Copilasi martie-aprilie 2004(82)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

Vreau si eu la cafeluta , ca opricum de altceva nu am timp.

Am fugit...am intrat doar sa va salut...si sa ma laud nitel cu poze noi
www.dropshots.com/day.php?userid=241356&cdate=20060211&ctime=052503" target="_blank">aici cateva, www.dropshots.com/day.php?userid=241356&cdate=20060212&ctime=072346" target="_blank">Malina cu "codite", si un www.dropshots.com/day.php?userid=241356&cdate=20070218&ctime=135900" target="_blank">mos craciun in interpretarea piticului!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mickyyy mi se pare mie sau Malina incepe sa semene din ce in ce mai bine cu tine? Imi place la nebunie poza in care sunteti toate 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

hahaha, si eu tot euro credeam ca sunt!
ieftina casuta aia, mai ales ca are legatura la utilitati, dar as ezita, daca e vorba de poluare...

Ela 24+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ela, asta ne-a si oprit: poluarea. Una e sa stai in Galati, unde oricum poluarea de la combinat se simte, dar alta-i sa stai..."cu nasul in el ". Si cred ca asta e si motivul pretului atat de mic.

Canada, America la apel ! Ne e dor de voi !

Mergi la inceput

Neata!
E gata cafeaua, poftiti

Laura, pai daca e vorba de poluare, mai cautati Probabil ca de aia e pretul asa de mic!

offfff de dimineata suna telefonu in draci

Mergi la inceput

Si la mineeeeee! Si pe deasupra in curand o sa se faca o mare coada in fata biroului !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

'Neata, fetele!
Clau- o cafea servesc cu placere, ca azi-noapte nu prea m-am odihnit, afara e o ceata deasa si urata, asa ca un 'intaritor' imi prinde bine!
M-au cam chinuit azi-noapte niste arsuri la stomac, sper sa nu inceapa sezonul, ca nu-i nimic placut.
Am fost la control aseara, dar a fost aglomerat si am stat mai bine de o ora in sala de asteptare (cu toata programarea mea), asa ca m-au apucat niste contractii de toata frumusetea, cu dureri si tot tacamul. Drept pentru care m-am ales cu injectii saptamanale cu gravibinol. Bebe e bine, dezvoltat cum trebuie. Cat eram inauntru au venit si sotul cu Cristina de la gradi si cum maimutzica bazaia ca vrea la mami, au intrat inauntru si l-au vazut pe fratior la eco. Cristina e o dragalasa, ma pupa mereu pe burta si ma intreaba ce face bebe si daca e bine.
Voi ce mai faceti?

Ela 24+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

Ela, sarcina usoara in continuare, si Cristinei, presupun ca abia asteapta sa-l cunoasca pe bebe din burtica lu' mami!

Vreau si eu la cafeluta....ca mi-am terminat treburile matinale....asa un birou curat n-am mai avut de saptamani intregi

Iar am stresat copchilul....azi va prezentam www.dropshots.com/day.php?userid=241356&cdate=20070219&ctime=141227" target="_blank"> tica tica

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Ela, imi pare rau ca te-ai ales cu injectii si sper din suflet ca nu incepe perioada arsurilor ca-mi amintesc de Rayu saraca cum o mai chinuiau
Nu ne-ai spus daca v-ati gandit la nume

Mickyyy, ce ciuda-mi e ca nu pot decat sa vad filmuletu. N-am boxe Oricum Daria e o scumpa cum vorbeste si cat de clar vorbeste pentru un copil la nici 2 ani

Laura, ce coada se face la tine la birou??

Imi place ca s-a mai animat subiectul nostru, desi scriem putin, dar macar scriem zilnic si stim ca...traim

Mergi la inceput

Da, Clau e bine ca s-a animat subiectul, dar am ramas doar trei care postam....De ce e coada la mine la birou ??? Pai de ieri avem 8 angajati noi, s-a intors ingrijitoare din concediu de crestere copil, pleaca ingrijitoarea care am avut-o in perioada asta...deci contracte de munca, plimbari la ITM, asta pe langa obligatiile de zi cu zi: OP-uri, inregistrari...
Ela, imi pare tare rau pentru injectii si pentru arsuri...Tin minte ca din trimestrul II mie nu-mi treceau decat cu gutui; nu-s faceau efectul medicamentele; am facut planul la Billa...Pup-o pe dulcica de Cristina ! Cand ii spun Dariei despre un posibil fratior sau surioara isi manifesta pregnant simtul propietatii !!!!

Mickyyy, e o varbareata veverita ta cea mica ! Imi inchipui ca e pe capul vostru cu doua !

Mergi la inceput