Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Asa sta cand ii place ceva si e captivata sau daca este pe jos este pozitia de odihna, probabil ca e prea greu capul si il sustine

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am reusit acum ma uit al Jasmine,cred ca din cauza ca se incarca si la mine al doilea film,acum e gata.
O sa pun si o poza cu o punga de pufuleti d-aia imediat (a scos-o ghitza din gunoi special pentru voi - n-am gassit alta rima ).

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

quote:
(a scos-o ghitza din gunoi special pentru voi - n-am gassit alta rima ).

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

de maine il pun pe dav sa stea si el in cot,ca-mi place la nebunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Moni, is aia de la Giusto punga mica galbena la 6500 lei ?

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am aparut si eu prin zona.
Iar ati scris de m-ati inebunit de cap si acum ma pun sa citesc...
Moni si nu numai, am bagat 3 poze noi cu freza cea noua a lui Dani

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni.. e grozava Dia!!! Foarte bine merge. Daria cand a auzit-o a inceput sa se converseze cu ea

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Vai e o catastrofaaaa Jasmine,nu-mi vine sa cred ce figura poate fi cum sta asa!
Acum se incarca celelalte...
Pufuletii sunt in jur de 20000 lei zice Ghitza.Am pus poze.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Bianca super noul look al lui Dani
Mai Moni mi-ai facut pofta de pufuletzi din Romania erau asa de buni , si aici cumpar mereu dar nu ma prea incanta Jasmine in schimb ii adora nu refuza niciodata .

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Fetele merci pentru aprecieri

JASMINE

Mergi la inceput