Copilasi martie-aprilie 2004(82)
Raspunsuri - Pagina 20
Ela76 spune:
hop si eu, pardon, si noi!
Denis - sper ca totul e in regula cu nazdravanul si nu are febra sau viroza. Si daca vezi ca nu reusesti prea curand cu pozele, poti sa ne scrii si fara (ca nu cumva sa te pierdem iar) ![]()
Laura - ah, cata treaba am avut azi, ce-mi doream o cafeluta... vezi, mai bine deschideam forumul si serveam una 'de Galati'.
Maine sper sa nu mai alerg in 10 parti, macar sa ma lase sa stau la biroul meu linistita, poate ma strecor si pe net, intre doua treburi.
Codruta - brrr, ce frig e pe acolo! Chiar e un canadian venit cu treaba pe la noi la serviciu si radea ca i se pare f cald la noi, asa ca umbla intr-un pardesiu subtirel de ma ia cu frig cand il vad.
Am fost in seara asta la eco, am primit confirmarea ca e baiat (100%), totul in regula, doar o recomandare sa stau mai mult linistita, ca se vede ca apar contractii destul de dese si asta il poate tine pe bebe din crestere.
Maine vrem sa plecam si la Odobesti, avem doi sarbatoriti acolo, mama mea si tata socru, asa ca iar e vorba de mancare multa si buna 
Pupici la toata lumea!
Ela
22 si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
LauraFlo spune:
Ela, drum bun ! Sa va distrati bine !
Va spun WEEK END PLACUT ! Maine "ne vedem" ca vin la munca (ca de obicei) ca la calculatorul de acasa n-am spor a scris !
Va pup !
Mickyyy spune:
Am intrat doar sa va salut si sa va urez week-end placut, ca de altceva n-am mai avut timp in ultima vreme, chit ca pe forum am mai tot butonat.
Denis, bine-ai revenit
.
Hai ca poate ma invrednicesc sa intru in week-end sa va pun 2 filmulete (daca m-oi descurca) sa vedeti cum canta fetele mele ghitza ![]()
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Claudelu spune:
Neata!
O cafea??
Mickyyy, hai cu filmuletu ![]()
Ela, ti-a venit sotiorul??
Codruta ce mai face Petra?
Noi suntem bine, Raul a fost putin bolnavior dar acum vad ca e pe calea cea buna
Mi-a vomat putin ieri dar cred ca de la tuse. Numai flecmuta a dat afara si laptele baut dimineata. Dupa jumate de ora i s-a facut foame si desi n-am prea vrut sa-i dau a papa fff bine si fara urmari. Ma bucur ca a fost doar un accident.
In rest invatam sa ne dezbracam. E cam puturos la capitolul asta dar incet incet invatam si asta. Ce mai, ne pregatim intens pentru gradinita, desi nu stiu daca-l dam din toamna. Ai mei insista sa-l mai lasam in pace anu asta. Nu stiu inca ce sa fac. Mai am timp de gandire pana prin aprilie cand am inteles ca incep inscrierile.
Va pup, fug la cafea ![]()
Mickyyy spune:
Hai ca vreau si eu la cafeluta....alti doritori nu mai avem?!
Claudelu....n-am filmulet....n-aveam cont pe dropshots si n-am avut nici timp si nici rabdare sa-mi fac ieri 
.
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Ela76 spune:
Hai, Mickyyy, invredniceste-te si fa-ti cont la dropshots, sa vedem si noi fetele in actiune!
Clau - cu e Raul? sper si eu ca vomitatul nu a fost decat un mic accident, cine stie cum a tot inghitit el mucisori.
Am revenit dupa un weekend de tip "pune-te masa, scoala-te masa", ne-am simtit bine si suntem mai dolofani. Cristina a fost in forma, a vorbit non-stop, a cantat si a dansat cu bunicul, batand din picior, cu mainile pe la spate, invarteli, chestii... simpatici foc.
Azi am dus-o la gradi, dupa 2 saptamani de pauza, chiar mi s-a parut ca e nitel emotionata, dar nerabdatoare. Abia astept sa-mi povesteasca diseara impresii.
Tati a venit, insa azi si maine iar a "evadat", sper sa termine cu atatea drumuri. La munca e de munca si mare lucru daca in urmatoarele 3 zile mai apus eu sa deschid internetul, asa ca ma invoiesc anticipat.
Pupici, back to work!
Ela
22 si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Mickyyy spune:
Si noi avem poze....si chiar si filmulete, am reusit sa-mi fac cont aseara, le gasiti www.dropshots.com/mickyyy" target="_blank">aici.
Era setata prost data la aparat (cu 1 an in urma, dar sunt recente
)
bebe2004 spune:
Buna fetelor. Super poze. Bravo ca ati reusit sa mai puteti poze noi. ne mai delectam si noi pe aici.
Ela, inseamna ca ti-e tare bine, de faci atatea drumuri si mai e si nebunia de la servici.
Clau, ce face Raul? Sper ca e bine.
Simo, Nedda? Sunteti bine? Lucas cum se simte?
Si noi suntem f bine. Alexandru vorbeste fff mult. A inceput seara sa-mi spuna el povesti (asa crede el ca vreau si eu sa le ascult). Mi-a spus Capra cu 3 iezi si cu putin ajutor, dar stia actiunile in ordine cronologica. e tare dragut. Ii mai plac f mult cainii si le plange de mila celor de pe strada. I-ar lua pe toti acasa, sa doarma in sufragerie, ca nu fac kk pe ei. Asa mi-a zis. Cand ii vede pe strada zice ca ei nu au pe nimeni si sa-i luam noi.
A inceput sa adoarma singur in patutul lui (i-am scos gratarul de tot), iar eu in patul mare. Dar chiar si cand se trezeste noaptea pt pp, tot in patut se intoarce.
Hai ca va las, sa trecem la munci. Va pup.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi