Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (124)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINO zi-ne mai daca a venit Mosul si la Mario!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Gata, am vazut si cu Alain si cu mamicutza frumusica. Mi se pare mie ca Alain seamana foarte bine cu tine.
Moni, vazut si pe spiridusul rosu. frumusica tare cu rosu.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Multumesc ca ati avut rabdare sa va uitati , l-am facut cam lung filmuletzul.
Moni pe mine chiar ma dispera dinozaurul, cand l-am cumparat nu stiam cum face, eu credeam ca canta si cand colo..el face ca dinozaurul. Dar la Dani ii place si asta e important. Si mamarutza ii place mult, doar acum nu i se mai ridica aripile ca a lovit-o saraca
Cat despre jucarii..stiu, am colectie intreaga de jucarii, sotul meu s-a enervat odata si a aruncat 2 plase si jumate pline ca erau peste tot pe la Sandra prin camera. Asa m-am enervat..macar de le dadeam la un camin sau la un azil de copii Le-a aruncat direct in tomberon sa nu mai stau sa caut sa vad ce a aruncat,el a zis ca numai dinalea stricate a aruncat da da...
Asha ca va sfatuiesc sa nu aruncati banii pe jucarii ca nu merita...eventual merita pt bucuria copiilor dar nu in cantitati industriale...
Silvi, frumos Alain in cosul de cumparaturi
Am ajuns la concluzia ca jucariile sunt bani aruncati pe degeaba dar pt aia...tot cumpar toate tampeniile
Irina, si eu ma gandeam ca numai o pozitie ma poate salva.. pt el e cel mai bun dar

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Irinutza eu am pus pozele in drops uite http://www.dropshots.com/silvi dar sunt de la cumparaturi ca maine vine Mosul...adica in noaptea sata dar Alain doarme deja,
Bianca am vazut si pozele voastre si filmuletul, supe dulci sunt amandoi.Cata grija are surioara lui de el, miau dat lacrimile....off nu stiu ce am de am ramas asa plangacioasa dupa sarcina. F multe cadouri au primit, era totala buburuza aceea sau ce era, de unde ai luat-o?
Moni Dia e totala ca intotdeauna.
Anastasia e o dulcica imbracata asa, de la Alain.
Angelo e mortal cum isi tine jucaria in brate.
Mie imi pare rau ca l-am ratat pe Mos Craciun de la Selgros ca a plecat la culcare la ora 20...offf ce ti-e si cu batranii astia

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Irina vrem poze cu Mario, cea cu cerceii a fost bestiala dar mai vrem

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Denisa, am citit ca sunteti bine si tu si simburelul. Mai vino pe la noi cu vesti, lasa pauza.
Biancas, vezi, noi femeile intotdeauna avem solutia la indemina.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

silvi-vazut pe alain frumosul

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Silvi, din Kaufland am luat-o Si mie imi place, pacat ca nu se opreste numai daca o inchizi tu sau copilu... de la buton...dar e faina ca se intorce cand are obstacol si sa vezi Dani cum patruleaza dupa ea
Multumim de aprecieri.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

L-am vazut si pe Alain la cumparaturi si pe Angelo pe cu papusa aia in carucior - mi se pare super cuminte copilul asta! Compenseaza in schimb maman

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Fetelor multumim si noi de aprecieri
Bianca si eu am fost la Kaufland dar n-am vazut jucarii dragute, a ta e simpatica tare.Cat a cotat?Sa vad daca tratam cu Mos Craciun

Mergi la inceput