Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (123)
Raspunsuri - Pagina 17
irinatunza spune:
Mai Monita, movulete imprastiat vine din combinatia de albastru cu flacari rosii.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
monica70 spune:
IRINUTZA cum zici tu mama 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
LunaNoua spune:
Bombo, am vazut trenuletul... ce am mai ras de pozitia Jasminei
Este o scumpa si taaaare interesanta e ea sprijinita in cot 
Ioana, POZE!!! POZE!!! POZE!!! POZE!!! POZE!!! POZE!!! POZE!!!
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
anasol spune:
bombo-f frumoase jucariile sa le stapaneasca sanatoasa,iar gagica e super haioasa,cum sta ea in cot
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
Eu nu pot deschide dropul
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Bombonicaaaa spune:
La noi a inceput sa ninga asa de tare si de frumos
se simte deja parca atmosfera de sarbatori . Eu am culcat bebitza mea acum vre-o ora, de fapt am pus-o in patutz dar se pare ca numai de somn nu-i arde , se aud chiuituri de sus
si patul cum trosneste de sariturile ei . Eu tot mai sper sa adoarma poate o scot putin afara sa vada cum ninge, asta daca fac abstractie de cele -7 C 
Voi pe unde suntetzi ?
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
irinatunza spune:
Bombo, ce jucarii frumoase !!!!! Si cum sta Jasy in cot e totala.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
LunaNoua spune:
Moni, vazui si mergareata ta scumpa ![]()
Are stabilitate chiar foarte mult !!! Zi-mi si mie ce pufuleti de firma cumperi tu de au mamarutze ?
Poate gasesc si eu pe aici...
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
ralirali spune:
Valeu, fetele...treaba grea cu mine...m-a prins iarasi febra forumului. Ce ma fac eu la munci ca luna asta am treaba de imi crapa mintea
.
Maraki, strumfa mea nu isi trage clamutele, e foarte incantata sa le poarte si se admira in oglinda.
Moni, nu stiu ce sfat sa iti dau, sincer, faci asa cum simti tu...mai trebe si sa ne ghidam dupa instincte. Cat despre intelesul copiilor, si eu am ajuns la concluzia ca inteleg tot mai multe..ma minunez pe zi ce trece.
A, treaba funny...acum vreo cateva zile tot scotea Anastasia niste sunete ciudate, Deea stie ca ne tot miram, ea de fapt facea ca magarul (ultima achizitie). Am aflat azi cand a intrebat-o mama cum face magarul. Dar sa vedeti ce misto o imita pe mama cum plange. Ma oftic de mor ca atunci cand e cu mama face cate in luna si in stele, dar cu mine vrea doar sa se joace si sa se plimbe (a se citi a sta agatata de mine nonstop
).
Dana, sa stii ca ma gandesc mult la tine sa treci cu bine peste toate problemele si sa aveti niste sarbatori minunate. Mii de pupici pentru pozele de pe site, promit sa imi fac timp intr-o zi si sa recuperez ce lipseste.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 2
Poze cu familionul
LunaNoua spune:
quote:
Originally posted by monica70
Eu nu pot deschide dropul
MONIde
Ai pierdut 2 luni din viata ca nu poti sa o vezi pe jasmine stand in cot