Durerea unei pierderi de sarcina (11)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Nana ma bucur ca esti mai bine! Daca vii in Romania de sarbatori poate il concepeti pe bebe aici.Trebuie sa reusim sa avem un bebe cat mai repede.Mie cam de astazi intr-o sapatamna ar trebui sa-mi vina CM(sau nu,Doamne ajuta!)si nu o sa-mi placa deloc,vreau sa ma simt bine de sarbatori nu sa vina tocmai atunci .Va tin la curent!
Va
Edit:Iubita,dar nu apare in dreptul Ellei!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20961/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Draga mea CHANTAL-la mine de Craciun sunt doua luni de cand mi-a murit fetita!(pe 26).Si eu tin doliu iar daca fac un brad o fac doar pt ea,pt KATHARINA noastra ca stiu ca ne priveste de sus.Nu sarbatoresc in adevartul sens al cuvantului,ci fac un brad poate cel mai frumos de pana acum pt ca este in memoria ei,ma intelegi?Am cumparat multi ingerasi de pus in brad doar pt EA!Doliu fiecare va tine toata viata pt copilasul pierdut,dar cel mai important este acel doliu tinut in suflet!Eu nu m-am suparat pt cuvintele spuse,fiecare are dreptul al propria opinie.decoratii de Craciun,incepand de la lumanari si toate,au anul acesta de-a face cu ingerasi,peste tot la mine sunt ingerasi,pe suportul de lumanari,pe usa,in brad vor fii,in varful bradului,pe perete,la geam si pt ce crezi ca fac toate astea?Pentru ca vreau sa vada ingerasul nostru din ceruri cat de mult o iubim si cat ne lipseste!Craciunul este o sarbatoare sfanta si desi Dumnezeu mi-a luat comoara si nu ma mai rog,cred in EL si nu pot sa ignor pur si simplu Craciunul.ti-am spus ca nu voi sarbatori in sensul ca nu voi bea,sau dansa sau chefui sau invita prieteni,ci voi sarbatori in sensul sfant al sarbatorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

gabitza, asa sa fie sper sa iei in spate cit mai multe fete cu tine la odisee.lasa nu-ti dori sa ai greturi, desi si eu eram la fel, daca sint greturi e semn ca e bine, si pe urma am fost servita, dar uite ca a trecut. si eu am fost tare panicata in 12 saptamini cind am pierdut, si in 9 saptamini cind de fapt s-a oprit din evolutie, dar sa stii ca dupa ce scapi de perioada aia, va fi mai bine, stresul este, trebuie sa te gindesti la lucruri pozitive, sa-ti mingii burtikul, sa vorbesti cu bebe(cel putin eu asa fac, ii spun cit de mult il iubesc), sa gindesti pozitiv, tare tare, sa zici de data asta va fi bine(eu, imi repet asta zilnic), si pe masura ce sarcina avanseaza te mai relaxezi, cum spui tu TREBUIE sa fie bine acuma, si trebuie sa crezi.

mirelush, hai fuga la odisee cu gabi, astept cadoul meu de Craciun de la tine am inteles intr-o saptamina, deci la fix, sper ca au venit rudele tale, si nu mai stau prin aeroport!, cit si de la celelalte fete care incearca, haideti fetelor cu cit mai multe vesti bune cu atit mai frumos va fi de Craciun, si daca nu, mai este si un an nou!

alina, merci mult ptr urari, sa-ti traiasca baietelul, si sa te consideri fff norocoasa ca nu ai trecut niciodata prin aceasta durere, si eu iti doresc sa nu treci niciodata. nu exista raspuns la de ce, cum spui si tu, de ce unele care nu vor copiii, ii au, si celele care ar face orice nu ii au?? nu exista justitie, in legatura cu prietena ta o poti sfatui sa intre pe forum, o poti suna, acuma are mare nevoie de prieteni si oameni care o iubesc, multa sanatate ii doresc si curaj, iar tie si familiei tale Sarbatori fericite!

nana, ma bucur ca esti mai bine, sanatate multa, si sa scapi si de raceala, ca vin Sarbatorile.sper din suflet sa-i porti tu lui mirelush noroc si ea tie.

chantal, draga mea, nu da nimeni cu rosii, fiecare cu parerea lui, si eu gindesc ca si Michell, sa faci un brad micut ptr puiutul tau urcat la ingerasi, asta nu inseamna ca tu serbezi, e clar ca esti in doliu, imi aduc aminte ca in facultate am avut o prietena, care a murit in accident de masina in noiembrie, aveam 19 ani, si de Craciun in anul ala parintii ei i-au dus la cimitir un bradut mic, ca sa aibe si fetita lor de Craciun brad, ca in fiecare an, si acasa tin minte ca i-au facut cel mai frumos brad ce l-au putut gasi, si ne-a chemat pe toti sa mincam ceva in amintirea ei, sa fim cu ea, iti zic sincer a fost f bine ptr toata lumea, plingeam, ascultam melodiile ei preferate, in fine, e dureros de fiecare data cind imi aduc aminte, deci eu, cind ziceam sa faci brad ptr fetita ta era in sensul asta, intr-adevar ptr ea, adica unul mic la cimitir(desi stiu ca se fura probabil, asa era atunci), un mic glob ceva, ptr ea, nu ca tu sa te distrezi de Craciun, si ptr ea, sa nu fie singura acolo, sa aibe un brad, in fine, nu e treaba mea, si eu nu te judec deloc, iti respect decizia, vroiam doar sa intelegi la ce ma refeream si eu cind spuneam de brad, e clar ca nu ai chef de invitatii si de colinde. sper ca nu te-am necajit mai mult decit esti!

ella, pai bafta la prestat atunci, si tie iti doresc sa vina Mosu in circa cu un bebe ptr voi!

va pup pe toate

Flavia +14, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Flavia, eu nu-mi doresc sa am parte de greturi, stiu ca e neplacut, dar ce sa-i faci, mintea asta a noastra lucreaza....
Am doua prietene care au ramas insarcinate o data cu mine data trecuta si niciuna nu a avut nici greturi si nici alte semne specifice. Si bebeii lor sunt bine mersi. Deci nu e deloc obligatoriu sa ai greata, dar se pare ca noi asa ne-am convins ca e mai bine, ca asta e semn bun, incat ne e rau si atunci cand nu ne e de fapt si pe deasupra ne mai si bucuram.

Eu vreau sa iau cat mai multe fete de aici cu mine, la gravidute. N-am intrat la prea multe capitole, cel mai bine pe voi va cunosc, si cu voi vreau sa stau, dar dincolo. Asa ca nu ma lasati singuraaaaa

Nana .

Eu n-am rezistat si mi-am mai facut un test azi, pe la pranz, de la o firma no name (singurul pe care il aveau la farmacie in afara de barza)si a iesit la fel, cu a doua liniuta palida. Am luat si unul barza, dar incerc sa mai stau un pic, ca 2 teste pe zi mi se par cam multe totusi.

Va pup

Gabi
http://new.photos.yahoo.com/ygabitza/albums
http://tt.lilypie.com/c-eEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Flavia, bradut la cimitir am vrut sa fac si eu dar dupa cate flori si lumanari ni s-au furat, bradul nu cred ca rezista mai mult de o ora acolo asa ca mai bine nu fac deloc decat sa dau satisfactie nemernicilor.
Draga Michelle, am inteles in ce sens vrei tu sarbatoresti Craciunul. Sper din suflet ca micuta ta Katharina sa vada pomul facut pentru ea si numai pentru ea.
Stii, eu de mult timp imi doresc sa visez cu fetita mea, sa-mi vina in vis, sa vorbesc cu ea. Eu cred ca asta m-ar mai linisti. Ar fi cel mai frumos cadoul de la Mosul. Poate ziceti ca am luat-o razna... Poate chiar am luat-o... Oricum, sper ca intr-o zi sa mi se indeplineasca visul. Te si-ti doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Mari, cerclajul e maine? Iti tin pumnii sa fie bine. Te .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Michelle, Mirela, Flavia, va multumesc din suflet pt. raspunsuri si multumesc si eu de urari
am vorbit acuma seara cu prietena mea si tare ma bucur ca e mai optimista, n-a mai plans, a zis ca nu cedeaza, s-a mai linistit, accepta situatia asa cum e, au intarit-o atatea incercari...uff, sa treaca sarbatorile si isi va face un plan: ori FIV, ori va infia, ori amandoua! E bine totusi ca s-a decis sa lupte in continuare! Oricum o s-o sun zilnic, sunt alaturi de ea macar moral, o sa ma interesez pe forum de tot ce e legat de FIV, tratamente (ea nu are net, dar i-am povestit despre DC si o sa-i spun si de voi)
De bani nu se poate pune problema, dar parca mai conteaza pe langa atata suferinta? incearca de 11 ani sa aiba un copil...
Michelle, iti cunosc povestea, DD s-o odihneasca pe fetitza ta acolo la ingerasi si sa vegheze asupra ta !!! Iti doresc sa ai parte numai de bucurii in anul care vine!
Flavia, eu cand m-am operat acum 2 ani, eram cea mai pesimista persoana din lume...erau cu mine in salon fete care trecusera prin n probleme in incercarea de a avea copii si erau optimiste si increzatoare ca soarele va rasari pe strada lor...da, ar trebui sa ma sint f.f. norocoasa!
Gabi, nici eu nu am avut absolut nici un simptom specific sarcinii si totul a decurs normal! nu e obligatoriu sa ai.

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

gabitza, asa e, ne inducem singure stari ca sa fim sigure ca e bine, oricum eu am avut greturi la Dominic dar acuma.....a fost groaznic, dar uite ca au trecut. pe la 6 saptamini au inceput si pe la 12 s-au redus. vezi tu si eu ma simt mult mai bine aici decit la odisee, ca nu vreau sa le stresez pe fetele de acolo, aici pot vorbi de fricile mele ca sint inteleasa, acolo numa as panica lumea....citeodata chiar ma gindesc sa nu deranjez cu mesajele mele optimiste pe fetele care sufera asa de mult inca....sigur vei mai fi coleguta cu fete de aici, doar vine Mosu cu daruri, si eu am avut norocul sa fiu coleguta cu fete dragi de aici!(ps, si tu si sotul aveti niste ochi f frumosi, poate si bebe o sa-i aibe)

chantal, ma gindeam si eu la faptul ca risca sa se fure....mare pacat!

mari, tin pumnii ptr miine!(de 4 ori)

Flavia +14, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Gabi felicitari si sarcina usoara. Eu cred ca esti daca iese linia a doua, chiar si asa palida. Mie mi-a iesit si dupa cateva zile de intarziere linia slaba.
Flavia si eu am crezut in acel vis si acum si mai tare. Am simtit ca voi avea acel baiat si ca ala ii va fi numele...
Abea astept sa vad pozele cu bradul. Eu am fost la cumparaturi la granita cu Suedia si nu am gasit ingrediente pt piftie, cred ca o sa raman fara anul asta.
Mirela abea astept tumbele in burtica. Cu Ariana m-am bucurat de fiecare miscare ca si cum ar fi fost prima. Tin pumnii in continuare sa ai parte de un Craciun fericit (cu II).
Michelle dupa cate imi amintesc mie mi-a zis dr ca o sa vina un fel de cm pe la 6 sapt. (incheie perioada de sangerari) si cm pe la 8 sapt. Adica e posibil ca in curand sa iti mai vina odata. La mine asa a fost.
Mari iti tin pumnii pt azi. Sa ne ti la curent. Si nu uita de poze...
Chantal si eu imi doresc sa o visez pe fetita mea, sa am un semn de la ea si sa o vad, macar asa in vis. As vrea sa o vad crescand...

Eu inca cu munca si casa in reparatii...Bb nu vrea sa miste, doar uneori cand stau linistita in pat cu burta in sus (nu prea pot sa stau asa, ma doare spatele) se simt ceva miscari, inca slabe si rare. Ariana misca daca stateam intr-o parte. Sarcina asta a fost deosebita, nici acum nu ma simt gravida. Fetele isi fac griji de tot felul de lucruri pe care le simt si eu pt ca nu simt nimic. Cum o fi mai bine?

Ileana 20+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Nana multumesc ptr. sageata, zic eu ca am oki bun si-l nimeresc luna asta:)
fetelor vreau sa va mai intreb ceva: ce faceti voi daca sunteti la perioada fertila si sotul ia antibiotice????

pupici

Mergi la inceput