LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 5
felicia74 spune:
anda uite aici
http://www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=3164&c4c6584213eed81ab3a1ebaa3b923589=973634974
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Morgano spune:
Anda, alternativ la 3 ore cate 4 ml Nurofen, apoi 4 ml Panadol. Noua asta ne-a dat de la urgenta. Daca facea febra si mai mare (de 39.5) ne-a zis sa-i dam Nevralgin (algocalmin picaturi). Si sa ne intoarcem la ei dc nu cedeaza febra.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
anda77 spune:
multumesc fetelor.
atunci ii mai bag un supozitor maine dimineata si pana atunci ii dau nurofen din 3 in 3 ore.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
camelia_daniela spune:
Offf Anda, nasol cu febra lui Nic .... Sanatate multa !
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
roxisialexia spune:
anda, mai bine alternezi cu calpol sau panadol.cati ml de nurofen ii dai?
iti tin pumnii sa ai o noapte linistita, sanatate multa.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
leea_cv spune:
Nu mai rezist.Imi vine sa imi iau cimpii.A racit Tudor fff rau.Azi am chemat pediatra acasa. 2 nopti n-am dormit DELOC si acu sint rupta. Nu stiu ce sa mai fac.Si sint singura.7 zile n-am voie sa-l scot din casa.Deci nici macar paine nu oi putea sa-mi cumpar si nici nu am cu cine sa-l las chiar si o juma de ora.
Stiam ca asa se va intimpla.I se trage de la baia aia facuta pe nepregatite cind a facut kk pina la urechi.Nu era suficient de cald in baie.A primit o plasa de medicamente si bineinteles ca nu vrea sa le ia.Si nici nu a mincat nimic.Tot scuipa si tipa. In plus a zis dr ca testiculele nu au coborit suficient si s-ar putea sa trebuiasca operat cindva.Daca nici la noapte nu doarme ma sinucid.E ingrozitor sa duci singur toate greutatile.
Nasul e infundat intr-una.Nu-i bun de nimic protargolul.Il tot aspir si deja mi-e mila de el.Incerc la noapte karvol,poate poate...
Ce sa ma fac? Vreun sfat de la mamicile care au trecut prin asta? Am vreo sansa sa-l fac sa doarma? Nu i se poate administra nimic in sensul asta? I s-a prescris Panadol, Sumetrolim,Ambroxol,Protargol.
Leea si Tudor (19.12.2005)
camelia_daniela spune:
Of, Leea ... sanatate multa-multa lui Tudor !!!
Imi pare rau, dar nu stiu ce sfat sa-ti dau ca sa-l faci pe Tudor sa doarma!!
Cami mami & Daria
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
bb_alinus spune:
Leea draga mea of saracuta de tine, te inteleg ca iti e greu singurica!
Nu ai o prietena sau o vecina care ar putea sa te depaneze cant trebuie sa iesi?....ca de dormit noptile nu ai decat o solutie: sa incerci sa rezisti fara sa te sinucizi cum zici
Si noi am avut alaltaieri noapte tare dificila, cu nas infundat si trezit de nspe ori plus plangocit de la nesomn. La noi e clar de la dinti, chiar am vazut unul azi.
Sper ca fetelesa iti poata da raspunsuri mai avizate!
Anda of si voi bolnaviori, febra asta e tare nasoala ! Sanatate poetului si sa treaca repede.
Ela superb tortul!!
Cristinanegara o dulcica Elise si cu mot si fara mot!
Alina si Amalia 17.11.2005
Avem 1 anisor!
Primul meu Sfant Nicolae
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
leea_cv spune:
Mai mult,azinoapte pe la 4 mi-a rupta 2 taste de la laptop si pe una a bagat-o in gura.I-a ramas in git de eram gatan
s sa sun la salvare.Nu mai respira.SI se invinetise.L-am apasat pe abdomen si spate, chestia aia cu compresia si a scuipat-o.Horoooor.
Leea si Tudor (19.12.2005)
camelia_daniela spune:
Leea, mami, asta cu tasta chiar a fost nasoala ! Cred ca ti s-au inmuiat picioarele !!!!
Dragelor, am reusit sa o filmez pe Dariuca facand grimasele alea de care va povesteam ... uitatzi www.dropshots.com/alexandra_daria" target="_blank"> filmuletzul !
Cami mami & Daria