LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ina- of, chiar ca zi execrabila ai avut si tu! Te rog io mult de tot incearca sa stai mai linistita, sa nu mai robotesti in stanga si-n dreapta, ca nu-mi plac deloc durerile astea ascutite de burtica. Tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la doctor si sa treaca repede. Cu masina, las' ca-i fier si se repara! Cu bona, da-i un telefon si usureaza-te! In stilul clasic "leiesc".

Feli- si io era sa pic de pe scaun cand am vazut cat s-a scris de aseara!!! Ma intreb cum va fi cand vor da lapovitza si ploile alea naspa, de stai cate o saptamana in casa. Ma rog, stau altii, ca io tot ies.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ina nashhhhpa zi! Ia sa-ti dau eu un pupic!

Operatii estetice: DF! Eu ma simt bine in pielea mea, asa cum este ea.
Nu sunt eu foaaaaarte preocupata de cum arat.
Iar la cutit nu m-s duce de buna voie....

Pe vremea cand eram eu mica (=adolescenta) si plina de complexe as fi dat orice pt maini si glezne mai groase. Acu' m-am potolit, am alte probleme mai serioase si m-am obisnuit cu felul in care arat.

Anda nasol pomelnicul medicamentos dar asta este, e prescris de doctor.

Foarte de acord cu dr tau ca trebuie pus accenutul pe permeabilizarea nasului, pt ca urechea se dreneaza prin trompele lui Eustachio ala si daca nasul nu e liber infectia persista.

Dar eu prima intrebare oe care as fi avut-o pt era: cum incalzesc picaturile la bain-marie? Chiar, aseara voiam sa te intreb cum ti-a zis dr sa le incalzesti

Cand a avut Silvia otita am fost la o ORL-ista la Medsana, a zis ca e otita in remisie (nu era acuta ca la Poet), asa ca tratamentul a fost ceva de genul:
-Colargol + ceva picaturi vasoconstrictoare (nu mai stiu care) de desfundat nasul (a zis sa i le pun chiar daca nasul pare desfundat, ca sa il desfunde si mai bine)
-nurofen (ca-i antiinflamator si ii ajuta la inflamatia din ureche)
-flonidan sau peritol (pt ca fiind antialergice au si proprietati antiedematoase, adica reduc edemul care se gaseste in ureche; - asa a zis ea) asa ca ma gandesc eu ca n-ar fi lipsit de interes sa-i dai totusi peritolul ala seara.

Si cam atat.

Ecografia transfontanelara se face ca sa se studieze ce-i inauntru (creierul), nu diametrul fontanelei, ca ala se simte la pipait.

Fontanela prea mare inseamna rahitism. La varsta asta ar trebui sa fie inchisa sau pe aproape.

Asta cu la 1 an de 3 ori greutatea de la nastere e mai mult orientativa, ca sa tina minte studentii de la medicina.
Mai e varianta cu : in primele 4 luni cate 750g, in urmatoarele 4 cate 500, in urmatoarele cate 250 - asa iese la 1 an greutatea de la nastere + 6 kg.
Dar si aici sunt valori medii si orientative ca sa le invete studentii la medicina. In fapt trebuie sa fie "p-acolo".

Simina si zici ca Deiu e deja in faza in care te ajuta?!?! Se ajunge si la etapa asta?!?!

meems lasa ca eruptiile astea sunt mai mult urate decat grave. O fi rozeola aia.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !
Multumesc mult tuturor pentru gandurile bune! si un munte de Mi-au prins bine gandurile voastre pozitive!
Scuze de intarziere cu raspunsul!
Deci dn. doctor la care am fost ieri a zis ca este totul ok cu copilul ca nu trebuie sa ne facem probleme, ca acele manifestari ale ei ar fi niste crize de "ipsatie" sau atacuri de infiorare! (nu stiu daca am inteles tocmai bine!); cer e ca azi ne-a trimis la profesoara lui, pentru ca sa ne lamureasca si sa ne linisteasca, dansa avand mult mai multa experienta in domeniu. Deci astazi iar drum la Bucale - mergem pe Batistei, in spate la Intercontinental!
Deci se pare ca e ok!

Anda, sanatate multa - multa-multa poetului si tie multa putere!

Alinush, felicitari pentru Amalia fotomodel!

Leea, sanatate multa si voua!

Negara, stai linistita, mami, ca fata e numa' bine!! Si pitica mea tot slabatura e !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

camelia bravo-bravo-bravo!!!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

camelia, bravo pt. dariuca infiorata

meemsulica, imi pare rau pt. bube. chiar acum n-ai ce sa faci, dar intereseaza-te pt viitor de dr. mai cooperant.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Multumesc mult Lavi, Feli, Anda!
Amu' ma pregatesc iar de drum !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello

Azi sunt hotarata..trebuie sa ne schimbam programul neaparat si sa trecem la 4 mese pe zi, ptr ca aseara cand am cantarit-o intamplator pe Miruna am constatat ca are 11 kg...adica un plus de 500 gr in 3 sapt, adaugate la cele 700 gr cat a pus pe ea luna trecuta ...mie mi se pare cam mult totusi.
De indopat nu o indop, adik mananca exact cat vrea, cam 200 gr de piure sau alt fel de mancare la o masa, numai ca mananca cu mare pofta, probabil ca asta e si cauza. Nu-mi pare grasa, a mai luat si in inaltime ceva, tati zice sa o las in pace ca nu are nimic, insa io-s in dilema rau. Ce sa fac????? O las in pace, sau ma chinui sa-i scot o masa, resp aia de fructe????

Acestea fiind zise, ma duc sa citesc in timp ce raspund

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata fetelor, ma rog pentru mine numai buna nu e, ca domnul Titi a avut o ora jumatate de concert azi-noapte, banuiesc eu ca de la cele doua masele ce stau sa iasa si un dinte in fata, asa ca sunt terminata. Pe langa somnul care imi da tarcoale mai am si o durere de spate ingrozitoare ca m-am plimbat cu plodul prin casa pentru a il linisti, si el nu are decat 12,5 kg, asta ca sa nu zic mai mult. Deci declar raspicat ca eu nu ma mai joc, vreau concediu si vreu si eu sa dorm o noapte intreaga, macar pana la 9.
In alta ordine de idei am inceput sa caut gradinite care iau copii de la 2 ani aprox. Am gasit ceva-ceva. dar pana la anul, cine stie care or mai exista dintre ele.
Camelia bravo pentru puiut, iata ca mai exista si vesti bune, ca mare nevoie am la dispozitia mea.
Hai va pup, ma duc sa trag un pui de somn cu capul pe birou.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Noki am uitat sa ii dau lui Lili borcanul asa cum promisesem. Poate ne vedem pe seara, daca iese Adila in parc. Scuze dar eram asa de obosita ca abia am gasit usa.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput