Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (124)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Alooo da ce-i cu linistea asta pe aici ?
Moni hai cu pozele lui Dia de la mos....
Bianca acum ma bag sa ma uit la Dani

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Bianca da nu e nimik nou ma in album... unde sa caut?!

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Acum se incarca Bombo...
Duce ce termina ma apuc sa va trimit melodiile.
Zic eu cand e gata..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am pus deja 2 filme si cateva poze de azi in drop 4. Pana acum m-am jucat cu Dia si acum merg sa o culc.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Bianca, please da si la fata melodiile pe id_lili@yahoo.com.

Asadar ai pus deja "cadoaiele" la ghetutze si s-au bucurat si copilasii. Acum dorm linistiti mititeii. Eu le pun in seara asta sa le vada Nicolas dimineata. Oricum e suficient sa pun o portocala ca sigur va fi plimbata prin tot apt. Dar o sa-i pun mai multe chestii sa aiba de lucru mai mult.

GIO - mai smotruiesti?

Bombooo da fuga si ia sotului ceva de Mos daca vrei sa primesti si tu.

Noi nu ne cadorisim anul acesta cu atentii ca astazi a platit Robert masina ce-a noua iar pana la sf sapt trebuie sa o ridicam.

Daniela - si eu zic sa incerci cu intarcatul treptat. Chestia cu o sapt izolata de tine e traumatizant pt ea. Bafta , te cred ca ti-e greu.

Fetelor ce subiect fierbinte lansati in seara asta in asteptarea lui Mos Nicolae?

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am fost si eu cu bebe sa-l cautam pe Mos Nicolae la Selgros, bebe a fost total la un moment dat umbla pe jos si tipa dupa copiii prin magazin am ras in hohote, am gasit si costum de Mos Craciun cu 10 RON ( Moni) si am luat decoratii de Craciun, beteala, cizmulita de cadou si o groaza de alte prostii la intoarcere fratele meu si-a inchis ceile in masina si a deschis-o cu liniarul...ce mai a fost distractie in toata regula.Fug sa ii dau lapte lui bebe si revin si pun si poze.
Denisa ma bucur ca sunteti bine, pupici de la noi asteptam vesti ed la diner

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

moni-vazut pozele-super incantata dia de batz,creca ala i-a placut ce-l mai mult,am vazut ca ai facut parada modei cu ea,f bine ii sta in rosu
bombo-da-mi si tu un remediu impotriva caderii parului,acu am iesit din baie si am ramas cu parul in mana,smocuri

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Multam de raspunsuri fetelor. Mie imi vine sa plang, l-am gasit in sfarsit pe doctor si mi-a spus ca nu-i problema sa-i mai dau sa suga doar ca s-ar putea sa existe ceva dureri de burtica la Ioana sau scaune moi. Azi nu i-am dat deloc sa suga si nu s-a manifestat in vreun fel insa azinoapte a plans pe la 1 si apoi pe la 3 si ma gandesc sa nu fi fost ceva dureri de burtica. Acum eu m-am pregatit cu o armata de biberoane pline cu te miri ce pentru noaptea ce urmeaza ca m-am hotarat s-o intarc. In nici un caz n-o s-o duc pe undeva, n-as suporta ideea. Stiu ca trebuie sa-i acord un plus de afectivitate in perioada asta ca-i va lipsi tare mult suptul, mai ales ca ea nu a vrut suzi niciodata, doar se joaca cu ele.
vad ca voi sunteti in plina sarbatoare, suuper. Eu nu reusesc sa intru in atmosfera asta deloc
Va pupic pe toate si toti bebelasii fericiti de cadourile primite.

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Anasol eu stiu un remediu bun impotriva caderii parului, se gaseste la firma Farmec si e f bun. Intreaba la magazin ca scrie pe el ca e contra caderii parului Mai stiu unul care se prepara in casa cu galbenus de ou, petrol, vitamina A, E, si ulei de ricin si pe mine m-a ajutat mult. iti scriu reteta daca vrei.
Moni..super pozele cu Dia, ii sta f bine imbracata in rosu. Sa inteleg ca nu a fost cimunte sarucutza de i-a adus numai un batz si un balon?
Am pus si eu 5 poze si un film...daca aveti rabdare sa va uitati la el
Mi-e ciuda ca nu l-am schimbat pe Dani de hainele de casa..defapt nici nu vroiam sa le dau cadourile numai seara dar la 15.30 Sandra s-a apucat sa isi puna cizmele ei si ale lui Dani si sincer nici eu nu am mai avut rabdare pana seara ca de la 16 aveam curs...deci totul a fost repede , repede.
Chiar ma gandeam ce subiect dezbatem in seara asta ca la tv e meci
Liliana super testul
Trimit si melodiile imediat..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Venit si la noi supermosul, a fost super, veselie mare mare.
Am pus poze la nr 2

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 2

Poze cu familionul

Mergi la inceput