Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (124)
Raspunsuri - Pagina 17
anasol spune:
bianca da-mi pm cu reteta aia te rog ty
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Biancas spune:
Daniela, banuiesc ca iti e greu, eu nu am avut asemenea probleme, eu am alaptat 3 sapt si 2 sapt deci la mine a fost ushor. Pana la urma se va dezobisnui de san, e bine daca accepta laptele praf.
Am vb cu sotul meu si cica si mie imi aduce Mosul ceva... Acuma unde sa merg la ora asta sa ii cumpar ceva ca eu nu i-am luat nimic Asha nea-m inteles ca anul asta copii si strangem bani pt rev... Of...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
irinatunza spune:
Multumesc pentru sfaturi , fetelor! Vad eu cum ma descurc cu ea pina la urma. O sa manince prin somn lapte ca n-avem incotro. Oricum si pina acu tot cam asa il papa, dar macar mai papa cereale.
Cred ca l-a asteptat si ea pe Mos Nicolae ca s-a culcat in seara asta pe la 10 jumate. Si ea se culca de obicei la 8 jumate cel mai tirzir. Clar, il astepta pe mos. Da mosul n-a venit insa , nu stiu de ce nu mai ajunge.
Eu ca o lenesa ce am fost azi , nu m-am dus sa iau nik, m-am bazat pe ''mos''. Da las ca la noi o sa vina miine .
Si eu am o stare nasoala, n-am chef de nik. Cred ca si sabi s-a molipsit de la mine de nici somn si nici chef de papa n-a avut azi.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Biancas spune:
Ralu vad ca si la voi a fost bucurie mare...Anastasia e o motzata frumoasa
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Biancas spune:
O scriu aici ca poate mai are cineva vreodata nevoie de ea, va spun ca pe mine m-a ajutat, am facut-o de vreo 10 ori si nu mi-a mai cazut parul.
Tratament impotriva caderii parului
-1 sau 2 galbenusuri de ou (depinde de lungimea parului)
-1 linguritza petrol
-1 linguritza ulei de ricin ( se gaseste la farmacie)
-1 linguritza de vitamina A (fiola de la farmacie)(cred ca 2 fiole)
-1 fiola vitamina E
-1 linguritza de otet de mere
Se aplica la radacina parului pe parul uscat si daca mai ramane se poate aplica si pe varfuri.
Se acopera parul cu o punga peste care se pune o caciula si se tine 3 ore, dupa care parul se spala bine cu apa si sapun.
Atat
Albumul nostru
irinatunza spune:
Biancas, am avut rabdare sa vad filmuletul. Ce de-a jucarii au primit copilasii!!! Toate frumoase. Iar Sandra vad ca are colectie de papusele. Cit despre husband, las ca-l aburesti tu cu ceva de Mos Micolae, o pozitie noua si gata, nu-i mai trebe nik. Na ce delirez io la ora asta.
poze Sabina
monica70 spune:
BIANCA am vazut pozele si filmul,e mortal dinozaurul ala In rest ... parca e magazin de jucarii acolo,pe bune Ce frumos explica Sandra pe acolo!A si ce super mamarutza !
RALU am vazut-o si pe Anastasia spiridusa verde ce mai inspecta pe acolo!
Acu ma uit la Alain si revin sa vad care ce mai pusera-ti ...
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
irinatunza spune:
Rali, frumusica zimbareata si creata. Si eu mi-am dorit o fetita blonda cu ochi albastri si cu parul cret, sau macar ondulat asa cum il avea sotul pe vremuri. Da uite ca e doar blonda si cu ochi albastri. Poate i se increteste si parul.
poze Sabina
silvi_2005 spune:
Am pus si eu ceva poze de azi din epopeea noastra prin Selgros http://www.dropshots.com/silvi
Daniela iti tin pumnii cu intarcatul, cred ca e greu.
Moni merg sa vad pozele si filmuletele.
La Alain o sa vina Mosu maine dimineata ca in seara asta nu era in toane bune.
Am vazut celelalte poze tare dulci toti bebelasii....deja se simte ca e sarbatoare, imi place tare mult.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
irinatunza spune:
Dar poze cu Alain unde sunt ? ca vad ca Silvi n-are nik in coada.
poze Sabina