Aspirante optimiste >20 ani (19)
Raspunsuri - Pagina 29
selina-d spune:
Bubuleana uff sa nu fie vreo raceala ceva. Si pe mine m-a durut burta jos de tot azi vara si doctorita mea de familie nu se prindea ce e, dar pana la urma a fost o infectie a cailor urinare, care asa se manifesta. Si nu ma ustura la pp si nu aveam nici un alt simptom. Sper sa iti treaca repede. La caldura nu cedeaza? Eu tineam in brate o sticla de plastic umpluta cu apa calda si imi era mai bine. Ai grija
Olivia26 spune:
Bubuleana, ar fi mai multe variante: poate ai ovulat mai devreme si acum sunt dureri de la implantare, poate e raceala, cel mai bine, cred ca o sa te lamureasca . TB ti-ai luat-o?
Iti doresc ca DD sa-ti indeplineasca dorinta
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare
Happiness_4_us spune:
Sincer in prima faza si eu m-am gandit la ovulatie, mai ales ca a aparut durerea in Z12-Z15.
Daca stau bine si ma gandesc si eu am avut o usoara infectie urinara acum 2 luni si tot asa se manifesta, pana la urma cu tratament a cedat.
Poti cumpara de la farmacie Movalis supozitoare, este un antiinflamator si se pune seara inainte de culcare un supozitor. Mie mi-a fost prescris de dr si a dat rezultate. Dupa 2 zile au cedat durerile.
Multa sanatate, Bubuleana!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
nichi spune:
Buna fetelor si multi pupici!
Eu sunt z26,cred ca nici luna asta uratii nu ma uita mai ales cu prolactina mea marita,dar o sa vad ce fac dupa ce imi fac iar analizele,cred ca anul asta din 2 in 2 luni am facut cateva analize,dar m-am obisnuit ,merg inainte si ma rog la DD sa rezist.
Pt. fetele care se apropie de testare ma rog sa fie testul pozitiv,Anca ai putea incerca cred ca si tu un test,daca vrei.
Olivia
Olivia26 spune:
Nichi, cred ca amandoua suntem intr-o asteptare continua Pentru prolactina marita, am inteles ca e buna tinctura de coada soricelului(luata pana la ovulatie pt ca e contraindicata in sarcina).
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare
nichi spune:
Multumesc Olivia ,eu am facut trat din ian pana in sept. cu brocriptina,am facut analiza ,era in limite normale si acum cred ca s-a marit f. tare, pana la analize nu stiu nimic sigur apoi am sa vad ce trat. am sa iau,acum sa vad cand imi vine cm.,m-am saturat,si vad ca si sotul e ingrijorat,pana acum optimismul lui ma coplesea,asta e.
Olivia26 spune:
Nichi, tie cand ar trebui sa-ti vina? Poate totusi mai exista o speranta, tu ce simti? Prolactina marita iti da vreun simptom?
Te si nu uita ca nu esti singurica
------------------------
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare
kriss79 spune:
Dar nici o graviduta la acest capitol?am sa apuc de altul daca nu e asta cu noroc..
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
nichi spune:
Am o secretie albicioasa a sanilor,chestia asta nu am avut-o niciodata pana acum chiar daca am avut prolactina mai mare de 5 ori decat e normal,am luat pastilute ,cand am facut analiza in sept.era in limite normale,am sunat dr.si a zis ca a luat-o razna prolactina mea,de 2 saptamani am secretia asta in fiecare zi .
Trebuie sa imi vina pe 7-8,dar sa vad ce o sa fie.
kriss79 spune:
Va astept la un nou capitol poate mai cu noroc!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89785
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina