LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 3
crissy77 spune:
Am taiat si motul. In familie, cu 23 de invitati (2 copii si restul adulti). Elise a fost cuminte, nu a plans deloc. A fost un pic mirata cand toata lumea i-a cantat "LMA".
A ales de pe tavita: DVD, ruj si rimel, cheia de la masina la care este atasat un stick, telefon mobil si ata cu ac. Imi vine in minte intr-una cuvantul "habauca"... tare i s-a potrivit cand a vazut tava ; cu ambele maini s-a infipt in ea.
Aparat foto a adus unul din nasi dar nu era cine stie ce performant asa ca mi-au iesit niste poze de... Dar tot mai bine decat deloc. MOOOOR DE CIUDA. Mai ales ca a fost si vina mea.
Fug ca inca nu au plecat toti invitatii.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
roxisialexia spune:
pentru femei :http://www.jurnalul.ro/articol_51252/solutieguma_de_mestecat_care_mareste_sanii.html
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
crissy77 spune:
Gata! Au plecat invitatii.
Am stat bine si m-am gandit. Fiica-mea a ales: DVD, cheia de la masina care avea atasat un memory stick... Maine la prima ora il sun pe Bill Gates
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Noki_Lara spune:
Guten morgen, m-am pic de timp, fug la seminarul de info, examen d einfo si apoi 6 ore de cntabilotate, deci pana la 16.30.
Dar inainte, urez La muuuuuulti ani micutza Elise!!!!!!!!
Revin pe seara!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!!
Am facut si noi ochi pe la 10 dupa ce azinoapte s-a trezit juniorul la ora 3.30 si pana la 4.30 s-a jucat cu ursuletul lui, si a ras la el, l-a pupat ... etc. la 4.30 a capitulat si s-a culcat. Ee... se mai intampla si pe la casa mai mari.
Asa am un chef de emigrat in tari insoriteee.....nu stiu ce mi-a venit dar....ma bate un gand sa emigrez numai ca nu stiu cum ca bani nu am , de castigat loteria...nu am eu norocul asta,...iar alte metode...nu cred ca ma pot baga. Offf da ce chef am de tzari mai calde!!!
Hai ca vad ca e cam pustiu p-aici asa ca intru mai tarziu sa vad ce mai ziceti! va pup!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
ela27oana spune:
ziua buna si de la noi
va spun repede,aseara a fost super,ne-am simtit bine,uka s-a jucat si a mers dansat cu vladut,o sa pun azi poze sa vedeti tandreturi intre ei,iinsa cand s-a taiat tortul dormeau amandoi de rupeau caruturile,asa ca nu a suflat uka in lumanarica,
de pe tava a luat:papiota de ata,cardurile si tel mobil,se pare ca tot la bani trage ca si la ursitori
acum ca nu cumva sa uitam seara asta,la intoarcere cand sa urcam in lift s-a luat lumina in tot blocul,asa ca stai ela in scara blocului cu copil mic in brate si bunica de 80 de ani carea bia mai putea merge,asteapat pe tati si mama sa vina de la restaurant,chemat pe joy de a luat carutul la ea
si noi urcat 10 etaje pe scari,hranit si culcat copilul la lumanare sa mor de necaz nu alta
ma duc sa pun pozele si revin
Ela si Oana-Daria
felicia74 spune:
In primul rand trebuie sa subliniez ca nu am nimic cu Gemenii, am cunoscut 2 persoane care nu mi-au intrat la inima, dar tind sa cred ca nu zodia saraca era de vina Insa nu pot sa observ ca mamicile de aici care apartin aceastei zodii sunt printre cele mai pasnice, hmmm, deja imi schimb parerea... Pe de alta parte, sincera sa fiu nici nu prea pun mare pret pe ce spun astrele
Felicitari pentru tuturor pentru petreceri, mai incolo cand voi avea timp ma voi uita si pe poze.
Sondaj: cand faceti pomul? Eu l-as face chiar de acum, dar nu am chef sa stau cu ochii pe chiti, ba ca-l darama, ba ca mananca ace de brad etc., etc.
Cred ca peste 2 saptamani va fi fericitul eveniment.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
maraki spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Maraki ai ramas cu avertismentul ala de coada de n-sphe ani. Tu si Guestus saracul
La topicul " 3 dorinte de Craciun " am scris sa scap de avertisment Sa vedem acum
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
dordia2000 spune:
cuscra eu anul asta nu fac pom de craciun pt ca noi plecam la Brasov de pe 22 si ne intoarcem pe 2 sau 3 in functie de serviciul lui tati. Asa ca...nu are rost sa mai facem pom acasa. Vom impodobi la Bv pomul pt toata lumea!!!
Gata ca ma duc sa-i incalzesc lui Stefan o tocanitza de cartofi cu ciuperci...yamiiii!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
felicia74 spune:
Azi am vorbit, pentru prima oara, cu fata mea la telefon, era la bunici si cand mi-a auzit glasul a tras un "naaaa"(asa face cand e entuziasmata). De fapt si cand incepe sa cante ridica sprancenele, trage aer in piept si doineste la fel "naaa". Cel mai frumos era in biserica cand se apuca sa cante odata cu corul