LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 4
camelia_daniela spune:
Hello!
Mamici, maine venim la Bucuresti cu pitica la Sp. Grigore Alexandrescu - dr. neurolog Ciocea.
Tineti-ne pumnii ! Da Doamne sa fie bine!
Feli, super tare sa vorbesti cu odorul la telefon!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
ela27oana spune:
am reusit sa incarc cateva poze,pt cine vrea sa vada tortultortul meu la 1 anisor
Ela si Oana-Daria
bianca_mo spune:
ELA , super dariuca! si vladut!tortul a fost fff frumos si bun, cred...
FELICIA, si eu as face bradul azi....
CAMELIA, DOAMNE AJUTA! o sa fie bine!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
crissy77 spune:
Elise la un an: cu mot si fara mot.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
bianca_mo spune:
NEGARA, frumusica foc ELISE!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
Noki_Lara spune:
Howdy in sfarsit si de la noi!
Am fost la beculetze unde a fost super si io happy ca mi-am satisfacut prima data o maaare dorintza. Ne-am intalnit doar cu Melku si Dariuka ei scumpa, dar din pacate telefoanele nu functionau, asa ca abia ne-am regsit si cu ea, darmite cu restul de fete, din pacate.
Noi suntem ok, Sarah a stat cuminte ieri cu mama mea si azi cu Adila, io la cursuri la greu. Am trecut pe Junior seara integral - super ok, fara probleme,astfel incat doarme mai nou toata noaptea fara nici o trezire!
De azi de dimineatza i-am bagat si laptele de vaca, Milli, 3.5 % grasime, pasteurizat, dar nu UHT. Asteptam eventuale reactii, dar sper sa nu apara. Doamne ajuta!
In rest, taote bune...asa ca incerc 2-3 raspunsuri:
Leea - hernie ombilicala, de fapt, inceput de hernie avem si noi. Uite ca nu mi-a mai zis dr nimik de ea, dar voi intreba data viiotare cand o s-o mai vada. in principiu, la inceput mi-a zis de purtatul unor centuri speciale.
Madau- mai, da' norocoasa e Murunica. Nu ca a pupat-o Basescu, ca a pupat-o un presedinte!! Intelegeti voi nuantza.
Camelia- hi hi hi...mezina face prostioare! Tra-la-la-la-la!Scumpa foc cu ciocolata pe la botic!
Cristina - maaaama catai harnasamentul i-ai luat lui fii-ta!
Meems- sper ca v-ati reparat de tot! sanatate multa craciunitei!
Feli+Roxi-
quote:
Roxi tu esti Geaman? Nu pari. Sau poate oi fi o reprezentanta pozitiva a lor Cel putin cei pe care i-am intalnit eu aveau ceva evil in ei, mereu gata sa-i ridiculizeze pe ceilalti. Dar poate am avut eu ghinion.
Asa e, feli, nici ca puteai spune ceva maia devarat! Roxi, esti CLAR EXCEPTIA de a regula!!!!
E valabil si pentru Madutza.
Feli hi hi hi, mi-o imaginez pe chitz in biserica: naaaaaaaaaaaa naaaaaaa!
Ela- super poze si super tort! Si ce motz figura a avut Uka!
Negara- hi hi hi...cica nu prea am facut poze si cand ma uit, buluc de poze! Hai, nu ai fii suparata, ca au iesit super! O scumpete Elise!
Gata, am cam ajuns la zi, ma duc sa furajez ploduletzul! Puuuupici si seara placuta!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
febra 39. de la bona racita saptamana trecuta cu incubatie de 2-3 zile la nichita...
am bagat un novocalmin acum o ora (a aparut brusc febra, in timpului somnului de dupa masa) dar a facut kk dupa un sfert de ora de la supozitor. asa ca am mai bagat juma de novocalmin ca nu stiam dk ala s-a "infiltrat" complet, partial sau deloc. cand pot sa bag urmatorul novocalmin, va rog? ca n-am prospect in cutiuta de supozitoare.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Bubamara spune:
Anda, nu stiu cat iti e de ajutor, am un prospect de novo 300 mg. La dozaj: copii peste 4 ani- doza uzuala este de 1 sup. nov 300mg. Daca este necesar doza se poate repeta dupa cel putin 6 ore, fara a depasi 4 sup. nov 300 pe zi. Sanatate multa!
miha2006 spune:
Ando, eu stiu ca e voie maxim 2 sup in 24 ore. dar daca mai are febra dai alt antitermic, nurofen sau panadol, din 4 in 4 ore alt antitermic.
sanatate.
Fetele care e diferenta intre lapte UHT si pasteurizat ca nu stiu. am intrebat azi intr-un supermarchet pe tanti de pe raion si mi-a zis ca cel UHT e "lapte proaspat de la vaca" inchei citatul deci cel pasteurizat oare cum o fii