Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (123)
Raspunsuri - Pagina 16
irinatunza spune:
Maraki, eu iar te vad albastra tip Anasol , dar tu ai in plus niste flacari rosiatice in cap. Vad eu rau , poate ?
Bai, sa ma laud si eu oleak.
Si eu cred ca inteleg spiridusii cite ceva. Cind ii arat sticla cu ceai zice apa, sau cind ii e foame la prinz ma trage de pantaloni si zice pa-pa. Oare chiar stie sau ma
eu cu apa rece ca intelege ?
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
anasol spune:
ioana,asteptam poze de la ziua lui razvanel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Bombonicaaaa spune:
Merge dropul ca
ma chinui de juma' de ora ...
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
anasol spune:
am ajuns si etalon,cu efectul asta sic ce mi l-am tras

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
T_Ioana spune:

VA multumesc din suflet pentru urari! Am bocit ca o profesionista citind postarile voastre. Imi pare rau ca nu am avut net sa traiesc live momentele de ieri alaturi de voi dar si azi e bine. Sunteti minunate si va multumesc pentru ganduri si urari!
Am avut o petrecere foarte reusita. Au fost cam 22 persoane (prin rotatie, deci in cursul intregii zile), cu parinti si copii cu tot. S-au distrat puradeii de numa. Fi-miu a fost un tip sobru, cum ii sade bine unui tip de vartsa lui, s-a distrat el dar asa, cu masura. Pe la 20.00 l-a pocnit somnul si cu toata galagia si agitatia a dormit vreo 2 ore. Iar de la 22 cand s-a trezit ne-a tinut p toti fresh pana la 1. A fost suuuuuper fericit cand i-am adus tortul si am stins lumina si i-am cantat "La multi ani!", a tot incercat sa stinga lumanarea cu manuta, a fost SUPERB!
Din fericire pentru noi a venit mama de joi (nu putea sa rateze prima aniversare a nepotelului ei) si m-a ajutat foarte mult si cu pregatirea si cu servirea asa caama putut sa ma relaxez si sa profit de petrecerea puiului meu drag.
Nu-mi vine sa cred ca sufletelul meu drag a implinit deja un anisor!
Eu nu ma mai stresez pentru ca nu merge inca singurel, ca nu zice mama, tata, papa ci doar "ada!"si "dai-dai!" sua ca nu e la fel cu X, Y sau Z!
Papa foarte bine si pentru mine e cel mai cuminte , bun, scump, si minunat copil di univers....doar e al meu!
Eu am renuntat ( e drept ca nu de mult timp
) sa il mai compar pe Razvan cu alti bebei. Oricum, al meu e perfect
!
Va pupicesc si incerc sa mai intru dupa ce culc puiutul mic!
A, si am fost super impresionata de faptul ca au intrat sa ne felicite mamici care nu au fost prea active in ultimul timp, si si-au rupt putin din timpul lor ca sa intre pe forum sa ne zica "La multi ani!"
Doamne, ce emotionant a fost!
Ioana si
Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
irinatunza spune:
Bombo, vrem pozele!
Cuscra, ce i-ai luat lui David de Mos Nicolae ?
Maraki, lasa mai soacra in pace , nu te mai certa cu ea ca nu e bine pentru nici una dintre voi. Parkinson-ul poate e si el de vina . Mie uneori mi-e mila de ea ca parca prea
. Acuma na, tu stii mai bine , pe mine m-a ferit DD de soacra rea.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
monica70 spune:
IOANA ma bucur ca v-ati distrat asa de bine 
BOMBO ai dreptate,merge dropul ca
,abia mi s-a incarcat filmul cum se roteste Diana cu mamarutza din pufuletzi ![]()
Sa ne anunti cand e gata ca si eu vreau sa vad jucariile de firma fiind sau ba,mie chiar mi se falfaie ![]()
IRINUTZA Maraki are intradevar ceva flacari in cap (ies pe nari
spre socrosenie) dar nu stiam ca esti paranormala si le vezi
Io o vad tot movulete imprastiat ...
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
T_Ioana spune:
Eu incerc sa recuperez acum cap trecute dar (sper din suflet sa nu fi inteles greit) nu pot sa nu o felicit din tot sufletul pe Daniela de Constanta pentru samburelul car e a prins viata viata in burtica!

Ioana si
Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Bombonicaaaa spune:
Gata , in sfarsit am reusit .
Moni la mine chiar nu conteaza daca sunt sau nu de firma jucariile sau hainutele Jasminei , daca i-mi place ceva poate fi si de firma fantoma ![]()
Oana
de
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Bombonicaaaa spune:
Ioana asteptam poze de la aniversare cat mai repede
nu ne tzine in suspans 
Oana
de
JASMINE