Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Moni, da ce bine merge Diana!
Biancas, ii sta foarte bine freazat. Am vazut si o piscinuta cu bile pe-acolo. De unde ai luat-o si cit ai dat pe ea ?

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

noapte buna gagici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Aha, Gusto pungi mari cu surprize mari. la noi is 16500 lei. Si pungile mici au jucarii , da-s mai mici, masinute, telefoane mobile , ba chiar si un fel de plici (nu cu poza lui Prigoana pe el )
Eu ma duc la somn de-acu.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Noapte buna fetelor care merg la nani !

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Irina, iti multumesc pt cuvintele de lauda la adresa Sandrei .
Chestia aia din poza e cu bile, face bule inauntru si bilele coboara pe o spirala si apoi urca. In partea de sus este un vas care merge cu apa distilata si face un fel de fum care se vede super. Se numeste lampa cu umidificator si a costat 1.000.000 lei la Practiker.
Mi-a placut f mult si deaia am luat-o. Ar fi super sa o tin mai jos sa se vada fumul dar deocamdata e magazie de jucarii, carucioare+ 1 copil umblator

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA imi place de Dani tuns,acum pare mai mare

Mersi si eu de aprecieri,deci n-am laudat-o degeaba? Ca mie mi se pare ca a progresat f.bine cu mersul intr-o saptamana jumate ca in 25 nov a plecat singura prima oara ,mai mult de 2-3 pasi.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Bombo...sa iti traiasca frumusetzea ca e dulce si o scumpica

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

gagici si spiridusiLa multi ani Theodor, Iarina mea e tot cu mucichi dar nu asa de multi ca si in zilele trecute...sper sa ii dispara cat mai repede.
Dana e super prima pagina esti o , multa sanatate voua si tatalui tau.
Maraki io nu stiu ce sa zic de clemele de par ca noi nu avem nevoie de ele ci de par tie si lui Angelos.
Monica oferta , acum vezi tu ce si cum faci , oricum ai sa alegi solutia cea mai buna pentru tine...am vazut-o pe Dia frumusica dar are viteza si ea
Bianca frumusel e Dani
Bombo ce fericita e Jasmine la Mos in brate

Nu mai stiu ce vroiam sa spun...oricum v-am pupat pe toate si pe spiridusii vostrii.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Si eu pot sa ma laud ca a progresat f bine, acum 2 sapt nu se ridica singur, iar acum se ridica singur la orice obiect, umbla pe langa mobila, canapea, orice, si cel mai important lucru se lasa in fund si nu mai cade pe spate ca lumanarea... normal ca mai este ca cade in bot ca aluneca sau ceva de genul asta,am observat ca isi da drumul deobiecte dar binenteles ca... cade.. dar a progresat f bine 9scuzati cacofonia)
Si sa mai citesc cu ce ati umplut 13 pagini

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Moni , Diana a progresat foarte bine si intr-un timp scurt , deja merge in toata regula
Ma duc sa o schimb pe scoanxa mea si revin daca mai e careva ...

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput