Copilasi martie-aprilie 2004(82)
Raspunsuri - Pagina 23
Claudelu spune:
Dupa cum am promis iacata-ma ![]()
Neata!
Haideti ca azi dau eu cafea!
Noi ne-am trezit pe la 9, i-am dat copilului medicamentele si la nici 10 minutele dupa l-a apucat o tuse urata si mi-a vomat tot. of saracutu asa de tare s-a speriat ca abia am reusit sa-l linistim. Bine macar ca a dat afara flecmuta care-l deranja, dar e nasol ca ii dadusem si bronhovaxon si probabil l-a eliminat. Asta e
Voi ce faceti, pe unde umblati??
Pentru noi asta e al doilea week-end cand stam in casa, dar lasa ca ne facem noi bine si atunci numai plecati vom fi...sper ![]()
Ela76 spune:
Clau - multa sanatate lui Raul, sa se faca bine cat mai repede! Ce medicamente v-a prescris dr., de curiozitate? Ca noua, acum 3 saptamani, cand a fost bolnavioara Cristina, ne-a dat Eritro 200 si un sirop de tuse care incepea cu P, nu-mi amintesc exact cum ii zicea, doar ca era pe baza de extract de iedera si era de import. Siropelul asta chiar mi s-a parut eficient. Sa inteleg ca Raul s-a instalat in camera lui cea noua si frumoasa sau tot la ai tai are resedinta de baza?
Ziceai de trezit la 9... of, Cristina tot la 7-7:15 ne da desteptarea si vine hotarata: vleau sa vad pe Veronica; sau pe Alba ca Zapada; sau dalmatienii. Din fericire, rezista vreo jumatate de ora singura cu filmul, timp in care mai motaim si noi. In timpul saptamanii, insa, programul ne convine, ca nu trebuie sa o fortam noi sa se trezeasca.
La ce masina va ganditi? Ca si noi studiem piata, ca sa ne luam ceva mai spatios, sa incapem in spate 2 copii si una bucata mamica cu fundul maaaareeee
(Mama, nu va zic cat am putut sa ma ingras! Si cand ma gandesc la tine, Lavi, cat de bine te-ai mentinut, ma apuca ciuda pe mine, ca nu sunt in stare sa fiu mai ponderata)
Andreea - pai chiar nu mi se pare cine stie ce oferta aceea de asigurari... Ca si Mickyyy, inca nu m-au convins cu nimic ofertele firmelor de asigurari.
Pupici, ma duc sa bag un nani mic, ca toata casa doarme deja!
Ela
23+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Claudelu spune:
Ela, Raul ia Eurespal si Floridan. De azi dimineata n-a mai tusit decat o singura data dar si atunci finutz. In rest n-a prea vrut sa manance, cred ca de frica ca va voma iar 
Masina? nu ne-am gandit la o masina anume, stim doar ca vrem una spatioasa. Oricum nu ne permitem sa ne cumparam una noua, am prefera varianta exterior dar la ce mare e taxa acum nu prea merita. Oricum una noua sare din start din 2 motive. 1 inca n-avem carnet de conducere (deci vom fi incepatori) si 2 n-avem bani
si nu vrem sa ne bagam in rate asa de mari si pe asa perioada mare de timp
si mai ales pentru ca anu viitor musai sa proiectam o fetitza ![]()
Ce de planuri avem, sper doar sa se si realizeze!
Raul tot la ai mei sta si inca va mai sta pentru ca ne-am tot vorbit si gandit si nu-l dam la gradi nici anu asta. il lasam sa mai copilareasca si sa mai doarma pana la 10
Claudelu spune:
Buna dimineata!
O cafea ceva??...o maslina ![]()
Io-s zombii ca ieri la amiaza am dormit cu Raul pana la 6.30 si azi noapte abia la 2 am reusit sa adorm
Am nevoie de multaaaaa cafea 
LauraFlo spune:
Clau si cafea si masline vreauuuuu ! Sunt innebunita dupa masline !
Ce-ai lucrat in week end ? Da o raita pe la Casa nostra dulce casa sa vezi ce-am lucrat eu !
Daria mea acuza niste dureri de burtica de vreo doua saptamani...M-am gandit sa nu fie de la ceva viermisori, asa acum pandim un KK pentru analize.
In rest ne gandim sa ne mutam la trei camere, am fost la cateva apartamente, dar sunt tare scumpe. Preturile variaza intre 130.000 si 180.000 ron.
Gata. Sa aveti o zi buna si saptamana excelenta !
Ela76 spune:
Buna dimineata!
Si eu, si eu vreau cafeluta! Mi-e sooomn
Ii dau si lui bebeloi, asta e! Maslinele imi plac, dar parca nu merg cu cafea ![]()
Laura, da' mi se par cam scumpe apartamentele de 3 camere la voi. Sunt noi, cu suprafata mare, de ce costa atat?
Dupa-amiaza ma duc la dr., poate mi-l mai arata pe bebe
.
Hai, pupici si o saptamana frumoasa!
Ela
24+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Claudelu spune:
Laura,
ce preturi! La noi un bloc nou cu 3 camera ajunge la 60.000-80.000 euro. Nasa noastra si-a luat o vilutza cu 110.000 euro. Vilutza pe naiba ca e viloaca.
Am bagat ochiul pe acolo si ti-am vazut noile creatii care sunt superbe! Eu nu am facut nimic, n-am avut nici un chef!
LauraFlo spune:
Pisicutelor, m-ati indus in eroare...am crezut ca am pus pretul gresit sau valuta... E vorba de 1.300.000.000 lei vechi....Asa de mult vi se pare ? Pe la noi cam astea sunt preturile, cam 40.000 euro.
Edit: si sunt apartamente "vechi", adica 1980 an de "fabricatie"
Claudelu spune:
in loc de ron am citit euro
Dar 40.000 euro nu e asa de mult. La noi unu nu prea mare si cu 3 camere se invarte undeva intre 35.000-37.000 euro, normal depinde si de zona. In zonele bune, preturi trec cu brio de 40.000 euro. 
LauraFlo spune:
Ma gandeam eu ca asta trebuie sa fie...
. De exemplu, pe Faleza s-au construit cateva blocuri noi...apartamente imense ( numai livingul are 100 mp), vedere la Dunare si daca e senin pana la muntii Dobrogei ( ce mai superbbbbbb!), dar pretul variaza intre 100.000-130.000 EURO.E mult prea mult pt ce ne putem noi permite !
Am gasit o casuta cu etaj, amenajata, curte maricica, garaj, la un sfert de ora de oras,canalizare, gaze, pret bun 55.000 euro, dar ...si e un mare DAR, este mult prea aproape de combinatul siderurgic si mai ales e pe directia vantului (tot fumul de la combinat planeaza deasupra satului )![]()