Durerea unei pierderi de sarcina (11)
Raspunsuri - Pagina 23
Michelle81 spune:
CHANTAL-iti inteleg perfect frica de a mai incerca dar sunt sigura ca miercuri la doctor iti va spune ca totul este in regula,ca poti avea copilasi!Eu cred ca tu totusi vei mai incerca odata si vei avea un copilas al tau!Sunt sigura de asta pt ca vad cat de mare este dorinta ta de a strange un copilas in brate!Eu merg in ianurie din nou la doctor dar desi nu voi mai incerca sa fac un copilas totusi mi doresc sa-mi spuna ca totul este ok,ca nu am nici o problema,ca voi mai putea face copilasi!Poate asta imi va da putere ca in 3-4 ani sa incercam din nou.Nu stiu...Te pup Chantal si ai grija de tine!Te-ai hotart sa faci un bradulet de Carciun,oricat de mic?Spune-mi ca DA.fa-o pt micuta ta,nu considera acele zile sfinte niste zile normale,te rog mult!
alinaalex spune:
fetelor, eu va citesc demult, dar n-am postat aici niciodata. scriu acum in numele prietenei mele din Constanta, pe care am cunoscut-o in Timisoara, cand ne-am operat laparoscopic, pe 15 dec. 2004, amandoua am avut endometrioza, eu cu ambele trompe infundate, ea cu una singura...facuse o extrauterina dupa prima operatie...asta era a 2-a laparoscopie. am pastrat legatura, ne-am vizitat...
sunt f. necajita...ieri m-a sunat prietena mea sa-mi spuna ca iar e in spital... a facut a doua extrauterina, apierdut a doua trompa, singura ei sansa e acum FIV...a mai pierdut anul asta o sarcina , are la activ 2 operatii clasice + 2 laparoscopii deja...mi-a zis ca fix pe 15 dec. a ajuns cu salvarea la spital, au operat-o de urgenta , dar nu i-au mai putut salva trompa, se rupsese...
a plans intr-una la tel., abia m-am abtinut sa nu plang si eu, nici nu mai stiu ce sa-i spun, e distrusa, va dati seama, ce cadou de sarbatori! incerc s-o incurajez, imi pare rau ca sunt atat de departe, n-o pot nici macar vizita la spital...
sper ca n-am suparat pe nimeni cu mesajul asta, dar simteam nevoia sa impartasesc cu cineva durerea asta a ei..eu nu am pierdut niciodata o sarcina, nici nu stiu daca as fi in stare sa trec prin atata durere. Stau si ma gandesc la cate incercari sunt supuse unele fete ...in timp ce altele isi arunca copiii la tomberon...si nu pot sa inteleg DE CE????
Vreau sa va urez tuturor SARBATORI FERICITE, CRACIUN FERICIT SI ANUL NOU SA VA ADUCA NUMAI BUCURII SI BEBELE MULT VISAT!!!
Iar celor dintre voi care sunt insarcinate, sa aveti sarcini usoare !!!
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
varsta Marc
Happiness_4_us spune:
Gabi, felicitari si sarcina usoara!
Mirelush maica, normal ca o sa ajungem si noi la gabi la odisee! Iti tin pumnii! Asa ca fii cuminte ca nu te las, ma tin ca scaiul de tine ptr ca simt ca imi vei purta noroc.
Mari, iti tin pumnii ptr cerclajul de marti, sa fie totul ok.
Flavia .
Laura, nu te alarma, o sa vezi ca e totul ok.
Chantal, Michelle81, si sunt alaturi de voi!
Cristina_ana
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Michelle81 spune:
ALINAALEX-imi pare extrem da rau pentru prietena ta!Nici eu nu inteleg de ce se intampla tot mai des astfel de tragedii,cum ai spus si tu altele isi arunca copii al temberon iar cele care isi doresc atat de mult un copil...nu au parte...Saraca prietena ta..nu stiu ce sa mai zic..imi pare atat de rau pt prietena ta si pt toate care trec prin cazuri asemanatoare).Nu stiu ce i-ai putea spune in asemenea momente,cuvinte nu prea sunt...Acum stiu ca nici nu vrea sa auda de nimeni dar mai tarziu indrum-o sa intre pe acest forum,aici sunt multe fete care ii inteleg durerea si care o pot incuraja si ajuta.II transmit prietenei tale numai ganduri bune si sa fie tare,sa reuseasca sa treaca peste acest"soc"!Stiu ca este foarte greu,o stiu din propria experienta...OF DOAMNE!si eu am pierdut doua sarcini,o sarcina anul trecut iar acum in octombrie mi-am pierdut fetita si sufar ingrozitor si cateodata simt ca nu mai pot dar TREBUIE sa rezist pentru persoanele care ma iubesc si pe care le iubesc!Durerea imi macina sufletul dar stiu fetita mea de sus imi va da putere sa merg mai departe...Spune-i te rog sa fie tare chiar daca pare imposibil!
L5845 spune:
Eu am reusit abia acum sa intru dupa o pauza de vreo 3 zile si ce vad? Gabi (Vivela) FELICITARI! O sarcina cat mai usoara, BB sanatos si inca o data FELICITARI!.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
blueeyes2003 spune:
Alina imi pare tare rau pentru prietena ta. Nu exista cuvinte de consolare pentru o asa durere.Nu inteleg de ce se tot intampla astfel de lucruri cand iti doresti din suflet un copil si esti in stare sa faci orice pentru ca acest lucru sa se intample.Imi dau seama ce simte prietena ta,este o durere de nedescris si noi toate o intelegem pentru ca am trecut prin asta si din pacate doar trecerea timpului mai estompeaza aceasta durere,uneori parca nici macar asta.Ii doresc multa putere prietenei tale sa treaca peste aceasta grea incercare!
Sa-ti traiasca baietelul,este adorabil!
Michelle multumesc mult pentru cuvintele frumoase! Sper ca sarbatorile sa ne aduca tuturor linste sufleteasca de care avem atata nevoie! Ma bucur mult ca vrei sa mergi mai departe pentru persoanele care te iubesc si in special pentru fetita ta care iti da putere!
Nana draga mea,esti tare draguta! S-a facut! Ne tinem strans una de alta si ajungem impreuna cu Gabi la Odisee! Esti mai bine? Cred ca ai suferit mult,nu? Uite un de la mine sa mai treaca durerea!
Va pe toate!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Happiness_4_us spune:
Mirelush, ce ma bucur ca ai aparut si esti ok. Eu sunt mai bine si incerc sa imi revin. Sper sa imi treaca si raceala ptr ca vreau neaparat sa imi vad finutza.
Te pup.
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Chantal spune:
Michelle . Imi pare rau sa te dezamagesc si sper sa nu te superi pe mine dar sunt hotarata sa nu tin in nici un fel Craciunul anul asta. Nu pot ca eu sa ma bucur de Craciun in timp ce fetita mea sta in pamantul rece. Simt ca ar fi lipsa de respect din partea mea vis-a-vis de memoria ei ca eu sa sarbatoresc iar ea nu a murit decat de 4 luni! Macar atat sa fac pentru memoria ei, sa tin doliul asa cum se cuvine. Nu vreau sa supar pe nimeni cu ce am scris aici, e optiunea mea, e ceea ce simt eu si asa voi face. Eu asa inteleg ca trebuie sa ma port, asa imi spune inima. Fiecare face cum vrea.
Repet, nu vreau sa supar pe nimeni, va rog nu dati cu roshii:) sa nu ma intelegeti gresit, doar spun ceea ce simt eu.
Va pe toate.
elaa spune:
NanaMotoc pune si la mine te rog sageata, ca a venit decembrie....si din calculele mele numai bine de Craciun sunt la ovulatie si ne apucam de prestat.....asa ca nu vreau sa trec direct la gravidute:P)
pupici la toate si sa dea Domnul ca anul asta de Craciun sa primit toate cadoul mult dorit
Happiness_4_us spune:
Gata, Elaa, am pus sageata. Sa dea DD sa vina cat mai repede. La treaba cu noi de Craciun.
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!