Copilasi martie-aprilie 2004(82)
Raspunsuri - Pagina 21
LauraFlo spune:
Wow, Mickyyy ce-au crescut fetele tale ! Malina chiar are ureche muzicala, iar Daria e o super dulcica ! Are un avantaj enorm cu Malina sora mai mare, o sa invate totul mai repede si mai usor. Poza cu ele in pijamale pe hotoliu e bestiala ! Doamne ce bine seamana ! Ptiu ! Ptiu sa nu le deochi de frumoase ce's !
LauraFlo spune:
Ce liniste !!!! Hai sa ne mobilizam putin sa "deruginim " subiectul nostru !!!!
Mie tare dor de discutiile noastre !
Ce planuri aveti pentru aniversarea bebeilor ? Faceti petrecerea acasa sau in oras la vreun centru de joaca ? Ce tort le facem ? Ce cadou le cumparam ?
Mickyyy spune:
Planuri...deocamdata nici unul
Daca vom avea posibilitatea (financiar) sa mergem la un club, probabil o vom face, daca nu....home sweet home
Mai e timp pana atunci.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Claudelu spune:
No ce bine ca vad putina activitate [:D
La noi, la servici e nebunie si nu prea mai pot intra din cauza de multa munca
dar totusi hai sa zic si eu 2-3 vorbe.
Mickyyy, am vazut pozele si filmuletele. Nu-mi vine sa cred ce a crescut Daria
Daca n-ar fi diferenta de inaltime ai putea linistit sa zici ca-s gemene, atat de bine seamana una cu alta 
Laura, am vazut si pozele tale cu Daria. Frumoasa si cocheta ca de obicei
Mai aveti zapada??
Asa...noi inca nu stiu unde o sa-i tinem ziua, as prefera undeva la un club sau la Mc, dar cum zice si Mickyyy sa vedem cum stam cu banii. Cadou?? m-am gandit la o tabla cu picior sau la un topogan, sau robotei de aia care se transforma in masinutze...nu stiu exact, idei am multe, bani sa fie
Oricum ceva ceva tot va primi ![]()
Tortul inca nu m-am gandit, probabil ceva cu Alba ca Zapada si piticii ca e innebunit dupa povestioara asta (io deja o urasc) sau la o masina de politie...vedem.
La noi e problema ca avem acum aniversari peste aniversari. Luna martie e full: 8 martie (ani de casnicie
), 12 martie ziua lu Clau, 20 martie ziua lu cumnatu...si mai am si 2 prietene in martie, nebunie
Asta e, sanatosi sa fim
offfffff trebuie sa merg intr-o sedinta fulger...mai tot intr-o sedinta o tinem 
LauraFlo spune:
Si la noi la munca e o mare nebuneala !!!!! dar fara nebuneala nu castigam bani...
Nici noi nu stim daca sa optam pentru o sala de petreceri sau sa facem acasa...Ideea e ca nu prea avem copii de invitat...doar adulti
; si pentru cativa copii (3-5 max) nu prea merge....
Eu as vrea sa-i fac Dariei tortul Barbye pe care l-am vazut aici pe forum, iar de cumparat cadou ne-am gandit la un trenulet pe sine ( Thomas e favoritul ei) sau un Willi Fog si o printesa Rommie ar fi super ....M-a innebunit cu personajele astea doua...dar nu cred ca o sa gasesc ceva de genul asta.. Mai nou (de vreo 3 seri ) ne pune sa-i cautam pe Chip &Dale ...cica au fugit in jungla si trebuie sa-i salvam de tigrul Scherechan (sau cum s-o scrie) si tot umblam prin casa urland in gura mare "Chip si Dale !!! Chip si Dale!!!!...", ba mai mult il sunam si pe pompierul Sam...O intreaga poveste de zapacit creierii parintilor !![]()
Claudelu spune:
Laura si voi?? noi suntem deja varzaaaaa 

Acum Raul e Spiderman
"mami io's Spiderman, frumos si puternic si bun ca el" 
Mickyyy spune:
Eeeee....noi avem fetite....si n-avem probleme de-astea.....noi ne luptam de zor la infasatul papusilor (mai nou, daria care-i mica si nu-i iese infasatul a gasit solutia: le baga intr-un ciorapel
, de le ramane doar capul afara), hranitul, spalatul papusilor, facut manichiura lu' mami, si altele de genul.
Mai nou, aseara am avut parte de-o surpriza maaare din partea Dariei, o tot vede pe malina ca se imbraca singura in pijamale, asa ca nu s-a lasat pana nu s-a imbracat si ea! Si-a pus bluza, pantalonii si sosetelele SINGURA! Ma rog, pantalonii ii stateau in vine, ca n-a reusit sa-i ridice si la spate, la bluza a muncit vreo 5 minute si nu m-a lasat s-o ajut cu nimic, nici macar cu un sfat, dar i-a reusit, iar ciorapeii erau cu calcaiul in fata! Dar tinand cont ca inca n-are 1 an si 8 luni, eu cred ca e o mare performanta. Traiasca surioara mai mare....mare-i puterea exemplului!
Hai ca mi-am adus aminte, sa va zic si voua din perlele fetelor mele:
Daria, statea la geam si-mi arata: "uite, mami, masina....a deschis ochii" (aprinsese farurile!)
Tot Daria, de dara asta scapata fara pampers - ma pacaleste ca face la olita - dar de fapt nu face
, isi da singura pantalonasii jos, se duce la malina care-i scoate pampersul si-i deschide capsele, dupa care isi trage singura pantalonii sau strampii pe ea, dar fara pampers! (sunt niste complotiste amandoua....malina-i face dariei toate poftele pe care i le interzicem noi
). In fine, revenind, Daria doar cu chilotei si strampi pe ea, vine la tati si-l trage de mana : tatii...hai ...a cazut ALA! In fine, se duce tati cu ea in dormitor....si daria incantata nevoie mare, ii arata un kk pe covor, si-i tot explica: a cazut ALA, de aici - si arata chiloteii - uite tati, a cazut.
Perlele malinei e greu sa le scriu....sunt atat de multe...si le scoate una dupa alta, ca in 5 minute le-am si uitat. Ultima care-mi vine-n minte era discutia la telefon cu buni:
- buni, esti bolnava?
- da, malina, buni e bolnava;
- ce te doare buni?,
- ma dor toate, am racit
- tusesti?
- tuseste buni...
- vomiti?
- nu vomita buni...
Si-a continuat interogatoriul fie-mea cu tot ce stia ea despre boli si medicamente, dupa care a venit victorioasa sa-mi zica mie: mami, buni e bolnava, da' nu e bolnava rau ca nu vomita!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
LaviB spune:
Salutareeeeeeeeee feteleeeeeeeeeeeeeee!!!
Un an bun si plin de impliniri!!!
N-am mai intrat de ceva vreme pt ca.....nici eu nu-mi dau seama cand au trecut zilele(lunile) astea.
Mi-am tot propus de cateva ori sa mai intru sa vad ce faceti insa pana pun fetele in pat,mai strang de prin casa si stau la o barfa cu mama soacra, se face 24-01 noaptea si ma pun si eu la nanica.
Oricum m-ati dat gata cu pozele si filmultezele voastre. Am citit cu atata placere poantele malinei si ale dariei si imi venea sa le pap in filmuletz. Ce mult conteaza sa fie copii atat de apropiati de varsta. Abia astept sa le vad si pe ale mele "complotand". Oricum nici acu nu zic ca n-ar avea de-a face una cu alta. Hanna mea si-a luat ff in serios rolul de surioara mai mare.
De ex daca sunt in bucatarie si fac papica si nu am timp sa ma ocup de Thea care tocmai in momente "critice" o vrea pe mami, Hanna sare si ma "scoate". Fara sa-i spun eu isi ia scaunelul si o salveaza pe mami].
Ce sa mai spunem?! suntem fetitze mari si tocmai de aceea necesita mult timp si ocupatie. Nu stiu daca ma credeti dar nici nu stiu cand se face luni ca deja e duminica.
In afara gradinitei care e dimineata pana la 12,30 avem si dupa-amiezele pline. De ex lunea avem intalnirea mamici-bebici cea veche de care v-am mai vb, marti ne relaxam la o cumparatura ceva , apoi miercuri mergem la seara sportiva, joia avem intalnirea cu{ mamicile si copii de la gradi(pe rand la fiecare), iar vinerea ori se iveste vreo zi de nastere ori trebe fugit la cumparaturile de week-end. Deci va dati seama ce pline suntem
Pe langa toate astea dragutza de Thea abia ca mai zice si ea ceva.O plaseaza mami ba la papi ba la MOmo (socrela) ba la opa(socrelu). Acu de cand cu intrarea Ro in UE sunt si mai mobila (ma mai dau si "cu masina"
) deci....abia ca ne mai prinde careva pe acasa 
de piciea ai mica ce sa va spun e o cumintica si jumatate , deja are un programel bine stabilit iar seara pana in 21,30 scap deja de amandoua (Hanna la 20,30 e in pat si Thea la 21)
suntem bine cu totii , ba ne mai permitem si cate o vacanta
Avem si noi poze noi daca vreti uitati aici albumele Hannei , ultimele patru albume fiind cele mai actuale.
Iar acesta e albumele Theei aici cele mai actuale fiind primele doua albume
Cam atat despre noi, momentan. vom veni pe parcurs cu relatari
Inainte de a merge la nani vroiam sa o felicit pe gravidutza noastra Ela pt minunea de baietzel ce o sa-l aduca pe lume
, si pt cretzulina de Cristina
, sa-i spun Laurei ca are o fetitza de milioane, mare si frumoasa si ca i-ar sta tare bine cu un fratior sau o surioara si ei acolo (mai ales la facut om-de-zapada
),in fuga am vazut si poze de la revelul Marianei, super v-ati distrat.
Cam atat imi aduc aminte acu,oricum avem toate niste splendori de copii.
Va pup acu si ma duca sa vad ce ii dau Hannei ca a apucat-o de vreo juma de ora o tuse nsoala si peste o ora , o ora jumate vrea Thea tzitzilon.
PS: Codrutza mama tie cum iti mai merge? ce mai face Petra? si-a mai schimbat progrmelul? parca ma intrebai o data cum a trecut hanna la patul ei momentan, rs: in timp ce eram in spital cu thea, pana sa vin acasa, papi a montat rapid noul ei pat si patutzl l-a dus in dormitorul nostru pt thea si hanna.. aluat schimbarea ca....normala si gata, deci n-am avut nici un aport, s-a intaplat rapid si...bine ![]()
paaaaaaaaaaaaa si sper sa-mi gasesc mai des timp pt forum
Lavinia
, mami de doua "cocoline": Hanna
(16.04.2004) si Thea
(22.10.2006)
LauraFlo spune:
Ce bine ca avem vesti de la voi, Lavi! Frumoase ca intotdeauna m-ai ales cu obrajii inrositi de ger si nasucurile inghetate. Plimbareti si veseli asa cum va stim ! Frumoase poze, frumoase locuri !
Ma duc sa vad si albumele fetelor ca doar atat mi-a ramas "nevizionat " !