Aspirante optimiste >20 ani (19)
Raspunsuri - Pagina 28
Happiness_4_us spune:
mai fetelor, e obligatoriu ca la implantare sa ai scurgeri, indiferent de ce culoare? Ptr ca eu luna asta n-am avut si asta nu inseamna decat....
Olivia, iti fac si eu galerie!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
ancadragoman spune:
Nana nu este obligatoriu asa ca nu iti pierde speranta
anca
poze nunta
Incercari bb
Olivia26 spune:
Nana, nu trebuie neaparat sa ai scurgeri, doar unele femei le au, asa ca sanse sunt
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare
Luna1 spune:
Nana nu, dinpotriva, putine femei au singerarea de implantare, asa ca nu te speria.
si pentru tine
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Olivia26 spune:
Ehehei, ia ca va fac si eu galerie!
Luna1
Nana
Anca
Sper sa vada bebicii ce galerii li se fac si sa nu se mai lase asteptati
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare
Happiness_4_us spune:
pentru voi toate!!
Multumesc din suflet. M-am mai linistit! Ce bine ar fi sa fie un miracol!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
mai fetelor, e obligatoriu ca la implantare sa ai scurgeri, indiferent de ce culoare? Ptr ca eu luna asta n-am avut si asta nu inseamna decat....
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Nu-ti face griji,nu este obligatoriu sa ai scurgeri la implantare.Eu cand am ramas prima data insarcinata nu am avut asa ceva.Fiecare femeie este diferita.
Iti tin pumnii sa fie bebe!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
selina-d spune:
Anca eu imi iau temeratura oral ca asa am inceput si imi e mai usor, chiar daca e mai scazuta decat cea luata vaginal. Acum mi-a crescut de la 36.1 la 36.4 si sta acolo. Luna trecuta am inceput sa mi-o iau din ziua 17 si am avut in fiecare zi 36.5. Om vedea. Si secretia albus zice ca e de bine.
Nana nu te mai stresa si nu mai cauta semne deocamdata chiar daca e greu. Tu ai facut ce a tinut de tine. Acuma gaseste o preocupare cateva zile. Io imi caut frigider si masina de spalat ca ma mut. Ma gandesc la bebe dimineata cand deschid ochii si bag termometru in gura, cand va mai scriu voua si seara cand atac barbatu ca in rest n-am timp
bubuleana spune:
am o problema, sper sa ma puteti ajuta: astazi e a 4-a zi in care am dureri de burta aproape permanente, sunt cam ca cele de la menstruatie doar ca ceva mai usoare. Au inceput duminica seara, eram Z12, astazi sunt Z15 si nu inceteaza. Ce poate fi?? Stiti cumva cum se manifesta o raceala la burta? pt ca durerile mele sunt constante dar nu insuportabile. Cateodata mai mult pe partea dreapta... nu stiu ce sa zic. Dupa ce ca ciclul a inceput atat de ciudat, adica nu a fost normal, in timpul lui aveam intepaturi ca la ovulatie, am avut mucus la greu in zilele 7, 8, 9...eu de obicei ovulam mai tarziu, prin Z16...ce poate fi?? aveti idee? sarcina nu cred ca e pt ca am facut azi dim un test si a iesit negativ
oooffffffff, mi-am facut programare la dr dar pt marti pt ca numai atunci avea liber. nu ma lasa deloc in pace durerile astea
bubuleana