LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 22
anda77 spune:
DANIDA, STAI CA MA DUC ACUM SA REVERIFIC MAILUL
mai, sa stii ca o sa te pui in ritm pana la urma cu serviciul. suntem mai multe care mergem si la job, pana la urma se invata organismul sa suporte, vorbesc serios. o sa te organizezi mai bine pe masura ce trece timpul. aici polemiza lumea la un moment dat cum esti mai obosita: cu serviciu si bebe seara sau cu bebe toata ziua. vreau sa spun ca la mine e egala oboseala si-n zilele de we si-n alea din timpul saptamanii, dar perfect egala.
madutza, saru-mana de info cu eco. sunt sigura ca ne baga saptamana viitoare si la ea, ca deja a zis ca ne programeaza maine pentru saptamana viitoare cand ne ducem la spital pt vaccin, sa facem si eco a noastra trimestriala la rinichi si cre-ca primim si transfontanelara asta de zici tu. merci de oferta cu programarea, dar cre-ca ne rezolva doctorasul la spital la el, la emilia irza (acum se cheama institutul de ocrotirea mamei si copilului si bla-bla)
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ioana_77 spune:
Ve pup pe fuga, suntem bine, pleaca maine si ai mei si ramanem singurele. Revin cu povestile vanatoresti.
Nu pot descarca poze pe yahoo, ca mi-au upgradat automat contul si-mi da nu stiu ce eroare, mor de ciuda.
sper ca sunteti bine!!
multi pupi
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
Madutza10 spune:
Anda ,nici coitzele lui Orlando nu's coborate de tot ,ce a zis doctorul de asta??Eu am auzit ca daca nu coboara pina la o anumita virsta e nevoie de interventie chirurgicala ,asa o fi?
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI
madau spune:
Anda e ok solutie Leei, incalzeste picaturile direct in pipeta si gata. Atibioticul ai mare grija ca se tine la frigider, io il scoteam in seringa cu jumatate de ora inainte de a-l da Mirunei sa se incalzeasca. la gatul vostru rosu, numai rece nu va trebuie
. Peritol poti sa-i dai 2-3 zile daca-l vezi ca e agitat, io as recomanda numai seara, ca-l cam "pune in freza" (sa ma exprim plastic).
Restul de tratament pare ok, sper sa va fie bun si sa va treaca. Ai mare grija cu otita asta ca e pacatoasa rau, Marius a tras 3 ani cu una, ii trecea, iar facea, si tot asa.
Echografie cred ca se referea la cea transfontanelara, sa vada dc nu s-a inchis fontanela...na, io ti-am zis ca-mi pare mare de data trecuta cand ne-am vazut, nu ti-a dat ceva D3 injectabil, nimic???? Sau probabil asteapta echo
. Oricum, daca se refera la echo din astea la cap..tre sa mergi la Medlife, la dr. Stamate, el e cam singurul care se pricepe la asa ceva si are si aparatura ca lumea. numai ca vezi ca e balamuc la el, face programari cu o luna inainte.
"Actiunea"...iti explic pe PM cum sta treaba

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
simona dragusin spune:
Acum chiar m-ati facut curioasa..
Ce inseamna fontanela mare,Anda?
Ca si a Patriciei e mare..
Adica o are deschisa cam de doua degete de-ale mele(nu le am f groase)
SIMONA si PATRICIA
anda77 spune:
simo, fontanela mare la poet este asa: sa zicem ca e perfect rotunda si diametrul este de 3 unghii de-ale mele, deci raza de o unghie si jumatate.
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
danida, am primit mail, era la spam:)), nu stiu de ce:)) ok,pup
mami de poet(09.12.2005)
ioana_77 spune:
Am stat de-am citit scutecul asta, mai mult pe diagonala, dar sa scriu si io doua vorbe:
- sanatate multa lui Tudor; Leea si eu am trecut recent cu Maria printr-o raceala cu aspirat acum cu batista, in secunda doi muci pana la barbie, de ziceam ca nu-i adevarat.Incearca sa-l bagi la o sauna in baie si pune-i caciulita pe cap dupa, la greu vitamina C, adica suc de portocala, rabdare si tutun. Karvolul a fost iar bun. F mult Marimer in nasuc si umezeala in camera unde doarme, eu ii puneam o oala de apa aburinda la cap.
- Anda, sanatate multa la poet, of ce enciclopedie medicala v-a dat de studiat si aplicat, lasa ca o sa fie bine.
- super poezele Cristinei N si Elei
- felicitari la fotomodeala olandeza
La Muulti Ani celor care au implinit anisorul zilele acestea, am sa intru si la evenimente sa-mi scriu gandurile, imi cer mii de scuze ca nu am apucat pana acum, dar sincer abia acum o ora am deschis calculatorul, dupa o saptamana de pauza.
Azi i-am dat prima data Mariei sa guste lapte praf, i-am luat Nestle junior. Nu am ales prea bine momentul, adica i l-am dat in loc de apa la un moment oarecare al zilei, a limpait de doua ori si gata. Am sa incerc sa-i dau maine dimineata, sa vad ce zice.
I-am luat ham in seara asta si e din ce in ce mai curajoasa la mers.
Gata, chiar merg la culcare acum, somnic profund la toata lumea (ce-o fi cu urarea aia de somn usor, nu stiu
)
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
melku spune:
repede inainte de culcare...
e mama la mine, super. a stat la bucatarie toata ziua azi, a facut mancaruri, musacale, placinte...pacat ca vine foarte rar.
zici ca-i craciunul deja la mine.
si am si pacalit-o putin sa stea cu Daria pe seara si noi am fugit in Carrefour Militari (ca e muuuulllttt mai liber) sa definitivam cump. de craciun.
I-am cumparat Dariei locomotiva Percy Push&Go de la Thomas&Fr. Mi se pusese rau de tot pata pe locomotiva. Io o vroiam pe cea numita Thomas da' nu mai era, asa ca-i buna si Percy, difera doar culoarea.
dambla de mama nebuna...poate nu-i place lu' fi-mea.
I-am mai luat si cuburi educationale.
Ii mai luasem deja un fel de lego. cica asta-i tot. da' nu stiu daca rezist sa nu-i mai iau nimic pana la craciun ca tare-mi plac jucariile.
Pentru mamicile fane "mergaret", am vazut o varianta muult mai ieftina a celui de la VTech. Numai 350.000 lei vechi. Acelasi design, difera la butoane.
Mai ca l-as fi luat si io.
Da' nu-s prea fana si a pus si tati frana pe card
.
Anda, multa sanatate poetului si putere tie sa treci cu calm peste incercarea de incalzire a picaturilor. habar n-am cum s-ar face.
ia s-o intreb io maine pe mama(acum doarme), ea cum face, ca io sigur am avut si otita la cat de bolnavicioasa am fost.
Leea, multa sanatate dlui T. Mie drita mi-a zis, dupa ce am chinuit copchilu zile la rand cu batista bb, sa las mucii la voia lor, sa nu-i mai extrag in asa fel ca mai rau fac, numai ser fiziologic la greu si colargol. insista sa-l gasesti pe asta ca e bun.
Noki, imi trimiti poze de la "luminite"? Mie mi-au iesit niste bazdaganii de poze. Acumulatorii nu erau bine incarcati si au iesit numai rebuturi.
gata. la culcare.
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Am implinit 1 an!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria