LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 25
meems spune:
Ina, nu mi-au dat absolut nimic! Acu', daca stau bine sa ma gandesc, nici nu mi-a zis pediatra mare lucru despre asa-presupusul virus, nu mi-a zis nici daca e contagios sau nu, nici daca s-o feresc de lume, de frig, de apa, de nimic. Pe langa toate astea, mai platim si o gramada de bani pe prostia asta de asigurare medicala! Of, si-asa eram eu ofticata pe America asta, acu' imi vine sa ma urc in primul avion si sa plec odata in Romania. Aghhhh.... Nu ma bagati in seama, sunt un pachet de nervi 
Ina869 spune:
meems, eu as suna-o si as inrtreba, cel putin sa nu expui copilul si sa mai dea si la altii.
stiu, la voi asigurarile medicale sint foarte scumpe, spre deosebire de noi, unde nu platim ( unele servicii medicale).
now I am really freak out! am dat link-ul cu pozele de la motul rachelutei pe contul nostru comun + catorva membrii ai familiei mele. de unde naiba au aparut 2000 de persoane care au vizionat albumul, habar nu am!
cert este ca eu am facut toate albumele mele private, daca vreti sa le vedeti, cu draga inima voua va trimit linkul.
Asa ca imi imi inchid portile
na, fir-ar sa fie, acum ma lasa sa pun emoticon!

ma duc sa ma culc, poate reusesc sa motai vreo dou-trei ore ( ah, am pomenit dr. de insomniile mele si mi-a spus "pai cev vrei, esti gravida!!" si cand am mentionat ca in sarcina cu rachie insomniile si-au facut aparitia dupa 7 luni mi-a spus ca fiecare sarcina este diferita.
stiu, asa este, dar chiar sa nu mai pot dormi de la 3 luni??? pai ce-o sa fac eu in urmatoarele 6 luni?
ah, da, si mi-a mai spus ca due date nu mai este 29 mai ci 21-22 mai , vedeti ca Dumnezeu mi-a ascultat ruga si o sa fac un tauras(a)? 
va pupicesc dulceeeee,
Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)
dordia2000 spune:
Dayssy e mortala maimutica!!!
Alinush ms mult pt felicitari!
Despre pool eu m-as baga in renovare cu totul. Adica la cat de grasa sunt...si la cat ma chinui sa slabesc...chiar nu au rost operatiile. La mine tb un sculptor sa ma faca sa arat si eu mai bine dar...noroc ca al meu sot inca ma iubeste asa grasana si am maaare noroc dar lui ii plac femeile mai pline. Oricum eu am o operatie la nas facuta de nevoie asa ca....eu deja m-am modelat un pic.
La sani as mai umbla dar...daca tot slabesc si ma ingras...nu ar avea sens.
Meems sanatate muulta micutei!!!
Ina
si lasa ca trec toate ghinioanele!!!
acum am plecat ca am treaba pana se trezeste Stefan!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
meems spune:
Am sunat deja la spital si am lasat un mesaj pentru doctorita sa ma sune maine. Da, Ina, aici asigurarile sunt foarte scumpe si sistemul medical e o prostie, daca ma intrebi pe mine. Pe langa asta, mi se pare ca pediatra Riannei nici nu-si prea da silinta, parca imi raspunde in sila la intrebari si raspunsurile ei sunt foarte vagi. Poate ar trebui s-o schimb...
Mai Ina, oare cum or fi fost asa vizionate pozele tale? Don't be freaked out, macar a avut lumea ce admira la voi 
Dordia 
felicia74 spune:
Moama, fetelor, voi chiar nu dormiti deloc? Mama, 4 pagini in cateva ore![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Anda multa sanatate Nichitutzului!
Tetraximul l-am luat de la Dona cu vreo 80-90 roni. L-am gasit destul de repede (a treia farmacie in care am intrat).
negara lasa greutatea, mult mai important e ca Elise e sanatoasa.
alondra25.2006 spune:
Neatza,
Merge internetul asta,atat de greu,ma inerveaza.
Am stat ieri toata ziua in casa,a fost frig si o ceata densa toata ziua.
Sapt.trecuta am facut vaccinul de un an,a avut Alice febra dar cu panadol i-a trecut,piciorusul o durea,nu mai putea sa se aplece sa-si ridice jucariile de jos.
A inceput sa faca calculatorul fitze,se blocheaza,sau mai bine se bloca,duminica se uita al meu sot la un film si chiar atunci poc,trosc,zgomtul caracteristic si gata,n-a mai raspuns la comenzi.I-a dat un pumn in centrala(asta mi-a zis de abia a doua zi

)si de atunci n-am mai avut probleme de acest gen.
E poveste veche cu calculatorul si dus la service de 3-4 ori,...sper sa nu mai faca fitze.
Alice are 9400g,75cm.a cantarit-o in aceeasi zi cu vaccinul.
Noutati...tot 6 dintisori,gingia umflata dar nu vrea nici unul sa mai iasa.
I-am dat acum 2 zile kiwi,o jumatate de fruct,i-a placut,in schimb toata noaptea a fost agitata si a plans in somn.Asa ca...nu-i mai dau prea curand.
Apropo de remodelarea corpului,as dori si eu o liposuctie abdominala,dar...cred ca ma costa o avere acest lucru,asa ca...renunt.N-am un corp proportional din punct de vedere estetic,asa ca la inaltimea mea de 1,57 cm.am 53 kg.cam mult,ar trebui sa dau jos,...cam 4 kg.ca sa fiu multumita.
pupici si sanatate la bebeii bolnaviori
felicia74 spune:
dayssy mama, ce sofer ai! Sa-ti traiasca!
Filmul cu maimuta m-a terminat, e tare haios
alina stiu cateva tipe care s-au operat la o clinica din Dorobanti www.eye.ro
Una avea -9 si acum nu mai poarta ochelari. Servicii occidentale, cei care vin cu tine pot vedea operatia pe un ecran (daca au sange rece
). Si doar 900 euro - 2 ochi![]()
felicia74 spune:
meems mama, cate probleme! Iti urez sa ai rabdare sa treci peste toate cat mai repede, of, saraca de tine!
Mai dar ce zi proasta a fost ieri!!!
Ina si voi? mama, ce de ghinioane,, dar lasa ca s-au terminat si vin acum sarbatorile si gata!
Mersic ptr pontul cu gusa, sa vedem daca-l conving sa renunte la perna.
Scuze ca vorbesc asa, bona nu se prinde intr-adevar, e nesim....
Noki_Lara spune:
Guten morgen si de la noi!
Despre noi nu am noutati, doar ca slava cerului suntem in faza cuminte de dormit toata noaptea si de mancat relativ decent.
Ando- de acrod cu varianta Leei. Nasol cu stivele de medicamente, dar asta este, trebuie sa-l repari pe poet, mai ales ca mai e putin pana la ziua lui. Sanatate infinita!

Negara- de unde ai scos suma de 10 kile si ceva? Trebuie sa aiba de 3 ori greutatea de la nastere. Teoretic. Practic, conteaza CUM e copilul: vesel, sanatos, agil, miscaretz. Restul sunt date statistice si nu trebuie sa ne suparam din cauza lor. De la o mamica cu alta slabatura citire. Asa ca uite o pajiste pentru silfidutza ta si una pentru tine si nu mai fii suparata!Pleeeeease!

Ioana77- bine ai revenit!
quote:Ca bine zici!
somn adanc va urez! ce-o fi cu urarea aia de somn usor, nu stiu
Melk- acea varianta de mergaretz i-a luat-o mama lui Sarah sambata asta, cadou de mos Nicolae. Noi o stiam deja de la un alt baietel din parc. Cand am ajuns acasa am constat fara prea mare mirare insa ca nu ii merg butoanele si nu canta. Era evident ca la pretul asta e ceva dubios. Dar pe ea o intereseaza forma lui si ca-l poate impinge. Ca de-alea de sunat are stive. Pozele trebuie sa ti le trimit si io, dar zau daca am avut timp.

Dayssy- super tare bancul. Of, ce urasc io animalele astea infecte!
Ando- io-s ANTI operatii estetice pentru mine. De fapt sunt anti operatii in general, dar daca ai vreun accident, asta este. Dar sa mi-o fac intentionat...nope. Ma refer la silicoane, face-lifturi si altele asemenea. La liposuctii ar fi o stare de cumpana....dar oricum nu am banii, deci...

Insa tot ce mi-as face mi-as face la Lascar. Sunt fana omul asta. Io oricum trebuie sa-mi fac o operatie de corectare la mana, in urma accidentului pe care l-am avut la 11 ani. Am fost la el, dar m-am luat cu altele - nunta, plod etc si nu am mai apucat s-o fac. Dar poate-poate in primavara.

Meems- of, Doamne, ce veste! Io as duce-o si la un alt doctor, ca sa fiu sigura. Mie asta cu bube care trec de la sine si sunt ceva ciudat nu prea-mi place. Uite, chiar ieiir imi zicea in parc o tipa ca i-au aparut fetitei niste pete si la un spital i-au zis ca e varicela, la altul ca e alergie la ceva aliment. Doctorul ei bun -care e si al meu, de altfel -a zis si el ca e alergie alimentara. Dar daca urma doar primul sfat, cel cu varicela...era nasol, ca o infunda cu medicamente degeaba. Deci poate nu ar strica inca o opinie! Sanatate infinita, oricum!

Dau send ca mi-e frica sa nu pierd ditai placintoiul!
Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!