LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Tocmai mi-au sosit opritoarele ptr usi si sertare pe care le-am comandat, am lipit/blocat/inghis tot ce prezenta interes..acuma Miruna bantuie pe langa ele, trage si se uita la mine cu o fatza nelamurita: mami de ce nu mai merge..eu vreau sa mearga.

Anda sanatate multa! Asteptam detaliile. Bine ca nu e mai grav

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

EXPLODEZ. Vibrocilul spray e indicat numai copiilor peste 6 ani.Sa incerc totusi?

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Anda ti-am trimis e-mail pe adresa de acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Leea io zic sa incerci totusi cate 1 puf in fiecare nara. Uite am citit pe cutia de picaturi si zice ca ar contine asa: Dimetinden maleat 0,25 mg, fenilefrina 2,5 mg; aromatizanti; conservanti: clorura de benzalconiu; excipienti ad solutie pentru 1 ml., Compara si tu cu sprayul si vezi cam ce cantitati difera

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda nasol cu otita. Si cu procedurile complicate dar asta este, important e sa-i treaca omuletului!

Alinush acuma sunt pe sfoara la uscat hi-hi. Nu pareau afectate iremediabil.

Ceapa + grasime + temperatura inalta => nu stiu ce compus care e iritant pentru mucoasa digestiva.
La fel faina + grasime + temperatura inalta.

Daca pui si apa e OK, pt ca atunci practic ceapa se fierbe in apa iar uleiul pluteste deasupra.

Efectul iritant asupra mucoasei se manifesta in timp. Copiii sunt mai sensibili si trebuie in mod special feriti de asa ceva.

danida cum merge treaba cu bona?

feli as fi vrut eu teatru dar nu cred ca mai gasesc bilete. Am facut comanda pe net.. sa vad. Daca nu - la cinema.
Spectacol care se termina inainte de ora 21.00: (la teatrul de comedie)
http://www.comedie.ro/spectdet.php?sid=151&lang=1
incepe la 19 si dureaza 1h10min.
Dar mai e doar duminica asta si nu mai sunt bilete. La anu'!

cristinamh buna ideea mi-ai dat, sa mai merg la Tandarica! N-am mai dus-o pe saraca Silvia de cand s-a nascut Nati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Noki scuze ca m-am exprimat gresit!!! Exact la asta ma refeream dar...nu mai conteaza. Chiar nu mai conteaza!

Anda sanatate muuulta !!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

In alta ordine de idei...sa ma laud cu fi'miu care de cateva zile canta de-a binelea. Adica imita melodii si chiar ii ies. LAAAAlaaaalallaaaa asa face toata ziua. Si vb pe limba lui dar vb ca si cum eu ar tb sa inteleg si sa discut cu el. Aseara a discutat cu ta'su o gramada si daca ii vedeati...erau mortali!!!

Hai ca ma duc sa ii dau lapticul si la nani cu el. Poate mai revin...poate nu...

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ashea:
l-a consultat: nu suna plamanii sau suna bine si suflu sistolic pe care-l mai avea cand era "mic" s-a estompat bine. n-a disparut complet, dar parca nu-l mai aude, zice el.
fontanela este foarte mare.
m-a intrebat dk nu am facut si ecografie craniana (exista asa ceva sau n-am inteles bine, ca n-a zis altfel, ecografie a zis...) ceea ce m-a bagat in sperieti, mai ales ca stiu ca el nu-mi zice tot ca e prieten cu tata.
noi ecografiile la rinichi (cei 3 rinichi in caz ca ati uitat:))) le facem la el la spital, in prezenta lui si el tinea minte ca am facut si la cap si vroia sa i-o arat pe aia la cap!!! nu, n-am facut, dar de ce vreti sa vedeti asa ceva? a, nu, credeam ca am facut, zice el....suficient sa-mi inghete sangele in vine. stiti de ce? in prima luna, inainte de prima eco la rinichi (stiam cu totii ca are 3 rinichi din burtica) mi-a zis ca aude ceva. atat! ce auzi, dom-le? n-a vrut sa-mi spuna. la spital, la eco, i-a zis ecografistei, cand a terminat aia de examinat rinichii, sa se uite si la inima putin. si avea o gautica mica (de-aia de au mai avut cativa bebei pe-aici si care s-a inchis intre timp, slava Domnului) si un suflu sistolic. Adica treaba e ca eu stiu ca e nemaipomenit de bun doctorul asta si acum imi rod unghiile ce a vrut sa zica cu capul...oare din cauza fontanelei? io am dat-o pe gluma azi, desi pana acum io eram aia panicata: lasati ca n-am vazut copil cu fontanela deschisa cand merge la scoala...poate la asta se referea, nu? oooofffff

apoi controlat in gat, rosu in gat.

apoi apasat urechi in nustiucepunct. eee, de aici s-a rupt filmul lui nichita ca ne-au trebuit 2 ore sa-l linistim din plans. nu mai respira de durere dupa ce i-a apasat urechile.

p-orma masuratori: 76 cm si 10 kg si 100 g.

p-orma abdomen si putza nu a zis nimic rau de ele:)), dar parca s-a chinuit ceva sa-i gaseasca testiculele, nu prea erau coborate, tot il masa de sus in jos.

p-orma tratamentul a fost lovitura de gratie:
1. augmentin, 7 zile, cate 3 ml la 12 ore
2. apa de mare in nas de 5 ori pe zi (cica dk n-are nasul liber nu se vindeca otita never!
3. ser efedrinat, dupa apa de mare, o picatura in fiecare nara de 5 ori pe zi, serul incalzit la bain marie!!!!!!!!!!
4. otocalm 2 picaturi in fiecare ureche, de 5 ori pe zi, incalzite picaturile la bain marie la temperatura de 38 de grade (!), ca apa din caditza!!!!!!!!!! dk vreti sa ma ucideti in seara asta ca sigur nu rezist 7 zile si-mi scurtati si mie agonia....
5. Nurofen o lingurita de 5 ori pe zi in primele 2 zile, apoi doar de 2 ori pe zi, alternativ cu panadolul.
6. Panadol, o linguritza de 3 ori pe zi
7. Novocalmin 3 supozitoare in 24 de ore, doar dk are febra peste 38
8. Peritol doar dk este foarte agitat, 1,5 ml de doua ori pe zi.

saptamana viitoare facem vaccinul tetraxim si peste o luna facem trimovax.

ooooff, acum ajutati-ma cu o chestie: ce puii mei fac cu picaturile alea de urechi, cum le incalzesc? tot recipientul (dotat cu picurator) nu-l pot incalzi si raci de 5 ori pe zi ca se duce naibii substanta aia, va dati seama (scrie pe el sa stea la loc umbros si racoros), deci ce fac io? am incercat in seara asta in felul urmator: am picurat 4 picaturi intr-o linguritza pe care am sterilizat-o nitel la flacara. am pus linguritza deasupra flacarii, bineinteles ca fierbeau instant picaturile alea, ce bain-marie...le-am racit cu chiu cu vai totusi si p-orma am incercat sa le trag cu o seringa din linguritza, ca sa-i picur copilului in ureche. de unde, ca nu se pot trage picaturile alea infime cu seringoiul. am tras doar 2 picaturi, una de fiecare ureche, restula ramas in linguritza ca sunt uleioase.
bun, cumpar o pipeta maine dar cu ce ma ajuta...
cum fac sa incalzesc 4 picaturi care sa ajunga calde si sterile la el in ureche de 5 ori pe zi? please, sunt blocata cu problema asta.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Lavi cu bona e ok. Cel putin asa vreau eu sa cred. Mi-a fost cam frica la inceput dar a trecut perioda de proba; am zis ca daca trece cu bine de prima zi nu se mai poate intampla nimic rau. E drept ca e cam frustrant sa stam cu ea in casa dar e bine pt. Nico si e si mai comod pt. ea. singurul lucru care ma cam deranjeaza este ca ea e axata pe menaj si pe mancare. mai mult pe mancare. vrea sa faca mancare in fiecare zi. Eu i-am tot repetat ca prioritatea e Nicholas. A trecut si Nicu pe acasa de cate ori a putut si mi-a zis ca erau bine.
Noi de sambata pana duminica noaptea am dus-o tot intr-o petrecere, iar la un moment dat duminica dupa amiaza am fost in mall si l-am dat pe Nico intr-o masinuta dar s-a speriat.
In rest suntem bine cu totii. Joi mergem cu el la petrecerea pt. copii organizata de firma la care lucrez eu iar maine facem si noi vaccinul de 1 an; miercuri am facut D3-ul. Nu a plans Nicholas decat foarte putin cat a durat intepatura.
Nu am citit nimic din urma ca nu am avut cand dar sper ca sunteti bine cu totii.
Anda sanatate multa.

Editez: Camelia acum am citit cum doarme Dariuca. si Nicholas la fel doarme numai in patul mare ca asa l-a invatat ta'su. Io insa de cate ori am ocazia il pun adormit la el in patutz si il las acolo pana se trezeste. Bona insa il lasa in patul mare ca zice ea daca-l pune in patutz se trezeste si nu mai poate ea sa faca treaba in casa. Mi-e cam frica dar tocmai am cumparat un pat nou si l-am ales intentionat mai jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

aa, si mai vreau sa va intreb cat costa vaccinurile antementionate, care ati facut deja si stiti, va rog.

ma duc acu' sa citesc de alti bebei fara otita ca o fi mai vesela situatia.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput