LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Telefonul mobil al Andei e inchis, n-o sunati careva pe fix, ca ala nu i-l stiu? Sper sa fie ok, ca n-a intrat de ore bune.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Negara-scumpa foc tunsulica!

Calit- io nu calesc in ulei doar, cand fac papa mai de adulti pentru Sarah, ci pun de la bun inceput si apa, deci e un fel de calito-innabusit. Avand in vedere ca soacra mea super strcita cu mancarea de bb mi-a zis ca e ok, asa, tind sa cred si io ca e ok.

Ando- ce faci, mami? Ca nu mai pot de curiozitate si griji. Ce are poetul?????

Ripley- firul discutiei era cam asa: Uka lui Ela care daca nu papa la 3 ore urla. Fii-mea care nu papa 6 ore jumate si n-are nici pe draq foamete sau altele asemenea. Deci ziceam ca ce buna ar fi calea de mijloc, ca Anutzachele care stiuu de la tine ca papa ok si mai rar de 3 ore din cate stiu io.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ea papa cam la 3 ore, insa sunt 3 mese si 2 gustari. Deci dc papa iaurtul la 11, la 2 e deja rupta de foame, dupa fructele de la 17.30 la 20.30 e cu ochii cat cepele si sticlosi de pofta cand ii zic ca merg sa fac painica cu ceva.... Asa ca e cazul sa merg sa-i pregatesc

Leea, din pacate la tine e greu in situatii dintr-astea, nu prea ai ajutor, ai tai la tara, dnul tata absent.... eu sincer nu stiu ce m-as face fara tati si ajutorul lui in momente grele....

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Noki, adica io amarata nevoie mare de nacazul meu si tu imi sugerezi sa invat la olandeza? Pai vrei sa dau in deprimare? Nu ai auzit de terapia prin shoping?

Noi mancam la 4 ore, insa doar 2 mese principale, la pranz si seara, una doar de lapte dimineata si o gustare la 16h.

Mey fii-mea nici gand sa se trezeasca de sub scari, doarme acolo de o ora jumate, a venit si ta-su, au trantit usile vecinii si ea nik...

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ptii, ca ger fuse azi afara... am cam tremurat noi nitelus, dar a dormit iris busteam la intoarcere. adica azi am dormit cam asa... 7... 11, 14...17. iar acum maimutzica e in forma. se ia la intrecere in dracii cu fra-su. care tipa mai tare, care se urca mai sus pe mobila... circar o fac!

noi la mancat... suntem... mofturosi e putin spus. pretentiosi e mai aproape de adevar. ar trebui sa-i angajez lu fi-mea un bucatar frantzuz ca sa manance, doamne fereste sa nu-mi iasa mancarea si sa se incadreze mai jos de "delicios", ca fi-mea nu pune gura. asa ca incep sa iau gatitul f in serios!

la muci eu foloseam in timpul zilei para pe post de batista de hartie. adica fara sa pun ser sau altceva, ca si cum si-ar sufla nasul, aspiram un pic, fara sa culc bb sau ceva de genul asta. deja era terorizata saraca. si aveam surpriza sa agat cate-un melc mare... se mai alegea cu nasul curat juma de ura... cand vedeam altul ca atarna din "cochilie", iar il prindeam. si iris statea cumintica la operatiunea asta. ceea ce nu se compara cu pus ser sau folosit spray...

la febra folosim cu succes calpol. sau supozitoare simple, cu paracetamol. raaaar ajungem la nurofen, si niciodata la novocalmin. de fapt am folosit un singur supozitor, si asta la andrei, la 39.7.

eu am fost la teatru luna trecuta . la alba ca zapada, la tandarica, asa ca nu pot spune ca n-am fost demult

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Noki exact acelasi lucru l-am spus si eu! Daca tii ceapa in ulei si apoi in apa nu inseamna ca e calita dar....nu mai intru in detalii.

Lavi am inteles ideea! Fiecare procedeaza cum vrea!!

Negaracristina scumpica foc pitica!!! Ms mult pt raspuns !!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

rapid ca urmeaza bibe + aspirat nas + doftoricit (creca numai asta din urma dureaza o ora!)
mai intru peste o ora dupa ce il culc
deci are rosu in gat si otita, iar reteta are 3 pagini!!!!!!!!!! dintre care ce ma sparge este incalzirea de 5 ori pe zi a 4 piaturi la bain marie de pus in urechi!!!!!!!!!!!!!! o sa mor saptaman asta...
va detaliez dupa ce-l culc

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Dordia, tocmai asta e..ca io nu o tin in ulei si APOI in apa, ci pun de la inceput ulei si apa. Deci nu tin DELOC doar in ulei. Dar fiecare face cum crede.

Ripley- asa deci. Nu stiam ca si la voi e jale daca nu vine haleala.

Alinush- ehehe...te referi chiar la "tratamentul" meu preferat.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Ando, chiar ma gandeam ca amu fix probabil ca nu intrii ca ii faci baitza. Of, ce sa zic: bine ca nu e mai grav!! Las' ca trec toate. Ti-a dat si antibiotic?

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Buna seara fetelor
Noi nu am mai intrat de mult timp pt. ca eu am inceput serviciul. E bine dar sunt franta si nu am timp absolut deloc de nimic. La serviciu nu am timp nici sa mananc nici sa ma duc la toaleta iar cand ajung seara la 7 acasa nu stiu ce sa fac mai intai.
Multumim din suflet pt. urari m-au impresionat pana la lacrimi. Trimit mesajul asta si revin

Mergi la inceput