LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 21
crissy77 spune:
Eu o iau razna... Am cantarit azi tzarul... 8870 g la 1 an
. Ar fi trebuit sa aiba 10200 g
. Azi a mancat asa: 9.30 - 210 ml lapte, 13.30 nimic, 16 - 1/3 castronel umplutura de la un ardei umplut, 19.30 - 4 lingurite iaurt, 21.30 - 120 ml lapte.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
danida77 spune:
Offff Cristina negara nu te ingrijora si nu te stresa ca-i transmiti si ei starea ta. Incearca sa-i dai numai ce-i place. daca vrea numai lapte da-i numai lapte. poate e in perioada de iesit dintii. 
Joy ti-am trimis un pm.
leea_cv spune:
Mada sarumina.Cum dracului se fac transformarile din miligrame in grame io nu mai stiu.Cert e ca pe flacon e trecut 0,025 gdimetindena si 0,250 gr fenilefrina la 100 de ml.Io cu matematica is in plop.Dar am totusi impresia ca nu pusca cu cantitatile date de tine.Cert e ca i-am pus si s-a desfundat instantaneu.Acu doarme dus.Prevad in naivitatea mea o noapte ceva mai linistita.
Andaai un adevarat pomelnic pentru poet.Si pe-al meu l-a controlat la urechi.Se astepta tot la otita,dar am scapat.Poate ai putea sa incalzesti pipeta cu picaturile tinind-o, cu gaura in jos,sub un jet de apa fierbinte putin.Nu stiu daca e eficient,dar solutia nu curge din pipeta si ar trebui sa se si incalzeasca.Sanatate!
Ncristina poate e vreo toana,vreo zi mai proasta,insa sincer te compatimesc.Ca si io am aceeasi problema -despre mincat zic - insa parca nu asa mare ca tine.
Leea si Tudor (19.12.2005)
anda77 spune:
danida, n-am primit nimic, mai baga o data: andreea.tudor@gmail.com
negara, of, cunoastem, poate e doar o perioada, si nic a avut de-astea cu duiumul. io am insistam mult cu jucarii si jocuri, cantecele, uite nichita, bau nichita, il lasam sa ma traga de poneytail, bateam cuba, orice-orice numai sa mai ia o linguritza. si mai lua. am luptat ca fiarele sa n-am copilul slab. iti doresc rabdare si determinare!
dordia, uite ceva vesel, bravo. io i-am facut astro, am vazut ceva cantaret de-astea?:))))
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
leea, interesanta solutie! fetele, aveti ceva impotriva solutiei leei, ca ar fi mai comoda decat aia a mea. se intampla ceva? adik dk nu intra apa in pipeta, nu vad ce...poate nu se incalzeste solutia aia la 38 de grade dar ceva-ceva se incalzeste nu?
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
danida77 spune:
Anda ti-am mai trimis o data. daca nu primesti iti dau pm.
he he he ia uite ce stelutza am :)
Anda io sunt pt. solutia leei mai ales ca si eu incalzesc biberoanele tot asa in apa calda.
anda77 spune:
VA REAMINTESC CA ACTIUNEA DE PE E-MAIL MAI DUREAZA SI SAPTAMANA ASTA CA AM NISTE RUGAMINTI DE AMANARE SI NISTE PROMISIUNI DE LA CATEVA OAMENE:)
mami de poet(09.12.2005)
Madutza10 spune:
Anda ,picaturile le incalzesti cu totu' ,bagi sticluta in apa fierbinte ,eu asa am facut si a fost ok!
Despre echo trasfontanelara ,are dreptate doctorul ,se face ,eu i-am facut lui Orlando pe la 6 luni la Medlife ,dr. Stamate ,mi-a zis ca este totul in regula ,daca vrei iti pot ceda programarea la Stamate pe 15 decembrie .
Tetraxim-ul nu stiu cat e ,noi am facut Pentaxim ,a costat 130 ron si Trimovax-ul este gratis ,de la stat dar se gaseste si-n farmarii ,e vreo 50 ron
De promisiune nu stiu cind ma pot tine ,pentru ca saptamina asta n-am masina ,mi-a luat-o sotzu pina=si cumpara el alta si nici n-am cu cine lasa plodu' dar incerc ,poate intr-o dimineata inainte sa plece el la serv .
Sanatate la poet!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI
roxisialexia spune:
diana, departe gandul de mine de ati spune ce sa faci, intrebam mai mult retoric pentru ca eu stiu ca ciupercile sunt indigeste (poate chiar si toxice)-si ma intrebam daca stii asta, in rest eu cu rosii nu arunc,ca nu vad rostul , pana una alta ne-am adunat aici ca sa avem discutii constructive si sa ne impartasim evolutia bebelusilor.Strict parerea mea, nu are rost sa soliciti ficatul unui bebe asa mic dandu-i o ciupercuta( poate ti se pare putin dar pentru el este mult), pe langa indigestie...voma, kk cat china -efecte care apar imediat, sunt alte urmari care se vor vedea in timp.
decizia iti apartine!
alina, barvos pentru fotomodel
-fata frumoasa.Imi pare rau insa pentru permis, sper sa rezolvi repede fara stres si alergatura.
leea, eu as merge si as schimba produsul, nu face incercari fara sfatul medicului.
simina, eu stiam de impachetari cu apa si otet farmaceutic( daca asa se numeste)-nu din cel alimentar- o parte apa si una de otet.mie asa mi-au spus 2 doc.Chiar vreau sa aflu parerea ta.Multumesc.
tania mai dartare mofturici mai este che.Cred ca iti vine sa faci ca toate cele cand vezi ca nu papa, ai incercat sa papi tu langa el sa vezi daca iti cere? La mine asta functioneaza, asta pe linga sugestiile fetelor.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
simona dragusin spune:
Buna fetelor.
I-mi pare tare rau de copii bolnaviori
Anda ba eu cred ca daca ti pipeta sub jet prea fierbinte...ajunge la mai mult de 38gr.
Daca e f important sa pui picaturile la temperatura asta,eu zic sa potrivesti apa sa curga intr-un recipient unde introduci termometrul de baie. cind ajunge la temp. optima introduci si pipeta.
La infima cantitate de 4 pic,ar trebui sa ajunga citeva secunde.Zic eu..
SIMONA si PATRICIA