LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Roxisialexia, vai ce spaima mare! Iti dai seama ce-o fi fost pe capul ei, durere si frica...

Camelia, felicitari pentru vestile bune!

Cuscra care mai este starea poetului? oh, imi imaginam cum geme saracul si mi s-a rupt inima de mila lui. sa-i vezi atit de mici si neajutorati...

Leea, din pacate noi trebuie sa platim tot; "experta lui peste in taxe" ne-a bagat niste cheltuieli medicale care nu sint acoperite. Cu asigurarea la masina, nu ne complicam pentru niste zgarieturi si in plus a fost absolut vina mea ca nu am deschis ochii, ma grabeam sa nu intarzii la programarea de la dr. gineco.
Si eu si mai desteapta, din lipsa de timp ( in ianuarie, cand le-a calculat) nici macar nu am aruncat un oki sa vad ce-a facut pe-acolo. eh, asta este. gauri financiare ca anul asta nu am avut in viata noastra, dar noi sa fim sanatosi!

Lavi,berbec, ce frumos! am intilnit cateva cupluri ( ea leoaica , el berbec) si mi-au placut mult, mullt de tot ( gaseai tot in relatia lor: pasinune,drama, suspans, spontaneitate, etc.)

Noki si eu sint de acoord, Lascariciu este bun. Si-a deschis un cabinet la Baneasa, mama-mama! ce aparatura, ce sali...despre Mihaela Leventer am auzit ca este asa si asa, Dr. Stana iar este bun, mai sint cativa dar nu le mai retin numele.

Alinusa,eu zic sa vorbesti cu profa si sa-i explici ca nu-i normal ca o clasa intreaga sa piarda timpul dupa doi-trei. Trebuie sa se gaseasca o cale de mijloc, este aiurea sa pierzi timpul asa pea-colo, ca doar ai si altele de facut.

Eh, astazi este marti, sint trei ceasuri rele, o sa fac abstractie de ele si o sa-mi vad de treaba, ca am pom inceput de vreo doua zile si neterminat. By the way, a pus barbata-meu luminitele pe afara, deci sintem in 'rand cu lumea".
Treaba fizica eu nu prea am mai facut, mai mult am fost pe la cumparaturi zilele astea ( i-am luat ieri pitulicei cadoul de mos Niculae).

O zi buna si fara peripetii, cu copilasi sanatosi si cumintei!

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna si de la noi!
Sper sa mearga PC-ul cat sa scriu si sa transmit un mesaj... ca numai probleme am avut cu el de cateva zile!
Ati scris foarte mult, asa ca sper sa ma intelegeti daca nu voi citi din urma, ca nu am cand.
Am dat liber bonei, desi ne-am inteles minunat si BOgdan ii arata ce stie el sa faca, o urmarea daca se uita la el si radea daca ii dadea atentie... O chema dupa el prin casa... Dar nu mai e timp de mers la serviciu acum, mai rau incurc lumea! Asa ca deocamdata o s-o chem (daca va fi libera) in zilele in care am de iesit undeva si dupa ce voi naste. Vom vedea ce va mai fi pana atunci.

Am vazut din ultimele mesaje ca Roxi a patit ceva nasol cu Alexia. Multa sanatate si sa nu se mai intample! La fel doresc si celor care au probleme de sanatate ori tot de cazaturi din astea gen dublu salt!

Eu sunt optimista in ce priveste bebeul cu nr. 2, ca deja ma inteleg cu Bogdan. A inceput sa arate cu degetul si sa ceara ce vrea, deja e minunat ca imi cere apa, ceai, suc, mancare. Ori un anume obiect. In acelasi timp, imi cere cam tot, inclusiv obiecte la care ar ajunge cu ptuin efort, asa ca la alea ii spun sa si le ia singur! Tot in sprijinul meu mi se pare si faptul ca atunci cand ies dintr-o camera ii zic sa vina cu mine si nu vrea, insa daca ii zic ca plec si inchid usa, sau ca sting lumina, alearga si iese din camera odata cu mine. Apoi, cand ii zic "hai sa mergem jos" vine singur pana la scara, unde intinde mainile sa-l iau in brate sa-l duc jos. Asa ca nu-l mai car in brate prin toata casa, ci numai la coborarea scarilor, asezatul in scaunul de masa (pentru 2 mese) si cateodata baita.

Durere mare au devenit: schimbatul scutecelor si plimbatul in carucior. In carucior nu se ridica, nu vrea sa coboare, in schimb urla de mama focului, se uita lumea la noi cu repros (adica urat la Bogdan si la mine si mai si!), asa ca nu mai e chip sa ne plimbam! Cand intram pe strada noastra, se linisteste brusc si incepe sa cante, apoi cand ii dau drumul prin curte, alearga o juma de ora, si urla cand vreau sa-l bag in casa! Ce-o fi cu el, nu stiu, zau! Cred ca nu-l mai plimb! Doar ca mai am nevoie sa mai cumpar cate ceva si nu mai pot merge cu el nici pana la piata, unde era o placere pana acum o saptamana! Nu-l mai intereseaza nimic, nici copiii pe strada, nici cateii, nici tramvaiele, frunzele... nimic! A mai patit cineva asa ceva? Am vorbit cu Roxi la telefon: nu e de la haine, Roxi, nici de la incaltaminte. Ca l-am lasat sa mearga putin pe jos prin Agronomie si a fost incantat. Altceva are el. Ori nu mai vrea carutul si nu se ridica in el ca altii, asta o fi modul lui de manifestare?! Urat rau!

Cam atat despre noi. Sper sa am mai mult timp zilele astea, ca sa citesc si ce scrieti cu atat zel. Era sa uit: La multi ani tuturor bebelusilor care au implinit anisorul cat am lipsit eu!!! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Gandacel 20+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Inutza, ce bine ca esti pe aici! Sper ca sunteti bine! Eu cred ca voi avea o fetita, ca am burta complet diferita de cea cu Bogdan. E foarte sus deja, imi impinge coastele in parti... Sunt ca o balena, deja imi e mai greu sa ma misc... Nu m-am ingrasat mai mult ca la Bogdan, (compar datele din agenda), dar nu stiu de ce, parca sunt mai greoaie.

AM uitat sa va zic ce mai face nou Bogdan: pune jucariile la loc, langa alte jucarii, ori in sertare (!), imi pune sticla de ulei la locul ei... ia ceva de pe masa, se invarteste putin, apoi vine si pune la loc... Il laud, ca sa tot faca asa! Doar ca ma distreaza ca mi-a dus cheile in sertarul din bucatarie, cel cu tacamuri, telefonul l-a pus in caruciorul lui... azi incerca sa bage un bebe de jucarie in gaura de la un cubulet... a invatat sa deschida cutiile... cauta pana gaseste capacul si trage frumos... rasfoieste cartile. A inceput sa vina la mine cu carticica cu animale si sa-mi ceara sa-i spun la nesfarsit ce e fiecare.

M-am laudat destul! Dar face progrese de la o zi la alta, fara exagerare. Ieri era Bogdan cel mititel, azi e cel maricel, maine sigur va face altceva... tot asa! Sa de Dumnezeu sa ne bucuram toti si toate de perioada asta din viata copiilor nostri!
Sa ne auzim sanatoase!

P.S. Imi cer scuze fata de cine ar vrea sa citeasca mai putina lauda, dar dadeam pe dinafara, ca n-am cu cine vorbi! Sorry!

Gandacel 20+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Noki,Dienutza,Alinush,Ncristina multumesc pt sfaturi. Sauna aia abia astept sa o fac.Acu imi pare rau ca am sarit peste baita.
Ina bine ca mai e un pic si se termina anul asta.Poate in viitorul ai mai putine ghinioane,chiar deloc.
Gindaco ce fecior mare ai.E din generatia alor nostri? Ca parca ar avea 2 ani,asa de intelept pare.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

CristinaMh, in carrefour nu mai aveau nimic din colectia de trenulete de la Thomas. Da' io am fost super multumita ca am gasit ce cautam.
Imi plac si mie mult, mai ales ca au si "primul meu trenulet", da cica-i de la 18 luni.
Am auzit si io de desene, da' n-am vazut niciodata. pe ce post sunt?

A, ti-am trimis acum cateva zile bune poza pt panou. ai primit-o?
nu ma grabesc s-o vad la panou, stiu ca n-ai timp, dar de obicei dai un reply cu "primit" si acum, daca n-ai zis nimic, m-am gandit sa te intreb ca poate s-a poticnit undeva pe teava.

io sunt vraiste cu nervii!
pentru prima data in viata ei, fi-mea n-a vrut sa manance nimic la pranz!!!nici supita ei, nici din ciorba facuta de mama, nici mar ras, nik, nik.
ea manca bine de felul ei, in gen. tot castronasul, de cateva zile mai lasa acolo vreun sfert...nu-mi bateam capul.
da' acu' chiar nik, nik!!!!
i-am indesat marul ras, a baut sucul de porto si la nani...
off, off tare-i greu pt mamici cand nu mananca plodul!!!
ma duc sa ma culc langa ea sa-mi revin!

melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Am implinit 1 an!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

leea si pediatra mea ('a buna) e pro-baie in caz de raceala. Doar in ziua cu vaccinul NU, mi-a explicat de ce dar nu mai stiu. (a, da, ceva cu intepatura, sa nu-i intre microbi pe acolo ca ce-stiu-ce...)

feli de coma si taica-tau. Lasa ca si lui al meu i s-a mai intamplat sa ne sune duminica la 7 dimineata sa ne intrebe ce mai facem... la fel si unchiu-meu, telefoan sambata dimineata la 7 sa ne intrebe daca poate sa treaca pe la noi pe la 11

La Ferdinand a sunat Virgil la casa de bilete si au zis ca nu mai au.
Pana la urma eu mi-am luat la Escu prin site-ul ala care ti le aduce acasa (au reclama la el pe site-ul teatrului); dar azi m-a anuntat ca s-a schimbat spectacolul din Escu in Poker si m-a intrebat daca mai vreau biletele. Le vreau, cum sa nu, abia astept sa ies din casa...

roxisialexia voi faceti ce faceti si tot patiti de-astea, atrageti cazaturile ca un magnet... reparare grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

ma apuc de subiect nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Subiect nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

dupa ce ca isi loveste urechea stanga des, ca aia il doare mai rau, are febra, e marait etc, acum ii mai sparge si dintele nr. 3 gingia, era o galma acolo de dimineata de numa, vorba ardelencelor! dk tot s-a lasat asa asteptat acest dinte, nu mai putea sa mai stea sau ce?

roxi, incearca sa repari mamei tale eroarea, adik ce uitasei, pt ce s-a suparat pe tine si o sa-i treaca in timp, speram ca nu renunta la statul cu alexia. maica-mea, care nu sta cu nichita, si tot ma santajeaza de fiecare data cand nu-i convine ceva ca nu mi-l mai ia pe nic nici o ora in we. oricum nu sta nic mai mult de o ora la doua zile cu ea...dar ce sa zic, tac si inghit. nu stiu a ta cum e, dar a mea are niste pretentiiiiii....

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Va multumesc mult fetelor pentru incurajari tuturor
Abia astept sa plec acasa ca nu sunt in stare de nimic.
Alexiei ii curgea sange de undeva din gingii, cred ca s-a lovit foarte rau la incisivii superiori, si dimineata era umflat.am vorbit si cu doc stomatolog si mi-a zis ca nu am decat sa o curat in gurita si sa ii dau cu babyorajel, eu cred ca se si clatina dintisorul dar nu ma lasa sa pun mana.O sa merg sa o masez cu niste troxevasin pe frunte ca tare gogoloi a facut.

revin pe seara

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput