Copilasi martie-aprilie 2004(82)
Raspunsuri - Pagina 22
Mickyyy spune:
Lavi, bine-ai revenit!
Imi place de tine, tot timpul vesela si cu un tonus de invidiat. Si ai doua papusele, una mai frumoasa ca alta. N-am apucat sa vad decat cateva poze, dar asa dulcica-i Hanna cand ii "citeste" povestioare surioarei mai mici....
Hai ca am fugit sa ma uit si pe albumele fetelor.
Restul fetelor pe unde umbla??
Hai ca va provoc...cine vine diseara pe chat - adica mess?? ca nu ne-am mai vazut de secole...sa mai stam si noi la o barfa on-line...daca aveti web sa mai ne vedem si la fata....
Ca daca pe forum n-avem timp sa postam, poate reusim pe yahoo....mi-aduc aminte de vremurile dinainte de nastere, cand pierdeam serile pe messenger......ce vremuri....cu burtoaiele cat casa asteptand sa nastem si numarand contractii reale sau imaginare.....
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
LauraFlo spune:
Ce dragut Mickyyy! Eu n-am prins vremurile acelea, dar poate diseara ....
Voiam sa va intreb: ati facut copiilor asigurare de studii ? Noi suntem in faza de prospectare a pietii...de doua saptamani tot mergem la firme de asigurare..facem calcule si analize.
Ela76 spune:
'Neata, fetele!
Scot si eu putin nasul dintr-un teanc de lucrari, ca sa va salut.
Vremea asta frumoasa ne-a tinut mai mult pe afara, la joaca si ceva cumparaturi. Nu va pot spune cat de fericita a fost Cristina sa alerge pe afara, la soare. Sper sa nu i se faca iar gatul rosu, la cat a tipat si a chiuit.
Mickyyy - imi pare asa de rau ca nu am putut intra pe YMessenger, dar acasa e aproape imposibil sa mai deschid calculatorul. Poate reusim intr-o alta seara.
pt initiativa! ce simpatice sunt fetele voastre!
Lavi - chiar ma gandeam la tine, cum te descurci cu fetele. Ma bucur ca sunteti bine si tu te mentii cu tonusul bun, desi esti mult mai ocupata acum.
Va doresc o saptamana frumoasa, tre' sa fug la munca, din pacate...
Ela
22 si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Mickyyy spune:
Neata si de la noi
Pe mess...n-a aprut nimeni...atat cat am fost eu online.......
Hai sa v-arat si voua ce vorbareata mica am:
www.dropshots.com/day.php?userid=241356&cdate=20070211&ctime=014734" target="_blank">Catelus cu parul cret
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
LaviB spune:
`seara sau `neatza cum sa va spun?!
eu tocmai am venit la nanica in dormitor si pt ca mai am putin si tre oricum sa ma trezesc pt Thea, amzis ca stau putin cu voi.
Am vizionat si filmuletzul de la Mickyyy unde adaug si eu ca ai o fetitza senzationala , initial amandoua sunt super si se pare ca atat voi (desi cu munca) cat si dadaca se ocupa de ele.A propos! nu ne-ai mai spun nika despre ea (dadaca) - sau mai bine zis n-am mai fost eu pe forum sa "vad"![]()
Laurica nu zici nika de unul mic?"![]()
Ela draga noastra gravidutza cat mai meri la munca?! Ce spune Cristinutza ca vine un fratior? Ar fi preferat ceva?! Hanna mea spunea doar "bb mic" si atat
Multam de reprimire , dragutze ca intotdeauna si ma bucur ca mesajele mele (cu "tonusul de invidiat" cum spunea Mickyyy) nu va plictisesc.
As fi venit cu placere la un taifas pe messenger insa cum inca mai am socreii la mine nu prea am timp de pc (sa nu zica mama soacra ca in loc sa vad de fete, ma pun tot la pc
) Eeeeeeeeeeeeeee! nu-i ea chiar cu ochiu critic dar....stiti si voi poate cum e cand mai sunt asa numitele "pers in plus" in casa.![]()
Oricum ma ajuta mult si doar faptul ca nu tre sa o iau cu mine pe Thea dimineata cand o duc pe Hanna la gradi , raman ei cu ea sau daca am alte treburi de rezolvat sau de dus la distrat (chiar maine am intalnire
de genul mamici fara bebici-abia astept)e un lucru mare.
O sa simt lipsa cand vor pleca la toate astea insa intr-un fel abia astept sa ramanem doar in patru pt c de la nasterea Theei am fost tot claie-peste-gramada.
Ups! vroiam sa mai scriu una alta insa s-a trezit piciulina si Hanna de dincolo imi tuseste de numa`( o am racita de vineri , tot cu februtza si pana miercuri mi-a zis doctorul sa o tin acasa; joi vreau sa o duc oricum la gradi ca are zi de carnaval si i-am luat un super costum de leopard si.....) cam tot din astea vroiam sa va spun insa tre sa deschid laptaria, ca deja clientul e la usa
.
paaaaaaaaaaaa si mai vb
Lavinia
, mami de doua "cocoline": Hanna
(16.04.2004) si Thea
(22.10.2006)
Ela76 spune:
Salutare!
Lavi, sanatate Hannei, sa se refaca repede, sa prinda carnavalul in forma (de leopard
). Stiu cum e cu soacra si cu calculatorul, la fel ma simt si eu.
Cat despre preferintele Cristinei, se pare ca ea voia o surioara, ca a durat vreo 2 zile pana a inceput sa declare ca are fratior. Acum zice ca ea e fetita si bebe e baiat si ca daca vor si prietenele ei un fratior, trebuie sa le faca mama lor. 
Laura - intrebai de asigurare de studii. Ne batea si pe noi gandul, dar suntem inca bagati in ceva rate si efortul financiar e cam mare pt moment. Frate-meu lucreaza in asigurari, asa ca o sa ma sfatuiesc cu el cand va veni vremea. Fac si eu ca Lavi: nu va ganditi la un fratior/surioara pt Daria? ![]()
Ela
23+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
bebe2004 spune:
Buna fetelor. Sa aveti o zi plina de iubire.
In leg cu asigurarea de studii, eu m-am interesat la o sg firma de asigurari, dar nu am fost prea impresionata. Adica ar tb sa depun 25000 lei in 17 ani si dupa aceea, iau 30000 lei esalonat pe 5 ani. Deci, diferenta e de 5000 lei. E adev ca se depun banii treptat, dar nu sunt inca de parere ca trebuie s-o facem. Cand o sa mai am timp poate voi consulta si alte oferte.
Hai va pup. Noi suntem bine.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
Mickyyy spune:
Vaaai....ce rusineee.....pe pagina 3-a......
Neata si de la noi. o cafeluta, ceva, sa ne mai dezmortim?!
Lavi, intrebai de bona, e super ok, marele merit pentru vorbaraia fetelor (poezii, cantecele, etc) ea-l are, toata ziua le citeste povesti, le pune cantecele si le spune poezii.
Legat de asigurari....nu cred ca fac asa ceva pentru copii, avantajele sunt prea mici raportate la costuri. daca depun aceasi bani la banca, dupa 10 ani am un castig SIGUR mult mai mare decat vrajelile lor comerciale. Am discutat cu cineva de la ING la un momentdat si mi-a lasat un gust amar....totul la ei e "estimativ", daca se va intampla aia, si daca se va intampla ailalata, poti sa castigi pana la.... In schimb ce stiu sigur e ca indiferent cati din "daca" se vor intampla eu le voi plati lunar lor nu stiu cati euro taxa de administrare, asa ca am hotarat ca e un risc prea mare, cu prea multe necunoscute, si nu merita.
Ma duc frumos la banca, fac un depozit junior, depun lunar o suma, fara alte taxe si comisioane si-am scapat de grija. Stiu sigur profitul meu si imi asum riscul pentru situatiile neprevazute acoperite de asigurarea de studii.
Claudelu spune:
vai vai vai pe pagina 3 
Ma simt vinovata
stiu ca n-am mai dat pe aici ci doar pe la "Mamici din Arad" dar nu pentru ca nu-mi sunteti dragi ci pentru ca nu stiu de ce, dar n-am mai dat
Sa-mi fie RUSINE 

Noi nu prea suntem bine, de vreo 2 saptamani Raul tuseste intruna. Acum sutnem pe antibiotic +sirop de tuse si se pare ca e mai bine
In rest crestem si ne intelegem tot mai bine. in continuare e indragostit de tot ce inseamna Politie si de Spiderman ![]()
Hai sa va arat niste poze proaspete ca de mult nu vi l-am mai aratat pe smecherasu meu
Asigurare? i pe mine ma tot batea gandu dar la ce cheltuieli avem in ultima vreme nici pomeneala de asa ceva. Vrem neaparat sa ne luam masina si de aici si bugetul e mai mic.
Va pup, ma duc sa-i dau ceva de mancare. promit solemn sa dau pe aici macar o data pe zi