Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by oana.iat
Doroti, ce mai face Natalita? Daca vrei sa vii la Iasi si ai nevoie de ceva, nu ezita sa spui. Te ajut cu mare placere cu ce ai nevoie .

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)
Fetitza lui mami
http://new.photos.yahoo.com/iatco.oana/album/576460762342193050
/

Oana ce sa fac, la servici, cu gindul acasa.Am mai consultat pe cite cineva, si cel mai important am sunat la nanasa si o zis sa numi fac acum griji, ca poate sa se retraga.Dar oricum o sa mearga mamica mea cu ea la centru diagnostic si o sa faca investigatii mai profunde.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip
Am si eu o intrebare! Stiu ca este foarte periculos pentru copii sa se sperie. Am intalnit de curand o mamica a carei fetita nu si-a mai revenit de vreo luna in urma unei sperieturi. Plangea mereu si voia mereu in brate (avea vreo 4 -5 ani).
La fel, nici copii mai mici nu au voie sa se sperie. Eu o culc pe Petra in intuneric bezna si mi se mai trezeste noaptea si uneori tipa foarte tare si plange tare.
E posibil sa se trezeasca si sa se sperie ca e asa intuneric? Voi aveti o lumina de veghe in camera? Este indicat sa culcam copii pe semiintuneric sau nu ?
Sau sa ii pun un aparat care sa meraga nonstop sa nu se sperie de zgomotele bruste?
Va pup!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Amiss, a mea si ziua se scoala in plinsete citeodata, dar noaptea poate sa se trezeasca si se joaca cu ursuletii de la carusel prin intuneric, si vede tare bine, si dupa se culca singura, noi doar stam de veghe sa vedem daca no vrea ceva.Cit o fost cu muci taicasu se scula si se uita ce face ea, daca nu va incepe a plinge, si am prins televizorul(ca sa nu fie lumina mare) da ea se hlizea la tatsu prin intuneric, el zice ca a crezut ca ea nu vede si se uita la ea, da ea a crezut ca vra tatsu sa se joace cu ea.
Deci concluzia la ce am scris io(ca nu cred ca o sa inteleaga cineva) mai sus este ca a mea nu se teme de intuneric, nu se sperie.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Amiss noi avem o lampitza mica (un catzelus) pus intr-o priza pe holul de langa camera copiiilor.E suficient cat sa se zareasca in camera noaptea.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Livada help!

am o prietena care a fost la doi medici diferiti si amandoi i-au spus acelasi lucru: nu poate face bebelusi, bineinteles ca diagnosticele si tratamentele au fost diferite. Tipa are card la Medicover si vrea sa vina aici sa faca o serie de analize. puteti face o recomandare pentru un ginecolog si un endocrinolog bun de acolo?

acum merg la citit de recuperare si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

AM SCAUN NOU DE MASINA

si

ASTA-I PRIMA MEA MASINA! ATENTIE, INCA N-AM CITIT NOUL COD RUTIER!

DE CE VA MIRATI ATAT CA STAU SI EU IN POPONETZ? N-AVETI LA CINE VA UITA?

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Frumos...frumos...si chiar asa...ce va uitati la baiat...uitati-va in alta parte ca el e mare acum si face ce vrea!!!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

mihaela, eu am fost la medicover in sarcin, la o tanti dr de acolo, si nu prea mi-a placut, plus ca mi-au incurcat aia fisele la receptie, deci am o parere nu tocmai grozava

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Ralucis multam!

ma gandesc ca poate o fi si cineva bun pe acolo. eu mai caut. as trimite-o la dr mea, dar e la Medsana si e scump daca nu esti arondat acolo.la Medicover ..nici eu nu am experiente placute. noi am fost prima data arondati acolo si...cum mergea un coleg...acelasi diagnostic: toata lumea suferea de stress.

fetelor, eu mai astept pareri/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

quote:
Originally posted by ralucis

neata! ia uitati-o pe ilinca inainte de venirea mosului:

http://family.webshots.com/photo/2820709930094600528mCtNLy

Wow cate perechi de pantofiori are ilinca: casual, sport, de seara. Noi avem doar o pereche care ne vin.

Mi se pare normal sa fi fost mosul darnic cu Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

LA MULTI ANI NOEMI PT CELE 7 LUNITZE SI TUTUROR CARE AZI ISI SERBEAZA ZIUA NUMELUI!!!
Lacra,pupam una bucata nasuc mucos de Razacila!!Pe cand trimitem pozele haioase???
Diana vazut si placut Timeea eschimoasa!!!
Revin... tre sa fac de papa pt Ochios!!!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

LA MULTZI ANI DE SF. NICOLAE!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput