Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (29)
Raspunsuri - Pagina 15
CamiM spune:
Fetelor ( nu dau nume sa nu uit pe cineva) multumim frumos de aprecieri pentru gogsica mea!! E cumintica.. mai face si ea galagie ( de copil cuminte si baba frumoasa!!) dar deocamdata e ok.
Pe olita am pus-o deja si sta .. nu face decat daca imi aduc eu aminte sa o pun si bineinteles ca deocamdata nu cere dar..am zis macar sa se obisnuiasca cu statul pe olita si poate in timp o sa fie mai usor sa trecem de scutece. Nu o fortez ci doar o pun asa din cand in cand, daca se nimereste sa faca ceva bine daca nu e ok. o faza tare simpatica: la un moment dat incercam sa ii sugerez prin sunete ce sa faca acolo si ea radea de se prapadea!!
Diana79 merci de info cu huggies noi. Atunci nu ma mai stresez sa ii incerc, raman la pampers si huggies vechi.
Ne mai gandim cu premergator desi acum sincer nu stiu unde il mai pun si pe ala.. deja e casa plina de jucarii si taticu e ..
tot timpul se impiedica de cate ceva.
Iaurt poti sa ii dai linistita noi papam deja si Sofiei ii place mult( papam cu vanilie si cu banane si piersici si pere). Ce zice Nicole? Ii place?
Pupici la printesa mumoasa si sa treaca repede durerile!!Multa forta si rabdare mamicii!!
Noi papam carnita de pui in fiecare zi la pranz amestecata cu ceva legume. Acum urmeaza sa introducem si carnita de vita si poate de la 8 luni niste ficatel.Intentionam sa papam si peste curand dar pediatra s-a opus categoric ca e foarte mare riscul de alergii..
in fine ce sa fac mai astept cateva luni.
Ama merci.. pai e cumintica.. adica toate bune si roz pana nu se vede singura in camera.. daca mai e cineva ( nu neaparat sa se joace cu ea)![]()
![]()
Amonar
felicitari pentru Kailan !!
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Si www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20061203" target="_blank">aici familia Ionita.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
la fotograf

Cami &
Sofia poze Sofia
CamiM spune:
Luana felicitari pentru Hora !!Pupa mama pe ea de lungana!!
Miki merci de zapada!!
Vreau si eu...
Musai sa iau viza de Canada sa merg in vizita la cumnata-mea la Montreal.
Foarte reusite pozele .. bine daca ai copil asa frumos cum sa iasa altfel!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Am pus poze noi aici.Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Superba!!!

Cami &
Sofia poze Sofia
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by ILDI25
Am pus si eu niste poze noi AICI
Ildi foarte dragut domnisorul.Sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
OanaRusu spune:
Doroti, te rugam sa ne treci si pe noi la "stau singur in funduletz" - la 5 luni si 1 saptamana.
Multumim 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor
21 iunie 2006
ralucis spune:
neata! ia uitati-o pe ilinca inainte de venirea mosului:
http://family.webshots.com/photo/2820709930094600528mCtNLy
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by ralucis
neata! ia uitati-o pe ilinca inainte de venirea mosului:
http://family.webshots.com/photo/2820709930094600528mCtNLy
Da pana la urma s-au umplut?I-a fost rasplatita cautarea?
Baieteii lui mami
AICI
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
camelia.t spune:
Luana despre biscuitii cu tarate: sunt biscuiti digestivi, asa se numesc.Se gasesc vrac sau ambalati in pachetele. Am luat de la Vel Pitar si de la PanGroup pana acuma.Sunt ok ambii.Cei de la Vel Pitar sunt mai dulci, ceilalti aproape nu se simte deloc ca ar fi dulci. Ghinionul meu a fost ca i-am nimerit primii pe cei dulci si acuma nu mai am succes cu ceilalti.Au o gramada de cereale: orz, ovaz, porumb,grau,....si altele ca nu mai am nici un ambalaj la indemana.Eu ii prefer in loc de PetitBeure. Vreau sa incerc biscuitii Digesta http://www.dobrogeagrup.ro/content.php?mnID=4&catID=49 .Am o prietena care e foarte multumita de ei.Noi nu papam biscuiti cu gluten decat de o saptamana, asa ca suntem inca la inceputul cautarilor!
Edit: uita-te aici (in dreapta) biscuitii de la Vel Pitar : Tabiet digestivi si Tabiet graham, ca sa stii dupa ce sa te uiti : http://www.velpitar.ro/ro/produse/long_life.html
Baieteii lui mami
AICI
ralucis spune:
adela, cat de cat s-au umplut, cu jucarii si ceva de imbracat, mos craciun o sa fie mai generos!

Vlad(16.05.04)(