa fortam ceva.Si nu avem nici o problema,s-a decalotat singur.Decalotarea se recomanda baietilor care au probleme,au varful inrosit sau miroase.
Tweety ne luam de mana cu bebelinele noastre,a mea a fost la fel de maraita si ieri,dar jmekera stii ce a facut? TOATA ziua a urlat si nu a vrut decat in brate.Cand s-a intors sotul de la munca Patricia plangea(de fapt zbiera)
Ei cum i-a auzit vocea lui tati,s-a potolit si nu a mai plans deloc,a stat singurica,ne-a lasat sa facem de mancare,sa mancam,sa mergem la baie,a fost cea mai cuminte
Oare sa planga ca ii e dor de tac`su? Nu prea cred,dar cert e ca se linsteste cand e si el acasa.I-am zis sa stea el cu copiii,merg eu la munca![]()
Muuh am vazut ca pe listuta Patricia si Tea sunt trecute cu cate 1 dintzisor dar Patricia are 2 si daca nu gresesc si Tea tot 2 are.Asa e Medeea?
Pupam toti beblusii bolnavi,cu pute dureroase si mamicile stresate(cu mine in frunte)
Stefania,mami de David si Patricia
cinta spune:
buna, fetelor!
pupacim mamici si piersicutze
raspund pe fuga - daca aveti curiozitatea sa va uitati, veti vedea ca toate posturile mele sunt undeva in jur de 2 noaptea sau mai tarziu.
sper sa reusesc sa si citesc totul din urma inainte de a incepe diversificarea. pt ca stiu ca s-au postat info f utile.
acum vreaus a raspund la intrebarea legata de baitza strict: noi nu i-am facut niciodata baie zilnic. om fi noi mai denaturati, dar aici se merge pe principiul ca baita prea deasa nu e spre binele copilului ci delectarea parintilor. si ca de fapt nu ii face bine deloc la pielicica.
asa ca, pt a impaca toate curentele de opinie, in primele 2 luni i-amm facut baitza tot la 2 zile. acum ii facem baitza la 3 zile. tin sa precizez ca aici a venit vremea rece mai rapid decat in tara, asa ca nu am avut probleme cu bebe transpirat, de ex, care ar fi cerut - normal - baitza obligat.
pup si fug la somn
cinta
http://foto.inbox.lv/levicss/MadaraAleksandra
mamaluidavid spune:
Sa raspund si eu la intrebarea despre baita.Zilnic.
De cand s-a nascut,doar in spital ii faceau baie 1 zi da 1 nu,dar de cand ne-am intors acasa facem in fiecare si asa o sa o invat sa faca toata viata.
Pentru David baia reprezinta o placere,ne ia de mana si ne spune sa ii facem baie,de baia lui se ocupa sotul,stau cate 30 min. si se balacesc.
Acum sa va spun ca am reusit pentru prima data sa inlocuim o masa de lapte
I-am facut piure din dovleac,170 gr. pe care le-a devorat.Am gustat, era dulce si tare bun.
Stefania,mami de David si Patricia
oanaalex spune:
Eu tot citesc de decalotare si nu stiu ce sa zic. Eu nu-i fac nimic lui Alex pt ca doctorul nu mi-a spus. Se uita la fiecare control la el si zice ca e ok. Atunci de ce sa chinui copilul? Sau ar trebui sa-mi pun semne de intrebare ca nu e bun medicul?
al toate piersicutele bolnavioare si plangacioase.
Noi am fot tare maraiti 2 zile dupa vaccin. De fapt nu cred ca vaccinul a fost vinovat cat medicul de care-i e tare frica la saracutul copilas. Azi noapte s-a trezit plangand la 2 apoi la 4, la 5 si la 6 i-am dat sa manance. A mai dormit pe urma pana la 9. Azi si-a revenit, in sensul ca a fost vesel si nu s-a mai marait, si a dormit si bine, Acum sa vedem cum o sa fie in noaptea asta.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2