Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Catalin si Radu ptr. primele 6 lunisoare! Scuze de intarziere...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Buna dimineata!!!

wow..dar cat s-a scris aici si ieri eram la zi cu cititul. Vineri iar plecam intr-o mini vacanta de 3 zile..dar local in korea, insa orasul e tare frumos. Mergem sa sarbatorim Craciunul organizat de compania sotului meu, iar cei mici vor primi cadouri de la "Mos", Am fost intrebati de Mos..pe email ce cadouri (dintr-o lista impusa) i se potrivesc copilului...iar mami a ales 5 DVD-uri cu povesti. Taticii vor recita poezii si vor dansa. Drept urmare azi, una bucata sot e plecat la repetitii.. Mi-e asao mila de el, stiindu-l cat e de talentat. Asa ca stim deja ce-o sa ne aduca Mosul, insa nu stiu cum va reactiona cand il va vedea pe Mr. Mos.

I-a facut si mami un cadoul lui tati ieri, ca tot s-au impartit cadouri, si anume: i-am bulit masina cea noua, nu foarte tare..s-a intamplat in timp ce o parcam la market, insa cealalta masina am indoit-o bine, dar koreanul nu s-a suparat, Mi-a cerut numarul de tel..am dat mana ca la tenis si sper sa se termine asa.

Revin ca s-a trezit printesita

Mergi la inceput

Cami - dar ce gogosica scumpa ai tu acolo. Wow, sta si pe olita???, i-ai facut deja si bradutul. Pai la voi e o adevarata sarbatoare in casa. Super fotografiile!!!

Liana -
Si noi am patit la fel..chiar la inceputul diversificarii. Imediat dupa ce papa de inrosea pe fata...si-i trecea cam intr-o ora dupa ce-i facem baita. Eu stiind ca nu e alergica la nimic nu i-am schimbat nici alimentatia si nici n-am dus-o la medic. De la o vreme a disparut fenomenul de la sine. Eu cred ca i se irita pielea.
Sper safie si la voi la fel si sa treaca repede.

Amonar - ei.... o repet si eu pe Claudia..daca intr-o luna nu se inatmpla si la noi vreo reactie de ridicare in picioruse...o sa ma supar tare. Pai e frumos unii asa devreme si altii??? cand oare????
Oricum ai un baiat de nota 10...sa ne mai pui poze cu progresele lui.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina

Si o intrebare pt mamicile care dau carnitza bebeilor. Le dati in fiecare zi? S cam ce cantitatte?
Eu ii dau o zi da una nu si aproximativ 4 linguritze la o masa si vreau sa stiu daca nu cumva e prea putin.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Luana papa zilnic carnita si peste, dar de la borcanele.
Eu am o intrebare pentru cele care intentioneaza sa le dea bebelusilor "Ficat de pasare". Aici este un aliment interzis si pentru adulti. Nu se comercializeaza....Spun ca e cel mai toxic aliment posibil. Mie personal imi place si mi-e tare pofta de el..dar n-am de unde sa-l cumpar. Nu exista.

Mergi la inceput

Luana - inceput cand ii faceam eu papa, fierbeam legumele 15 min, daca le-as fi tinut o ora se faceu tocanita. Fierb foarte repede...nu stiu de la ce...de la legume sau de la apa. Eu cand fac ciorba pentru noi...n-am timp sa mai fac si altceva..trebuie sa pregatesc totul repede..ca altfel risc sa fac tocanita.
Eu am terminat cu alaptatul de la "pompa"..de cand avea luana 4 luni..si laptele nu mi s-a terminat inca. Si eu imi pun intrebarea cand o sa scap de el...daca strang putin curge la greu.. Eu tot mai sper sa se rezolve de la sine si sa n-am probleme pe viitor.
Masinuta e de la Chicco...9 -36 luni..dar luanei ii place mult in ea, mai ales ca are niste melodii pe care nu le-am intalnit la celelalte jucarii. Este superba. O plimb prin casa deocamdata, dar la primavara ne vom plimba si pe afara cu ea. Este masinuta 3 in 1. Acum o putem folosi pe post de balansoar ( are niste talpite care permite lucrul asta, cand va putea sa mearga o va impinge ea de la spate ( avand dipozitiv pt asta), iar afara o voi impinge eu pe roti dupa ce-i detasez talpitele.
Pentru mine e potrivita..intrucat casa in care stam are un living foarte mare, n-am nici un fel de covor pe jos si am incalzire prin pardoseala..asa ca poate sa stea cu picioarele goale pe jos.
Horei

Mergi la inceput

Ralucis - multumim pentru reteta de preparat gutuie. Am vazut si eu aici in market si am sa-i fac si eu.

Ildi - Cat e de frumos ingerasul tau. Iti vine sa-l manaci tot. E un scump. Si seamana perfect cu tine. Are un par superb, de restul nici nu mai spun. de la luana. Sper ca suntem si noi pe lista

Mergi la inceput

DianaR - super printesita ta. Interesante accesoriile de joaca din patutul ei, n-am mai vazut pana acum. Timeea este un copil foarte frumos. Are niste ochi superbi, mi-a placut poza in care va alintati. Ce dulce e!!! Ei, cum e sa fii si mama de fetita???

Vivi - bun sosit din vacanta!!! Cred ca Viena e tare frumosa. Eu n-am fost acolo niciodata, desi e de mult pusa pe lista de asteptare. Dar mi se pare atat de departe...Sunt sigura ca ai avut o vacanta frumoasa. Poate ne povestesti si noua mai multe.
lui Ingrid care a stat fara mami si tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata cirese! La multi ani celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui!!
Speram ca mosul a venit incarcat cu bunatati si surprize .. placute si nu a lasat la nimeni nuieluse!!
A venit si la noi :pentru Sofia cu jucarii si niste carti cu povesti si poezii( punem poze mai tarziu)si pentru mami cu un epilator si visine in ciocolata.La taticu a venit cu un atac de panica la vederea notei de plata de la cartea de credit!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Lyly - imi pare tare rau ca Razaciosul este bolnavior. Ce frumos sta el in noua masinuta??? Trebuie sa se refaca repede ca are de oferit cadoul castigatorului de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ildi - David seamana la ochi perfect cu tine. M-a uimit sa vad cat par are...de obicei bb-lusii sunt cheliosi la varsta asts. Si vad ca e rontaitor nevoie mare....

Lacramioara - cred ca Alec a fost taaare cuminte la cat de darnic a fost Mosul. Imi place masinuta si mie daramaite lui...

Virgi
- sa ne luam de mana: amandoua am reusit sa facem "cadouri" fenomenalede Mos. Daca tu ai zgariat teleguta cea noua..eu am reusit performanta de strica aparatul foto. Si zau ca nu a fost usor

DianaR - multumim de urari

Vivighe - bravos pentru excursie. Sincer nici eu nu-l iau pe Catalin in urmatorii cativa ani in concediile din afara tarii. Si cred ca a fost super induiosator momentul reinatlnirii. Si stai linistita ca micuta va reveni rapid la vechile si bunele obiceiuri (fara leganat). Toate ca toate....dar ce ai precupetit pt Ingrid pe acolo? Ca eu deja sunt cu gandul la magazinele super generoase la oferta de afara....

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT

Mergi la inceput