LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Camelia ma bucur ca sinteti sanatosi tun.Sper ca si profesoara sa fie de acceasi parere.
Mada si io zic sa lasi copila in pace.Dr a zis ca al meu "parca" ar trebui pus la o cura de slabire.Cu ce s-o fi ingrasind nu stiu.
Madutza la mine merge f bine nidoflorul.
Feli traznet taica-tau.
Noki stiu ca e preparat,dar nu au.Mi s-a oferit doar protargol.De asta fac.
Roxi trebuie sa fi fost cumplit de speriata.Probabil din cauza dintisorilor s-a ranit la gurita.Bine ca e bine acu
Dienutza la fel si io.Am dat o gramada de haine chiar si cu eticheta pe ele.Le-am plins o saptamina.Dar ce sa fi facut? ca s-o dus tineretile.

Fetele, pot sa-i fac baie lui T? de 3 zile nu i-am facut de frica sa nu il imbolnavesc mai tare.Si inca ceva.Il si ma chinui cumplit sa-i dau siropurile.Nu deschide gura,le vomita,sau le scoate afara.E vreo smecherie?

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Leea- io i-am facut baie lui Sarah de ambele datzi cand a fost racita. Asta la indicatia expresa a doctorului.
Cu siropurile, da-i-le cu o seringa dozatoare pusa pe lateralul guritei, intre obraz si gingie. Metoda Lavi, incercata si reusita. Iar Sarah are oroare de medicamente- ca si m-asa, de altfel-, deci functioneaza!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

leea, cica nu trebuie intrerupt obiceiul baitei zilnice sau la 2 zile cand e racit. ideea e ca s-ar putea sa-i faca si mai bine, numai sa fie apa calda mereu, sa nu se raceasca niciun pic catre final si sa faci niste aburi in baie ianinte si in timpul baitei, ca i se desfunda nasul mai bine. si p-orma tragi cu pompita manuala. tu folosesti batista bebelusului? utilizare prea frecventa raneste mucoasa. pe langa ca de-aia i-a curs sange din nas, nasul, pt a sa protectie, va avea tendinta sa secrete si mai mult la utilizarea super-frecventa. in fine, asta am inteles din spital, io l-am scos pe nichita cu nasul cu coji de sange pe afara lui, iti dai seama ce era inauntru, i se sparsesera toate capilarele saracu, de la aspiratoarele alea ale lor de spital.
cand a vazut ce i-au facut asistentele, neonatoloaga a oprit orice aspirare la pacientul nichita. bine, el s-a nascut cu puroi in nas, alea aspirau tot la indicatiile doctoritei, dar ii distrusesera nasuscul cu exces de zel.
o sa vezi ca nasul si secretiile se vor stabiliza cu folosire moderata a pompei manuale (para), dupa ce uzi cu apa de mare spray in pralabil.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

noki - pai dormea cu ei in camera, la 40 de cm de maica-sa ... prevad oaresce belele ...
leea - mie mi-e cam greu sa zic ca s-au dus tineretile ... ca la mine de-abea venisera. asta e, am ramas fara tatze, bine ca n-am ramas cu alea 20 de kg in plus ... lui tudor da-i siroapele in papica; eu ii dau pe cele ca nurofen sau calpol in fructe, ca si alea sunt dulci. baie fa-i si tu macar partial, ca eu nu i-am facut lucutzei ieri, fiindca a facut vaccinul, si vad ca are jeguletz si scamutze printre degetele ... normal, mai devreme venise cu un bocanc in brate in dormitor la mine.

tatal lui felicia mi-a adus aminte de dan la faza asta : bunica mea se simte foarte rau zilele astea, d-abea mananca, sta numai cu scutece d-alea de batrani, ma rog, e adevarat are 83 de ani. ma scoala dan ieri dimineata pe la 6.30 sa-mi zica ca el crede ca a murit mamaie ca a visat o imormantare, nu stiu ce aberatii pe acolo ... cum sa faca, sa o sune pe mama sa se duca la mamaie sa vada daca e bine. in fine, mi-a facut capul mare pana pe la 7, ora oarecum rezonabila sa-i sune. o suna pe mama, o scoala, mama il trezeste pe tata, fuge tata la mamaie, da buzna peste ea, o trezeste din somn ... s-o intrebe daca ... ma intelegeti ... penibil moment ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Leea, iti raspund eu la intrebarea adresata Ioanei. O citez din memorie: iei copilul in brate, te asezi cu el pe marginea cazii si dai drumul la apa fierbite. Stai suficient de aproape cat sa-l bata aburii in nas dar sa nu se friga. Apoi il infofolesti bine si-l duci la caldurica.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Camelia ma bucur sincer pt voi si...ai incredere ca o sa fie bine totul!!!

Roxi...offf ce patzanie. De la ce curgea sangele asa rau??? de la buzitza??? Eu stiu cum e ca si fi'miu a luat o tranta cu premergatorul cu guritza de jos si era plin de sange si nu stiam de unde...etc si pana la urma ii intrasera incisivii de jos in gingia de sus si i-a trecut imediat dar...stiu cam prin ce ai trecut!!! printzesa cucuiata!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mai, fara dorintza de a isca polemici, zic raspicat, sus si tare ca NU e bine de dat medicamentele in mancare. Ca nu stii sigur daca si cata proportie din ele le-a luat. Mai bine chinui putin copilul intr-un scop nobil -sa se insanatoseasca, decat sa nu ai siguranta ca le-a halit. Aaaa...daca ii pui in linguritza si putine fructe peste porcaria aia de sirop, asa mi se pare cat decat ok.

Dienutza- nasol cu mamaie. Si a mea tot atatia ani are, si nu vreau sa ma gandesc la rele, ca ma apuca disperarea...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Roxi, horror prin ce ati trecut!!! Pana la urma ai identificat de ce ii curgea sange din gurita??

Eu sunt atat de terorizata zilele astea de cand miss vrea sa faca pasi singura, ca dupa 3-4 pasi cade ca bolovanul dar asa cat e de lunga si pe unde apuca. Aseara am surprins-o cand vroia sa plece singura de la fotoliu, si am ajuns fix cand isi pierdea echilibrul de cadea fix pe fieraraiele de la semineu. Cand simte ea ca e pe cale sa cada e foarte precauta si are grija cum cade, se fereste intr-un fel, insa cand paseste uita de tot.
Azi la day care pur si simplu a plecat pe picioare catre educatoare de ramasese asta cu gura cascata. Si io de altfel.

Anda io nu pricep de ce trebuie incalzite picaturile alea? Cand miss avea cica un inceput de otita pediatra ne-a dat picaturi speciale dar care nu trebuiau incalzite.
Cum a fost noaptea poetului?

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Leea mami am ajuns si la tine, speram sa aud de o noapte mai linistita, si cand colo Tudorica iar nu reusit sa doarma. Miss are si ea nasul infundat in perioada asta, si in afara de Rinotrofil nu ii dau altceva, insa cand o culc caut sa o pun pe ceva inclinat, in nici un caz plat. Iar cand chiar nu poate respira o iau in brate asa ca in sezut si simt imediat cum reuseste sa respire mai bine. Acuma vreo 2 luni cand avea nasul infundat rau de tot pai am stat cred jumate de noapte cu ea in brate in pat, ia sprijinita de perna miss la mine in brate si asa am dormit!
Hai tin pumnii!

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput