Copilasi martie-aprilie 2004(82)
Raspunsuri - Pagina 19
codritu spune:
Nici nu am apucat sa scriu ceva si Petra tipa asa ca doar va salut si va pup.
Andreea, eu te inteleg acuma, biata de tine si fara tati, uf.
Ela, cum e Cristina? O sa vezi ca la tine si al doilea va fi cuminte, iti tinem pumnii. Nu stii ce va fi?
Gata, pupici.
Comorile lui mami
Ela76 spune:
Codruta - ~90% cica e baiat. Asa am simtit si eu inca de la inceput. Dar pe 1 februarie, la eco, vom sti clar. Cristina e bine, in sfarsit, mai are un rest de tuse, dar am terminat cu antibioticul, febra nu a mai facut. Azi chiar a fost bine dispusa si a inceput sa mai si manance cate ceva. Chiar a scos-o soacra mea pe afara vreo ora si a venit vesela si flamanda. Acum, pe seara, am fost la cumparaturi toate trei si a ciripit non-stop, semn ca se simtea bine. Dar la 9:30 a cazut ca eroul la datorie, s-a intors cu spatele la mine si gata, somn.
Micky - dintre activitatile casnice, ultima parea aia mai placuta, nu?
Cel putin, eu am mai scapat de calcat, caci socrela are o pasiune in acest sens si a 'rezolvat' tot ce a gasit prin casa. In plus toata ziua ar spala vasele si aragazul, lucru ce nu ma deranjeaza, de asemenea.
Gata, ma duc sa ma intind, ca s-a trezit bebelacul asta si protesteaza, nu mai vrea sa stau pe scaun. 
Ela
20+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
denis spune:
Buna dimineata fetele,
Va mai aduceti aminte de noi?
N-am mai scris demult, desi mai intru pe DC la unele subiecte si oricum, citesc...si pe voi v-am citit. Felicitari Elasi celorlalte curajoase pentru BB2.
Eu inca nu am curajul sa ma gandesc la inca un copil pentru ca avem fff multe anul asta pe cap si pana nu le rezolvam nu vreau sa iau in calcul ideea. Desi, sincer nu stiu nici dupa asta daca voi mai face unul.... Momentan sunt proaspata "matusica" zilele trecute ce a nascut sor'mea... Atat de fragila era fetita, incat sincer mi s-a facut frica.. Nici nu mai stiu cum e sa tii in brate o faptura atat de micuta...Nu stiu daca as mai face fata.
Fi-miu nu e inca la gradi, e cu bona. E mare, spune mereu perle, ne "batem" care sa stea la calculator (eu,tati sau..el), inca mai avem noaptea pampers (desi inutil in cele mai multe cazuri, dar inca nu l-am scos), ma gandesc vara asta sa-l dau macar la inot sau un sport ceva (care aveti copii la sporturi, dati-mi si mie sugestii), raciti n-am prea fost decat 1data asta toamna si atunci relativ usor...Poze as pune dar nu stiu cum sa fac, poate imi spuneti voi.
Pupici si daca mai vreti vesti de la noi, mai revin...
Denisa
si Cosmin
LauraFlo spune:
Bineinteles ca te primim Denis. Ma bucur ca ai revenit ! Felicitari pentru "ridicarea" in functia de matusa ! Pentru poze trebuie sa-ti faci un cont pe yahoo sau webshots si apoi sa copii linkul in una din postarile tale. Asteptam sa va vedem.
Si eu de ieri am devenit matusa. A nascut sora mea ieri o fetita- Maria Teodora de 3.100 kg prin cezariana. E cetatean italian ! Ah, ce greu ne este ca e asa de departe ! Ne consolam cu gandul ca e soacra acolo inca vreo trei saptamani (din fericire pt ea are o soacra de milioane ). Sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc ! Iar sorelei mele ii doresc sa se refaca repede si sa ne vedem cat de curand.
Ela76 spune:
Felicitari celor 2 matusici! Sa aveti nepotele sanatoase si norocoase in viata!
Denisa - bine ai revenit! Poate reusesti sa descoperi cum e cu pozele, sa vedem si noi flacau voinic!
Ela
20+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
bebe2004 spune:
Salutare.
Dar nimeni nu mai bea cafeluta aici? Nici o barfulita? Nimic?
Felicitari pt nepotei. sa fie sanatosi si sa creasca mari.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
Claudelu spune:
Cafea?? uauuuuuuuu...sa fie calda si fara zahar. Am un frig in mine de nu-i adevarat. Ieri a fost un vant nebun ce mi-a imprastiat tot ambalaju pe jos, pe sus, peste gard, iar dis de dimineata impreuna cu baietii mei ne-am pus la adunat ca azi vine in vizita "the big boss" peste companie 
Felicitari proaspetelor matusici! Nepotzele sa va fie sanatoase si mancacioase!

Deni, bine ai revenit!
Cum sa nu ne amintim de tine? Te-ai maritat si poze de la nunta tot n-am pupat
Soleil ce mai face? nici pe ea n-am mai vazut-o pe aici 
Va pup, mai revin io...sper![]()
denis spune:
Multumesc de frumoasa primire
Si ma bucur ca nu m-ati uitat...!
Asa-i, am facut nunta si poze tot n-am pus. Rusine sa-mi fie.
Soleil ce sa faca, super super ocupata cu job-ul. Eu macar sunt mai putin ocupata (cochetez cu ideea de femeie independenta, cu firma mea...sa vad daca voi fi si in stare sa o fac sa mearga!) imi pot organiza singura timpul, dar ea lucreaza f mult la serviciu.
O sa-i spun ca ati intrebat de ea....
In schimb fetita, Tiana a crescut si s-a facut tare frumusica si nebunatica.
O sa pun si poze, promit, dar acum nu-mi arde ca fi-miu...cred ca-l va incerca o viroza.. Are de aseara o stare de somnolenta, acum a venit din parc cu bona si zicea ca-i e somn. A cascat in disperare...si a adormit ca valiza (ceea ce lui nu i se intampla)...si pare ca il incearca si vreo febra.
Si maine ne planificasem sa mergem la munte 

Sper sa-i treaca.
Pupici la toate fetele si in postarea urmatoare, promit si poze.
codritu spune:
Denis, bine ai revenit. Nu e greu sa tii pasul cu noi ca nu suntem foarte vorbarete, toata lumea e ocupata. Felicitari pentru nepotica.
Ela, felicitari pentru baietel. Cristina are vreo preferinta ca banuiesc ca tu nu ai?
Clau, aici a asa frig si bate si vantul de simti ca iti pica fata. Dimineata cand mergem noi la gradi sunt -25de grade, brrr.
Laura, felicitari pentru nepotica. Stiu ce greu e sa fii departe de familie, cred ca si ei ii lipsesti in momentele astea. Poate ii faci o vizita acum ca se poate calatori mai usor.
Comorile lui mami
LauraFlo spune:
Codruta, -25 grade ????? Wow, si eu care tocmai voiam sa ma plang ca s-a facut frig la noi.....dar nu avem decat vreo -7 maxim -10 grade.
Din pacate tare ne simtim lipsa...eu si sora mea eram tare apropiate. Oricum ne gandim sa mergem la ea in vara; acum pe 23 martie are botezul Mariei si se vor duce parintii mei.
Gata, ma duc la cafea. Va astept pe toate !