LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna seara la fete,

N-am mai intrat de mult sa scriu, dar de citit tot am mai incercat ceva. Nu reusesc sa tin pasul deloc cu voi, aveti o viteza la scris ceva de speriat.
Vreau sa urez sanatate multa bebicilor bolnaviori, sa va faceti repede bine, sa-l intampinati cum trebuie pe Mos Nicolae.
Am vazut ca vorbiti de coboratul outzelor in scrot. Eu l-am nascut pe Dragos doar cu unul coborat, celalalt speram sa fie in burtica. Drept urmare miercuri am fost la Iasi la Conf. Dr. Gabriel Aprodu, un mare chirurg pediatru si ne-a spus ca pana la varsta de 2 ani el nu intervine chirurgical. Peste un an vom merge la operatie, care nu e complicata si vom rezolva problema. Mai este o solutie de a o rezolva cu niste injectii hormonale, dar pe care el nu le recomanda deoarece duce la maturizarea copilului mult mai rapid. Asta inseamna ca pe la 3 ani sa inceapa sa-i creasca pilozitati, sa i se ingroase vocea, etc.
Dupa ce am fost la medic ne-am dus si noi ca oamenii in Iulius Mall si ne-am distrat, de fapt Dragos s-a distrat, a fost la shopping. Avem si www.dropshots.com/day.php?userid=210775&cdate=20061129&ctime=172503" target="_blank"> dovada .
www.dropshots.com/day.php?userid=210775&cdate=20061204&cimg=0" target="_blank"> Si asa merg
Va pup si sa aveti o noapte linistita!

Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

anda, de acord cu leea!Asa procedeam si eu cu biberoanele.
Sanatate multa poetului, si tie putere si rabdare

danida, te vei obisnui curand si o sa vezi ca oboseala va fi egala asta depinde si de cum stii sa le "mamagerizezi"-patentat noki

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ioana, si io as fi facut la fel, i-as fi dat sa lipaie putin in loc de apa, sa se obisnuiasca cu gustul, zic ca ai facut bine, la mintea mea

ralcat, foarte expresiv fiu-tau!

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

cum mai: MAMAGERIEZI?!

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Un tip era exasperat ca avea casa napadita de gandaci. Nu mai stia ce sa mai faca. Afland de necazul omului un amic il invata:

- Ia o trompeta si suna "adunarea". Cheama-l la tine pe Capitanul Gandacilor si ordona-i: IN BUCATARIA VECINULUI, LA ATAC!!!!!!!!! Si gandacii se vor duce cu totii la vecin si scapi de ei.

Zis si facut. Omul executa lucrarea: da adunarea. Capitanul Gandacilor vine. Asta ii da ordinul. - Am inteles sa traiti! Si toti gandacii pleaca la vecin. Omul rasufla usurat si mai-mai sa se imbete de bucurie. Dupa doua zile se trezeste la el cu Capitanul Gandacilor:

- Sa traiti, raportez. Am atacat, am cucerit si ne-am intors cu 20.000 de prizonieri!!!

Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Anda,pai si la noi e cam la fel...

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

O baba viseaza intr-o noapte ca Dumnezeu vorbeste cu ea si promite ca o sa mai traiasca 35 de ani pentru ca a fost credincioasa.... A doua zi baba la o clinica de chirurgie estetica cere: lifting facial, silicoane, antivaricocel, vopsea blonda.

Ce mai, dupa doua zile cu banii de inmormantare era Pamela Anderson. Iese din clinica si o calca un autobuz. La poarta Raiului intreaba, Doamne daca mi-ai promis 35 de ani, de ce m-ai omorat? NU TE-AM MAI RECUNOSCUT

Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

UAU, BANCUL ASTA MI-A DAT IDEI DE POLL!!!! ca sa ma inveselesc ca de maine sunt sclava medicamentelor, sau administrarii lor....
VRETI SA VA FACETI OPERATII ESTETICE? DAR PE BUNE, NU IN GLUMA, NU IPOTETIC.
incep eu: eu vreau sa fac lifting de sani. in maxim 2 ani, indiferent dk apare sau nu bb2 pana atunci. si mai vrea unul facial la 40. cred ca, cam atat.
eu am prietene care deja au fost "prelucrate" cel putin o data. majoritatea au intre 29 si 37 ani. eu nu vAD NICIO PROBLEMA IN ASTA.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

http://www.e-tare.ro/vezi-4-66-455-maimuta_sinucigasa.htm

Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Anda ,la sani as ,,umbla'' si eu dar lifting-ul nu prea-mi surade ,am vazut la una din prietenele mele prin ce-a trecut si in ce hal au ,,ciopirtit-o'':( ,eu ma gindeam la silicoane dar sotzu' nu e de acord ,ii este frica sa nu patesc ceva :)

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE SF. ANDREI

Mergi la inceput