LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 27
Madutza10 spune:
Hello!!
Fetele ,i-au aparut de vreo 3 zile lui Orlando niste bubite rosii in zona scutecului care nu trec nici cu Bepanthen nici Mustela cu cortizon ,cu ce ma sfatuiti sa-i dau???Camelia ,ma bucur ca sinteti ok!!
Madau,lasa copilu' in pace ,daca ii e foame da-i dar nu chestii care s-o ingrasa ,Orlando are si el aproape 11 kg ,eu nu-mi fac griji chiar daca la nastere a avut 3100 kg si acum ar fi trebuit sa aiba 9300 kg .Nici mie nu mi se mai pare gras ca s-a si inaltat ,are 76 cm...
Masa de fructe nu cred ca ai dc s-o scoti ,alea nu ingrasa prea tare ..
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI
madau spune:
Asa.....
poll-ul serii io in general sunt multumita de felul in care arat, cu o mica exceptie acuma dupa nastere ca inca n-am reusit sa revin la abdomenul bine sculptat de dinainte (dar mai am timp, nu ma dau batuta
), insa ma cam batea un gand de o marire de sani...nu aveam eu prea mult nici inainte de sarcina, dar dupa ce am terminat cu alaptatul parca s-au mai micsorat
. Cred ca o sa raman doar cu gandul, ca sunt lesinata de frica, am o prietena care si-a facut implant, cand am vazut-o ce dureri crunte a avut....brrrrr

Alinush mey tu vrei sa ma omori incet, incet....ba ne arati poze cu calutul, ba cubul ala misto, acum caruciorul

Ina of ce zi nasola!! Te inteleg, ca tocmai m-a sunat si pe mine tati sa-mi spuna ca dimineata a gasit masina lovita in parcare, nu rau, dar trebuie dusa la facut. Si aici stii ce balamuc e..politie, constatare, asiguare, service, spagi peste tot
. Io tin pumnii sa se rezolve toate cu bine
Camelia ai vazut ca e bine fata??? Bravo, bine ca ati venit in Bucuresti si v-ati linsitit
Gata, plecam afara, ne reauzim dupa pranz
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Cub asemanator cu al Alinei era si in catalogul Quelle la 80 roni. Asta daca aveti nervi sa asteptati comanda luni de zile
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
ca tot zicea lavi de tatal ei, hai sa va povestesc si eu una traznet: azi noapte la 4 suna telefonul de 2 ori si atat! Chiar ne-am speriat ca un telefon la acea ora nu poate fi decat veste rea
, abia am mai adormit la loc. Azi dimineata ii povestesc lui tata, domnle cine o fi fost, poate era greseala, dar la acea ora? Si tata "ups, cred ca eu eram, ca nu-mi era somn si ma jucam la telefon. Apropo, ce inseamna redial?"

felicia74 spune:
tot eu:
Lavi wow, ce piesa misto, trebuie sa vad neaparat daca mai sunt bilete. Avand in vedere distributia, nu cred![]()
silvia_d spune:
ANDA,intru repede:
raspuns de la o dr pediatra:trage-ntr-o seringa cantit aprox pentru o zi,si pune-i dintr-aia mereu...poti si la temp camerei,n-are nici pe dracu'daca nu e la 38 de grade,parol!multa sanatate!!!
ela27oana spune:
cami-ma bucur pt vestile bune,pupici la fata cuminte
anda ref la incalzitul picaturilor,uite cum procedez eu cu serul sau vibrocilul,trag in pipeta cat am nevoie si o pun 10-15 min pe calorifer si se incalzeste,nu stiu daca merge si la picaturi,dar ac sa iti afci o idee,sanatate piticului
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
PISIIIIIIII-HELOOOOOOOOO mai scrie-ne si noua mie mi-e dor de postarile tale
Ela si Oana-Daria
felicia74 spune:
Pisi a terminat cu renovatul casei si cred ca e la carat mobila. Am vorbit pe mess cu ea vineri, era tare fericita ca va fi "la casa ei" in curand.
roxisialexia spune:
si la noi a fost o seara de cosmar, in timp ce eram si eu la pc aud ca plinge alexia si ii spun lui mihai sa mearga sa ii dea suzeta, ce credeti ca a facut a luat-o in brate si cand am venit eu era gata trezita.De aici a inceput teroarea, nu a mai vrut sa doarma pentru nimic in lume, urla de mama focului am inceput sa ne jucam ca sa o obosesc ...bun, o pun din nou la adormit si dupa vreo 10 minute imi face un dublu salt( eu eram linga ea, iar ea era undeva aproape de mijl patului) si pica direct pe burta cu capul de parchet...m-am speriat ingrojitor, ea a inceput sa plinga de mi se rupea sufletul...cand ma uit la ea avea gura plina de sange, in clipa aia mi s-au taiat picioarele nu stiam cum sa recationez mai repede; s-a umplut de sange pe haine, am spalat-o i-am dat cu niste babyorajel sa ii amorteasca putin gura..pentru ca nu ma lasa sa vad ce are si de unde e atita sange.fetelor a urlat vreo ora in continuu, nu o puteam calma cu nimic, apoi a inceput mihai sa faca tot felul de acrobatii si mititica a inceput sa rada si uite asa am tinut-o inca o ora, isi mai aducea aminte de durere si iar urla.Intr-un final am pus-o la nani si a fost un alt sir de nervi, adormea o puneam in patut la ea, se trezea si uite asa am repetat pana dimineata( mi-a fost frica sa o las cu mine in pat ca sa nu cada din nou), eu sunt cu ochii cat cepele iar bietul copil dimineata avea si un ditamai cucui, efectiv am uitat aseara sa ii pun ceva rece pe frunte.
Si ca sa fie tacamul complet azi dimineata mama a venit foarte nervoasa ( am uitat eu sa ii fac un serviciu) si nu a vrut sa mai vorbeasca cu mine, mi-a spus ca nu mai sta cu alexia din ianuarie.
Am fost atita de suparata ca pana la servici am plins in continuu.
Ma scuzati pentru greseli sunt cu ochii ca pluto, imi trebuie niste scobitori .
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac