Aspirante optimiste >20 ani (19)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

In primul rand Mcrissa imi pare nespus de rau ca bebele tau a plecat la ingerasi Daca ai nevoie sa vorbesti cu noi vei gasi intotdeauna pe cineva aici sa te asculte

Eu n-am probleme cu prestatul, mai ales ca barbatu e doritor la orice ora din zi si din noapte, si daca ar fi de 5 ori pe zi el ar fi super bucuros. Eu de obicei sunt mai fara chef, dar pofta vine mancand

Azi la mine e z.15 am prestat si ieri si de aseara am vazut si un albus de toata frumusetea, TB in crestere la fel ca si optimismul. In fiecare luna pe la mijloc sunt plina de sperante si voie buna. Mai spre sfarsitul ciclului imi piere entuziasmul ca ceva mic imi spune ca nu a fost nici acum sa fie, iar cand vine invazia sunt amortita deja. Dar luna asta am un feeling mai bun Cine stie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Asa Selina fii optimista....
Ce temp ai avut zilele trecute?

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anca nu stiu ce sa zic, adica eu in prima luna cand nu stiam ca sunt insarcinata am avut o pata rozalie. Apoi timp de patru luni in ziua in care ar fi trebuit sa-mi vina ciclul o pata bej. Nu am facut tratament de sustinere sau altceva. Chiar vroiam sa-i scriu oaneibbb(am vazut ca a avut o mica sangerare):doctorul meu chiar imi spunea atunci ca una doua toti doctorii prescriu tratament de sustinere fara motiv, i-am spus de pata respectiva si mi-a zis ca e normal, corpul meu se adapteaza la noul statut. In luna a saptea insa am avut o alta sangereare de data asta insa m-a internat si mi-a refacut toate analizele (asta ca sa vezi ca nu era inconstient, deci stia cand trebuie si cand nu sa faci tratament).

Deci eu zic ca e bine sa speri, mai ales daca nu ai mai avut pete la mijlocul perioadei, poate e intradevar acea pata.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Bafta fetelor, ma pt voi. Eu azi sunt tare stresata, am emotii de fiecare data cand ma duc la baie. Adevarul e ca asteptatul rusilor e cumplit, of, de-ar veni odata, macar sa-mi iau de-o grija.

Va pupicesc pe toate!

------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare

Mergi la inceput

Luna multumesc ,eu asa pete nu am mai avut niciodata

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Olivia daca nu vin azi, faci maine test?

Eu incep galeria:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Vin sigur, ca stiu senzatia asta pe care o am la ovare.
Hai ca poate salvati voi situatia

Ce mai stiti de corinuk, parca era in intarziere, ei trebuie sa-i facem galerie

------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Luna multumesc ,eu asa pete nu am mai avut niciodata

anca
poze nunta
Incercari bb

Atunci galerie si pentru tine:

Mergi la inceput

Multumesc dar cred ca este cam devreme,mai am o saptamana pana la test

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Olivia26

Vin sigur, ca stiu senzatia asta pe care o am la ovare.
Hai ca poate salvati voi situatia

Ce mai stiti de corinuk, parca era in intarziere, ei trebuie sa-i facem galerie

------------------------
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare

Olivia asculta la mine, eu la prima sarcina nu am simtit nici o schimbare, ba chiar ziceam "azi imi vine ca simt durerea de ciclu" si tot asa, si nu a mai venit. D'aia eu nu prea ma iau dupa semne ca lam ine nu au functionat. In plus dureri de ovare ca la ciclu ai si prin luna a sasea, a seaptea (sunt contractii false de pregatire a travaluilui) si sunt exact aceleasi dureri de ciclu.

Asa ca

Mergi la inceput