Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 18
ama.lia spune:
Buna fetelor!
Puteti sa ne treceti si pe noi in listuta mamicilor:
bb Stefania s-a nascut sambata 2 decembrie , 3480g, 51 cm, agpar 9.
Acum, am o intrebare urgenta pentru cine ma poate ajuta, va rog spuneti-mi unde se poate gasi colac sau scaun pt lauze, noi nu suntem bine la epiziotomie si vom avea muuulta nevoie de el
Va multumesc, si va pup dulce, si hai, fetelor, mult curaj, merita tot efortul!!!
Amalia si
Stefania (2 decembrie 2006)
asiza spune:
Tocmai am vorbit cu Marcela...e la spital...e liniste si pace acolo, se plimba pe holuri...contractii are dar foarte suportabile...dilatatie nu prea...
Medicul ei tocmai a intrat de garda in dimineata asta...asa ca s-au potrivit toate la fix...stia bb-lina ce stia...
Ea e foarte relaxata si increzatoare...ma va mai suna sa ne dea vesti...
Va pup...
Oana
37+ cu
Denis Cristian
Disney bb
aelita spune:
chris,hai acasa la friptura si la mamaliga!!!
ai laptopul cu tine si prinzi acolo ?
misto ca ne poti scrie!
ma bucur ca sunteti bine !!
fatima
pt Eva cu lunisoara ei!!
grasunica si lunguta!
amalia,FELICITARI pt Stefania!s-a nascut o grasunica!sa fie sanatoasa,sa creasca mare!
colac nu stiu unde gasim,dar ma gandesc ca un colac din ala de apa,cu o husa ca de prosop pe el,ar merge.
daca nu si nu,poate chiar o patura facuta sul,in forma de cerc,rasucita bine sa nu se desfaca,ar merge,cat sa fie ca un cuib.
pana faci rost de colac..
36+
aelita spune:
marcela 
Oana,multumim ca ne tii la curent!
eu sunt cu vopeaua in cap!
in par,adica..stiti voi..ca in cap sper sa am altceva..
36+
mayaione spune:
Florentina pe mine in luna a 8-a m-a lovit candida, am facut tratament cu Canesten, sunt 3 ovule intravaginale, le bagi seara si nu te speli 3 zile deloc. Au fost super bune, mie mi-au rezolvat problema.
Eva, la multi ani! Sa cresti mare si frumoasa si sa devii cumintica sa poata si mami sa se odihneasca1
.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
Irinabr spune:
Tinem pumnii stransi pentru Marcela...
haide ca tu esti invingatorul.... si de acolo pleci cu un mic ursulet... de acum aveti si ocupatie... ce ar fi viata fara mogaldetele astea.
Mihnea este in clasa I si sunt tare mandra ca se straduieste ca sa imi fie mie bine si sa "merite" sa vina la Matei la spital.
Va multumesc pentru incurajari (aelita si aziza sunteti fete dragute si sensibile)... ma rog la D-zeu sa fie un BB sanatos si sa fi ajuns la termen. Am probleme cu tiroida si termenele astea nu sunt prea precise... In rest sa ne intareasca D-zeu ca inapoi nu ne mai intoarcem....
Azi mergem la epilat... sper sa suportam jumuleala ca sa nu fim dizgratiosi la operatie sa rada de noi toata sectia de chirurgie.
Felicitari mamicilor .
.. va ajungem in curand din urma si discutam si noi pe aceleasi teme... hai bebici nu renuntati la sanul mamei ca e cel mai dulce
.
Va pup...
BB 37 sapatamani ( BB Matei Cristian) si baietel de 7 ani si 9 luni (Mihnea)
ramsan spune:
Salutare fetelor!
Intru pe fuga sa va anunt ca a nascut Dana (avdanaarhire).. am primit sms de la ea la ora 13.18 probabil cand isi revenise din operatie:
"S-a nascut Celeste Maria, 3550 g, apgar 10."
Bravo Dana! Sa iti fie sanatoasa bebelina!
Trebuie sa le felicit si pe proaspetele mamici Ama.lia si Chris pentru bebelusele lor!
Si... La multi ani
gemenelor lui Pet72 care au implinit ieri doua luni!
MARCELINA!! 

DESIREE!! 

RUXMAX!! 

Gata pe azi ca sunt varza de oboseala...
Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares in burtik
Raluca_u spune:
Amalia sa-ti traiasca printesa. eu am folosit cu succes deplin un colac pentru copii. la cumparat sotul meu din magazinul titan, sigur gasesti si in alte parti. pupici multi si sa te refaci repede.
avdanarhire felicitari si ttie. sa fiti sanatoase si sa va intoarceti repede acasa.
pupici
Raluca cu
Adina Andreea 12.11.2006
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
Fetelor voi mai stiti ceva de ruxandra_sb nu a intrat de mult si trebuia sa nasca deja. sper ca este bine. daca ne citesti da un semn de viata.
Raluca cu
Adina Andreea 12.11.2006
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
bulisor spune:

Avdanaarhire felicitari pt fetitza si sa veniti repede acasa.Aelita, am inteles, maine ma apuc de treaba, vezi cu vopseaua aia, sa nu stai prea mult cu ea pe cap, iar dc ti-a mai ramas tp liber si nu stii ce sa faci mai fa o plimbare pe langa lac (dc nu gresesc), pe mine apa ma relaxeaza (nu ca n-ai fi relaxata).
Bulisor
36+
Mara