Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

multumim tare mult ca v-ati gandit la noi.
am facut o baita, se vede dupa friura. nici nu mai suntem asa umflatele, si mai putin rosioare la fata.
avem unghiutele maricele si ne zgariem pe mutrita, asa ca tati trebuie azi sa ne declare si dupa aia sa vina cu o pereche de manusi.
bebe e cu mine in camera acum, e o frumusete,si ca o ventuza cand o pun la san. ne gaseste ea mare lucru, dar nici nu munceste de pomana.
o sa ma chinui sa pun niste poze de ieri, sa vad daca imi reuseste figura.

chris 40+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare fete dragi!

Azi merg si eu la controlul de 38 de saptamani si sunt nerabdadtoare sa discut ultimele detalii legate de nastere cu doctorul meu!

Mi-am luat rezultatul de la cultura de col, ma interesa streptococul B care din fericire nu este prezent , mi-a iesit insa o candidoza, v-ati confruntat cu asha ceva, ce e de facut?

Vroiam sa va intreb daca inainte de nastere si cu cat timp inainte atzi avut dureri de burta si de spate, exact ca niste contractii mai lungi. De doua zile ma confrunt cu problema asta, pana acum n-am avut nici o durere, mi-am luat no spa la inceputul sarcinii dar nu stiu daca am luat o pastila sau doua. Eu as vrea ca bebe al meu sa nu se grabeasca... nici nume nu i-am gasit! ..... dar vom vedea azi care e situatzia!

Ank999, Pet72 si Chris, felicitari pentru bebei! Sa creasca mari, frumosi si sanatosi!

Aelita esti cu tocurile tale iar tati al vostru este un sentimental si un dragutz!

Pitikot, nu am reusit sa dau de pozele voastre! Fetelor, lamuriti-ma si pe mine , unde sa caut.... in albumul comun nu le-am vazut...sau nu am cautat cum trebuie?

Am pus si eu cateva puze cu noi aici!

Va pup mult pe toate!

Tina 38+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Intru si eu pe fuga..
In primul rand Felicitari noilor mamici Chris, Ank si Pet72!
In al doilea rand, multa bafta pentru Advanarhire, Desiree si Ruxmax
Marcelac, uite majoretele pentru tine
Asiza, am fost mai mult pe drumuri zilele astea.. se pare ca eu chiar vreau sa nasc pe strada....
La doctor nu a fost tocmai ok... tensiunea a crescut (13 cu 10)... si nu i-a placut domnului doctor asta... ma duc si luni, cand programam cezariana...
Eu eram hipertensiva inainte de a ramane gravida, luam medicamente de tensiune si probabil voi reveni la fel dupa ce nasc.... Bebe Luca m-a reglat.. dar acum se pregateste sa vina pe lume...
Aelita, nu aveam voie sa ne stresam... sa nu mai dispari asa...
Acum fug in oras sa ma fac frumoasa pentru marele bal de Craciun de maine....
V-am pupat...

Yagmur 37 + bebe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Buna va zic si eu.Felicitari pt noile mamici Mamaana, Chris 80, Ank si Pet72, sa va traiasca puisorii si sa va bucurati din plin de ei.Marcelac, Desire, Advanarhire, Ruxmax, multa bafta si nastere usoara.Aelita acu m-am uitat mai bine prin albumul tau si vreau sa-ti spun ca m-au terminat papuceii aia multi de toate felurile si rochitele frumoase foc, priceputa ce mai. O sa ma uit si eu in email comun ca sa vad si eu niste tipare, parca mi-ai dat curaj, ieri m-am apucat sa fac o pereche de pantalonasi, sper sa-mi reuseasca.Mamicilor va apreciez tare mult cand va vad cum va ocupati de bebeii, sper sa fiu si eu la fel si sa ma descurc, imi este teama dar sper sa fac fata (tati spune ca TREBUIE sa facem fata caci nu avem alta solutie).Bulisor 36+ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Aelita m-ai terminat, nu cred ca am vreo sansa sa fac ceva asa frumos, mai bine trimite pt fata un model de caciulitza cum e aia albastra, ca sa fie mai simplu pt mine,poate am si eu vreo sansa, doamne si toate arata atat de bine, offff...Bulisor 36+ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

marcelac "raportez contractii suportabile la 17, 6, 11, 9, 12, 8, 8, 15, 23, 7, 6 minute... "
hai,scumpo,tinem pumnii!!!
sa fie bine,si repede !!!
asiza,asa am zis si eu,ca il pun sub brad cadou pt tati.
ce misto ar fi sa nastem acasa,singure,fara dureri,sa il punem cu fundita,sa astepte
chris ce bine ca ne scrii!! dar de unde scrii ?
Florentina,am vazut pozele,Maya e o scumpa! Si tu arati foarte bine.
in curand o sa fiti patru
yagmur,ai grija cu tensiunea!
bulisor
,curaj,si apuca-te de pantalonasi.nu iese,desfaci si de la cap.
eu acu' nu mai am idei si ma plictisesc.

cred ca ma apuc sa ma vopsesc,apoi sa ma epilez,si apoi ies pe-afara,ca e un soareeeee !
oi apuca sa fac eu toate astea??
as umbla iar hai hui dar nu stiu pe unde .

36+

Mergi la inceput

noi deocamdata avem alt pediatru, dar daca nu suntem multumiti oa luam unul de aici.dar tu, stand pe 1 mai , poate ar fi bine sa incerci la filantropia, ca e mai aproape de voi, zic eu

quote:
Originally posted by dianocica

nici noi nu avem inca pediatru, ziceam ca ne uitam azi pe net. daca stiti pe cineva in zona 1mai....
cris, tu ai vb de pediatru la euroclinic? cum sta treaba acolo? adica vine si acasa?e un fel de abonament?

dianocica fericita de bb davidutz

chris 40+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

bulisor,caciulita,pana la un punct,e cam la fel ca baticutul de acolo de la modele.doar ca la baticut incepe coltul ala ,la un moment dat,iar la caciula de acolo va trebui sa scadem.si pana ma vopsesc,epilez,si alea alea,iti spun cum scazi acolo.

daca vrei neaparat caciula albastra,o pun si p_aia mai incolo.

36+

Mergi la inceput

suntem la spital, cu tati si cu bebe-bine, bebe nu sta tot timpul cu noi, noaptea o iau, cand plange le chem sa ma ajute sa o pun la san, iar cand am musafiri o trimit la un loc cu bebeii. ma cert cu alex pt copil, la san o lasa la mine, dar la completare cu formula nu o da din mana.
mi-e foaaaaameee, ieri nu am avut voie decat apa si ceai, azi mi-au dat branza-era buna, dar ii lipsea mamaliga , iaurt si ceai; la pranz banuiesc ca supa chioara.

am schimbat si semnatura!

chris + alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Ce mai faceti dragelor? Felicitari celor ce au nascut intre timp, mult curaj celor ce se pregatesc..

Noi ne-am mai linistit de vreo 2 zile..ba chiar Eva a avut o noapte in care a dormit de la 12.30 pana la 5.30 dimineata...nu mi-a venit sa cred..pediatra mi-a spus ca e posibil ca ea, crescand, sa-si mareasca si dorinta de a papa, iar sanii mei sa nu-si fi reglat inca lapticul in ritmul ei..asa a fost..am facut o proba si m-am muls dupa ce mancase..cu greu am reusit sa mulg vreo 5-10 ml..iar ea, mititica, plangea de foame in continuare..am incercat sa-i mai dau o completare, cu greu a acceptat biberonul, am pacalit-o..ii bagam sanul, il scoteam usor si ii bagam biberonul..n-am mai mancat decat vreo 20 ml, dar a adormit bustean dupa..

acum e bine, n-a mai fost nevoie de biberon, papa si doarme cate 2.30-3 ore..

Azi implinim o luna.....suntem deja maricele...avem 4.400 kg si 56 cm..am crescut cu 1 kg si 4 cm, adica foarte bine.. nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul..

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput