LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 24
anda77 spune:
CUSCRA, ce mai faceti?
madau, merci, o sa vaz cum e cu pipeta in apa fierbinte.
nokiuta, ripley, roxi, mama di tutti, feli, merci cu intarziere!
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
madutza, silicoane nu, ca mi-am dorit toata viata sa-i am mai mici! dar imi trebuie lifting, adik ce ataca sanii mari: GRAVITATIA....
pai depinde, cine a operat-o? spune-mi neaparat! cel mai bun la noi stiu ca e Stan, la care s-au oprat amicele si cunostiintele mele. plus mihaela radulescu si alte vedete...chestia e ca treb'e sa te tavalesti pe jos sa te ia, nu prea mai face reconstructie sani ca-i grea, merge usor cu silicoanele...
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
cristinamh spune:
melku, iris are parte de "thomas". e incantata, il foloseste la deplasare.. adica merge in 3 labutze, a patra a "pe roti". a invatat sa apese si omuletul ala. nu se pune ca e locomotiva lu' andrei, ziua e numai a ei cand e andrei la gradi.
aaaa, si ii place la nebunie si coloana sonora a filmului. cum aude, cum incepe sa batzaie din fund.
mai au in carf si alte produse din serie?? eu as vrea din locomotivele cu frictiune, sau alt trenulet in afara de thomas...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Madutza10 spune:
Anda ,nici eu nu am avut sanii foarte mici dar dupa ce am nascut s-au micsorat d'asta mi-as fi dorit niscai silicoane dar nu e timpul pierdut ,vom vedea ,poate-l pacalesc pe al meu sotz.
Cine a operat-o pe pretena asta a mea nu stiu sigur daca pot sa aflu ,noi nu mai vorbim de vreo citeva luni dar am sa incerc ,oricum stiu ca era o clinica mare ,cunoscuta ...
Am fugit la somn ,noapte buna fetele!!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI
bb_alinus spune:
Dordia felicitari pt cantaret! Si ca m-am luat cu ceapa si am uita sa felicit mergaretul -chiar daca numai cativa pasi, e ceva!
Anda bine ca l-a cotrobait asa in amanuntit doctorelul mult asteptat. Bafta la administrat medicamente!
Meems ce mai faca Riana?
Camelia Daniela ne dai vesti bune?
Cristinamh pls zi-mi si mie cateva retete bune ce faci tu pt Iris, ca sunt in cautare de idei.
Io-te unii isi pun intrebari existentiale gen refacere sani, fese sau alea alea iar io stau si studiez piata de carucioare pt papusi, ca deh am vazut la voi vreau si eu. Si cum nasa tocmai ne intreba ce cadou vrem pt miss, gata am gasit, mie imi place www.reddirect.co.uk/customer/product.php?productid=19396&cat=277&page=1" target="_blank">Caruciorul asta
Sper sa nu faca nasa atac de cord...
Alina si Amalia 17.11.2005
Avem 1 anisor!
Primul meu Sfant Nicolae
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
anda77 spune:
phiii, ce carucior frumos, alinus! vreau si eu:)))pt copilaria din comunism:)))
gata, noapte buna, am stat sa-i dau poetului panadol, dar u-ha, nu-l vrea si io nu-l scol, are temperatura dar nu frige. mai vedem pe la 5...
mami de poet(09.12.2005)
anda77 spune:
si sa stii ca noi n-am pomenit cuvantul "fese", dar stii cum e, gura pacatosului adevar graieste:)), alinus:))
io cu astea nu stau rau, pot sa fac o economie de bani la asta, cu sanii vreau. nu chiar acu' dar nici prea tarziu.
mami de poet(09.12.2005)
bb_alinus spune:
Si ca sa raspund la pollul serii, NU m-am gandit sa imi fac retusuri la nimic, prea am vazut atatea reportaje negative iar in anturajul meu nu am pe nimeni care sa fi recurs la asa ceva ca sa imi faca sa imi schimb parerea, si nu in ultimul rand nu cred ca e cazul la cei 20 de anisori ai mei
.
Ce as face insa:
- mi-as face operatie la ochi ca sa scap de ochelari
- mi-as face un implant dentar ca sa imi umplu golurile din gura 
- mi-as lungi picioarele ca sa nu mai fiu asa de piticoata ![]()
Primele chestie e fezabila dar mi-e frica, a 2 a nu se mai poate ca am asteptat prea mult, iar a 3a e imposibila din pacate.
Anda sper ca nu am fost prea mult off poll ![]()
Alina si Amalia 17.11.2005
Avem 1 anisor!
Primul meu Sfant Nicolae
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
meems spune:
Am citit pe super-mega diagonala, asa ca ma iertati daca nu prea raspund... Am fost azi la servici si dupa ce-am ajuns acasa am plecat direct cu fata la spital. De aseara are niste pete rosii pe tot corpul! Initial am crezut ca a facut ceva reactie la antibiotic (desi il ia de 6 zile deja), dar dupa ce-a controlat-o pediatra se pare ca e vorba de un virus din aceeasi familie cu rujeola, varicela, etc. Mi-a zis si numele lui, dar de suparare nu l-am mai retinut... Nu-mi poate da nimic sa scape de asta, trebuie sa asteptam o saptamana - 10 zile si ii trece de la sine. Partea buna e ca n-o deranjeaza, n-o doare, n-o mananca, dar... arata tare naspa. Infectia din ureche e inca prezenta, desi ar fi trebuit sa treaca dupa 2-3 zile de antibiotic. In consecinta, i-a prescris un antibiotic mai puternic pe care trebuie sa i-l dau o data pe zi pentru 5 zile. Pe langa toate astea e super-extra maraita din cauza de dinti: ii iasa 2, daca nu chiar 3 deodata (cei doi din mijloc plus un molar - crede doctorita). Rianna e foarte agitata, n-o mai pot linisti nici macar in brate, tipa, arunca tot pe jos, i-a scazut apetitul asa ca bagam mai mult formula, ce mai... 

Acu' ma chinui sa-i schimb planul de asigurare ca platim un sac de bani de fiecare data cand mergem la control si cum tot am fost in ultimul timp...
E ora 17 si mi-am dat seama ca nici macar n-am mancat nimic pe ziua de azi. Asa ca am fugit sa bag ceva in gura.
Anda, multa multa sanatate poetului!
Leea, putere in continuare, sa se faca bine Tudor!
Ina869 spune:
Este clar, astazi a fost ziua ghinioanelor!
Anda pupicei poetului sis a se reface pina la ziua lui!
Aoleu Meems, si voi! Sanatate multa! Nu i-au dat nici macar o mixtura, ceva? De unde poti sa stii daca o maninca sau nu? Nu cred ca ei stiu sa se scarpine la varsta asta si de aceea s-ar putea sa fie irascibila.
Cu poll-ul cuscra-mii; pina acum vreun an vroiam: lifting, buze injectate , sani “prelucrati” ( nu silicoane) liposuctie abdominala, umblat putin la fese, pulpe si cam atit. Mi-a placut idea mai ales fiindca majoritatea prietenelor mele sint chirurgi plasticieni in ro si pina la 30 de ani deja aveau cate “ceva” facut. Barbata-meu m-a convins ca este pacat de Dumnezeu sa ma ciopartesc (mie nu mi-este frica deloc de operatii de niciun fel) si ca exercitiile fizice pot face minuni pentru organism ( si asa este, am testat asta pe mine acum vreo cativa ani). Esteadevarat, dupa o varsta nici alea nu mai ajuta, dar in final m-am obisnuit cu ideea ca trebuie sa fiu naturala si gata. Cand le-am marturisit asta prietenelor mele in vara ( pe care le-am tocat ani de zile la rand” bai, sa nu ma uitati cu operatiile mele estetice! “ ) mi-au spus ca m-am ramolit rau si cand barbata-meu s-o duce dupa altele mai tinere o sa alerg ca disperata in primul cabinet de chirurgie plastica. Eu una nu am nici cea mai mica neliniste in aceasta privinta, asa ca stau linistita. Deci ramin la “naturalete” si pe viitor anticipez multe vizite la salile de gimnastica cu cele doua fete ale mele sau ma rog, cu cei doi copii).
Tania, de coma soacra ta!
Lavi tatal tau o fi crezand ca vrei sa-I faci surpriza cu teatrul de sarbatori, de!
Astazi am avut o zi proasta; cand am vrut sa intru in parcarea platita de la dr. mi-am jdrelit masina nasol de tot ( la intrarea in parcare sint doi stalpi din fier, locul este foarte ingust si din pacate este a doua oara cand mi se intimpla asta, asa am facut si cu prima masina) .
Dr, gineco imi da trimitere la o alta echo de abia anul viitor, deci nu pot afla sexul copilului pina dupa 10 ianuarie incolo. Mi-a dat in schimb trimitere la echo fiindca am niste dureri foarte ascutite- despre care va tot povesteam- si el crede ca este ceva in legatura cu vezica urinara.
Cand am ajuns acasa am gasit o scrisoare de la guvern in care ni se cere sa platim cateva mii de dolari fiindca tipa care ne-a facut taxele anuale a gresit ceva si acum s-a descoperit.
Bona la care a fost Rachelutza ma suna in disperare sa ne intrebe “ce mai este nou cu noi si are nevoie de ajutorul meu intr-o problema . Asta ori este proasta, ori se preface; daca dai zeci de telefoane si nu ti se raspunde inapoi, chiar nu pricepi mesajul?
Cred ca maine o sa sun si o sa lamuresc problema ca deja m-a scos din fire si mi-am adus aminte ce i-a facut copilului meu.
Feli, iti raspund aici fiindca nu mai am timp sa caut subiectul respective; poate scapa partial de gusa daca doarme seara fara nicio perna. Eu am experimentat asta ani de zile si am avut “gat de lebada” dar dupa ce am ramas gravi cu rachie am inceput sa dorm pe perna si plus statul la birou cu capul in jos, asa ca am devenit o gusata. Dar consum sare cu iod.
Alinusa scumpa foc missa! ce mai, are calitati de fotomodel, cum sta ea asa cumintica, draga de ea!
Na, fir-ar sa fie, inchei si seara tot cu ghinion! nu ma lasa sa bolduiesc numele, nu pot vizualiza mesajul si nu pot folosi nici macar un emoticon!
ma duc la culcare ca cine stie ce mi se mai intimpla.
edit: scuze pentru greseli, nu mai corectez ca mi=e somn.
Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)