LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Hello fetele!
Ce naiva am fost sa cred ca vom a vea o noapte linistita.Nici vorba.A dormit mai prost decit in precedenta.Daca pot numi chestia asta dormit.Vibrocilul spray nu si-a facut nici un efect pina la urma.Cred ca doar pt 10 minute dupa administrare.Azi i-am luat picaturi.Degeaba.Tot nu i se desfunda.Si daca are nasul plin nu maninca,nu doarme,nu tace,nu sta locului,etc.
Ioana77 incerc toate variantele posibile,multumesc.Imi dai vreo 2 detalii despre modul in care se desfasoara sauna aia,please?
Daissy ma cutremura gindul ca as putea avea o parosenie de copil la 3 ani, in urma injectiilor alora cu hormoni pt testicule.

Melkule ma abtin cit pot sa nu-i aspir mucii prea des.Da mi-e asa mila de el.Ca in 10 min,daca nu-s atenta,ii inghite,atit de tare ii curg.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Roxi ,imi pare rau pt. Alexia ,e tare greu sa treci prin momente de genul asta ,noroc ca n-a fost ceva mai grav,ii trece ei cucuiu'!:)

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE SF. ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Io citesc cite o pagina si tot raspund.
Relativ la ciopliri si alte modificari corporale as vrea silicoane.Ca de la 3 ani ma tingui ca vreau si io tzitze. Sin aproape ca si inexistente zic io.Diversi barbati imi spunea ca ie frumoase si feciorelnice.Normal.Ca te faci prieten si cu dracu sa treci puntea.Cind am ramas gravi mi-am zis: oaaau o sa am si io.Pe naiba.Nici vorba.Nici in timpul alaptarii n-am avut.Iar dupa ce am incheiat capitolul sau micsorat mai mult decit erau.So, vreau silicoane.Degeaba cred.
Meems iti intorc urarile.Sanatate si voua.
Ina parca ai calcat pe o pisica neagra ieri.Macar ai Casco la masina? Banii ar trebui sa-i dea inapoi proasta care a gresit.Nu asa e corect?Iar bb2 bine ca e bine.Ce daca are pasarica sau clopotel si tu nu stii inca?

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mai, dar nu se mai termina odata vestile proaste....

Si io care intrasem happy ca am trecut-o cu bine pe fii-mea la progam de 4 ore, somn de pranz tra-la-la.

Dar uite, o veste buna: Camelia, ti-am zis si pe mess dar apoi am plecat in parc. Felicitari pentru pitica si o sa vezi ca si azi doctorita iti va spune ca e ok!

Mihaelutza- dupa-amiaza iese Adila cu Sarah si daca mai ai, poti sa-i dai direct lui. Oricum cu Lili m-am vazut in treacat ca nu a stat cu noi - io deja ma gandeam ca o fi patit ceva Tzitzi si cand trece totusi pe la gasca noastra si o intreb ce face zice ca citez: "ee...n-am mai stat cu voi". Apoi o intreb daca e bine ala micu' si-mi tranteste sfidator un "da' cand nu a fost el bine?????". Evident se subintelege ca era cu o alta bona in fatza careia trebuia sa se dea si ea mare si tare. dar m-a scos din sarite rauuu. Tonul cu care a zis-o...

Leea- acum vad..imi pare rau ca ai avut inca o noapte nedormita. Vezi ca Colargoluleste un preparat in farmacie. cauta ca tot trebuie sa gasesti una care sa-l faca. nici in Bucale nu gasesti la oricare.

Madau- hmmm...scoate-i cerealele si painea. nu vad de ce sa-i scoti fructele, ca alea chiar nu ingrasa. Sau ma rog, nu la fel de mult ca precedentele.

Madutza- AM ZIS DE UN MILION DE ORI CA LA ERITEM FESIER ESTE SFANT, DAR SFANT ULEIUL FIERT IN BM. Plus ca e cm ieftina solutie si cea mai naturala. De ce va complicati cu medicamente???????Aaaaa, daca incerci si nu merge deloc cu el asta e altceva...

Roxi- of..te-am lasat special la urma, desi ti-as fi raspuns prima. M-am uitat si pe mess si nu esti. Mi-e tare mila de tine prn ce ai trecut aseara cu pitica. Cred ca lesinam daca vedeam sangele curgandu-i. Pana la urma de la ce a fost? Ca nu am priceput...Cucuiul trece...deh, inca un semn de buna purtare. Important e ca nu a patit numik mai grav.
Cu mama ta, asta chiar ca e o veste naspa. Lasa musai de la tine. Crede-ma ca nu e strategic sa te pui rau cu ea. Impac-o musai-musai!
Hai ca o sa fie bine si o sa treaca perioada asta agitata, o sa cresca si fetele noastre agitate si...ehehe...atuncea sa vedem ce prostii si mai mari o sa faca!
Si ieri mi s-a parut din mesajul tau ca esti cam trista.Chiar vroiam sa te intreb...
Uite, pajiste de si muuuuulti ca sa nu mai fii suparata!

Feli- sa-l suni pe tac'tu si sa-i zici ca m-a facut sa rad de belea pe ziua de azi!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

intru si eu in viteza, si tot ce am reusit sa citesc e mesajul lee-ei de mai sus ... hai ca m-ai bine-dispus teribil cu silicoanele. pai eu aveam sani ca lumea inainte ... acum nu mai am ... chiar ma uitam candva la mama ca ii are cam moi si flescaiti si ma intrebam daca se fac dintr-o data asa sau in timp; am aflat, nu dintr-o data, la ai mei le-a trebuit 8 luni de alaptat ... pacat, ca am o rochie scurta, neagra, cu sutien pe dedesubt, si care imi venea belea, cu sanii boxati... adio, nu cred ca o mai pot purta, ca nimeni n-are chef sa vada 2 baloane dezumflate. bleah. incep si eu ca uratzii : "frumusetea e pe interior ..."

Mergi la inceput

si noi ne luptam cu mucii ; azi noapte pana la ora 4 m-am dus de fix 12 ori la luca, ca se foia si plangea. il inveleam si il mangaiam nitel si pe urma mai dormea 20 de minute ... la 4 n-am mai rezistat, ca se indeseau intervalele, de-abea atipeam si ma sculam iar, asa ca i l-am pus lui dan pe picoare unde a stat pana pe la 7; si eu m-am sculat cu gatul intepenit, ca perna mea era sub el ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Buna si de la noi, ne-am intors de la cursul de olandeza plina de draci ca avem o adunatura de indonezience care nu pricep nimic si uite asa batem pasul pe loc. Si au un stil de a o arata teribil, cu un zambet pana la urechi iti spun ca nu au priceput nimic. Pai normal daca nu pui mana pe o carte acasa ca intr-o ora - doua de curs nu poti sa pricepi.

Meems ca-mi vad ochii? Rienuta nu e bine deloc, of mami sper sa treaca petele asa cum a zis doctorita. Daca nu esti multumita de ce nu incerci sa cauti si un alt pediatru sa vezi ce zice? Pup Rianna sa treaca cat mai repede!

Ina nici tu nu ai avut o zi mai buna decat a mea. Idee ca sa te descarci: sun-o cat mai repede pe bona si bag-o undeva ca sa te lase in pace si ca sa inteleaga ce nu ti-a convenit! Apoi rasufla usurata

Feli merci de pont, mai ramane sa gasesc vreun psi care sa ma si convinga sa o fac :)) Pretul e super fain.

Noki pai vezi mey daca te porti frumos cu Sararica ca doarme si mananca?

Lavi nu ma speria cu rahitismul asta ca fontanela lui fii-mea e mare, pediatra mi-a confirmat eu am facut ochii mari catre ea, si ea nu intelegea de unde si de ce atata disperare pe capul meu. Mi-a zis ca sa nu imi fac nici un fel de griji ca inca nu e tarziu sa se inchida.

Camelia Daniela asta da veste!!!! Ai vazut mami de Dariuca ca nu e nici o problema! Ma bucur din suflet ca te-ai mai linistit!

Madau, 11 kile e super bine si nu e exces, daca Mirunica pofteste da-i sa manance si zi multam ca nu ai probleme in domeniul asta!
Cat despre jucarii eu salivez nu alta cand le vad, insa nu am reusit sa luam decat calutul, cubul mi-ar fi placut dar nu e trecut pe lista iar de carucior ce sa zic, ca am apucat sa ii zic nasei de el, dar cand am facut calculele din lire in euro, cu taxe postale cu tot mi-a iesit 100 eur de era sa lesin, nu alta. Am sa ii spun sa nu il ia ca mi-e jena sa o pun la asa cheltuiala mare. Nu ca nu ar avea dar nu se face, adica aici se iau cadouri cam de 30 euro nu mai mult. Ma gandesc sa asteptam pana la Pasti si sa il luam noi atunci...desi cand ma gandesc ca costa cat unul adevarat parca nu imi vine.

Mihaelutat sper ca dlui Titi sa ii iasa mai repede maseaua buclucasa!

Feli mey mortal si taica-tu!!!!!!!!!!!!! Da de ce nu il obosesti tu nitel cu Ilincuta in timpul zilei asa de sa doarma neintors pana dimineata:)

Revin

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

apropo de pisi, ca a intrebat ela; s-a mutat prin eforturile conjugate ale familiei week-end-ul trecut, deja a aranjat cam tot prin casa, si a iesit foarte bine, mie imi place la ea; ieri am fost in vizita, ocazie cu care mi-a racit lucarina, ca m-am dus pe la 6 cu caruciorul si se lasase tare frig.
cu sebi sa vedem cum o sa faca, fiindca in prima noapte a dormit bustean la el in camera, dar in a doua noapte a realizat probabil ca e singur si a inceput sa-i zapaceasca pe astia ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Mama dar ce de-a vesti rele. Mai asteptam si din alea bune ca sa se echilibreze balanta.
Cami, ma bucur ca totul e ok! Atacurile de infiorare le are doar cand sta la masa?
Madau, lasa fata in pace! Bucura-te ca mananca si ca nu-ti face mofturi.
Noki, Elise a avut la nastere 3400 g . Acum, dupa ce am citit ce a scris Lavi m-am mai linistit. Nu are "restanta" decat jumatate de kg.
Ioana, ce bine ca ai scris ca ma pregateam sa te buzz-ui de grija. Asteptam poze.
Anda, referitor la poll... eu as schimba multe la mine dar n-am nici bani si nici curaj. Sani, abdomen, fese, coapse...
Meems, oare cand se termina ghinioanele la voi?
Madutza, incearca renumitul ulei de porumb fiert la bain-marie. Eu nu am incercat dar cica e bun. Rau nu are cum sa-i faca.
Roxi, biata Alexia. Curat ghinion si cu mama ta. Dar eu zic ca o sa-si schimbe parerea. Au fost cuvinte spuse la nervi, nu o sa te lase ea balta.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Dienutza - pai inainte nu dormea singur Sebi? Daca nu, ups, cam nasol moment!

Alinush- exact aceeasi problema o am si io la facultate. Bai nene, pai daca nu ai pus mana pe o carte acasa, stai in banca ta, nu incepe sa te bagi in seama!
Si io zic ca e cam mult 100 euro pentru carucior. Stii de ce? S-ar putea sa nu-i placa...si atuncea sa nu te-mpusti?????

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput