Copilasi martie-aprilie 2004(82)
Raspunsuri - Pagina 18
LauraFlo spune:
Laura vrea si ea, ca la noi s-a stricat automatul si inca nu am coborat la chiosc dupa ness...Si eu am mare nevoie ca trebuie iar sa "destept" niste tantici de la finante !
Ela, zile grele ai avut...singurica cu soacra pe cap si copila bolnava..Bine ca vine tati.
Mickyyy, si eu ca leguma ma simt...Cred ca e de la "primavara" asta venita cand nu trebuie....Ma duc sa-mi cumpar niste vitamine ca nu mai fac fata ...
Nedda, cred si eu ca Lara nu vrea la gradi...Ce ai hotarat o lasi cateva zile acasa sa se bucure de bunica ?
Codruta ca bine zici: Simona sunteti bine ? Sper doar ca esti ocupata.
Andreea, eu am optat pentru gradinita in speranta sa invete sa se joace cu copii de varsta ei...Si cred ca s-a integrat (in sfarsit ) Daria; imi povesteste ca s-a jucat cu fetitele, ca au dansat, ca a impins-o o fetita si a cazut de pe scaun si ea a pus-o la colt (unde era doamna educatoare n-am aflat),...Plus ca a inceput sa manance mai multe feluri de mancare...E drept ca sunt multumita mai ales pentru ca inca nu s-a imbolnavit ( ca inainte de Craciun), poate si-a mai intarit sistemul imunitar...
Clau, tu ce faci ?
Katalina vino si pe la noi (te-am vazut zilele trecute pe forum)![]()
Lavi, ce fac fetele ? Va bucurati de zapada ?
Mariana ai fugit in MM ?
Chiar asa, Ruprich ce faci ? Cum au decurs lucrurile ?
Alona inca ne mai citesti ?
Gata, ma intorc la hartiile mele. Va pup !
Mickyyy spune:
Neata si de la noi. M-am prezentat si eu la cafelutza, chit ca nu's eu mare fan cafea, mai degraba o cola mica
, am inceput din nou sa ma-mpac bine cu ea, de cand mi-a iesit din cap ideea ca as putea fi gravida
!
Ela, ma bucur ca Cristina e mai bine. Si noi am trecut printr-o raceala (gripa, viroza, habar n-am ce-a fost) la fel de naspa, cu febra si tot tacamul, plus ca nu prea mancau nimic fetele. Asa era si daria mea, manca un biscuite toata ziua, noroc ca ea inca e cu biberonul de lapte dupa ea, si bagam 2-3 biberoane, sa nu moara fata de foame. De vreo 2 zile in schimb, mananca amandoua de rup!
Laura, ma bucur ca Daria a inceput sa se adapteze la gradinita, si ca incepe sa-si intareasca sistemul imunitar. Abia astept sa se incalzeasca putin sa incep s-o dau si eu pe Malina, dar doar 4 ore, cat sa se obisnuiasca cu colectivitatea.
Hai ca am fugit la ale mele....poate mai intru sa va povestesc cum ne-am balacit noi aseara, de-am udat toata baia, ziceai ca suntem la piscina, nicidecum in cada
!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
codritu spune:
Nedda, un pupic de la noi
Multumim ca esti alaturi de noi si ne intelegi. Tare e greu cu asa bebe, dar imi tot zic ca cel mai important e sa fie sanatoasa. Nici la tzitzi nu prea sta, papa repede si gata, nu adoarme acolo, nici sa ragaie nu are rabdare, se suceste, se invarteste, se catara pe mine si apoi da lapte afara. Pe Tudor l-am intrebat ce nu ii place la gradi si el zice ca nu vrea la gradi, vrea sa stea acasa, i-am zis ca daca vrea putem sa incercam la alta gradi, dar nu vrea. E un antigradi fara un motiv anume.
Mickyy, eu daca nu as fi avut-o pe Petra as fi zis la fel ca e vina noastra, acum zic ca in mare parte depinde de copil. Am incercat si eu cu lasatul sa planga, dar nu tine, plange pana nu are aer si apoi nu mai pot sa o calmez, cu Tudor a mers ca el se plangacea putin si daca vedea ca nu tine o lasa balta. Sigur si Petra poate fi modelata, dar eu inca nu am gasit metoda, asa ca sunt deschisa la optiuni.
Va pupitzesc.
Comorile lui mami
Ela76 spune:
Codruta si Daniela - e bine ca mai povestiti de mofturosii astia mici, tare mi-e teama ca nu mai am eu norocul cu un bebe linistit, care sa doarma toata noaptea, cum facea Cristina. Macar sa fie mancacios, sa nu o iau de la capat cu albitul cand vine vorba de masa... Pe bebele asta il simt mai 'foit', noaptea mai are de dat din maini si din picioare, ceea ce sora-sa nu prea obisnuia sa mai faca de la 10 seara pana dimineata. Daca ma trezesc eu, hop si el da semne ca e prezent. Si cum noptile astea m-am ridicat de atatea ori din pat ca sa ma duc la Cristina, cred ca nu a reusit sa se odihneasca cum trebuie.
Vai, dar ce somn mi-a fost azi, noroc de cafeaua aia de dimineata. Laura - cam neplacut sa fie aparatul stricat exact cand ai nevoie mai mare. Lasa, ca te servesc si maine cu cafea facuta de mine, ok? Micky, daca e nevoie, fac mai multa sau cumpar cola ![]()
Andreea - cat timp va fi plecat tati?
Ela
20+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
LauraFlo spune:
Azi fac eu cafeaua ? merge automatul; avem expresso, cu lapte sau fara, mochacino, ciocolata...cola nu da dar putem face rost din alte surse....avem si tigari !![]()
Mickyyy spune:
Neata, vrem si noi la cafelutza si la tigare
! Mi-e un soooooomn de zile mari, dimineata m-am trezit devreme sa merg cu fetele la medic (sunt in cautare de pediatru), si n-am baut nimic, si nici de fumat n-am avut timp....am bagat la greu recuperari acum
!!
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
bebe2004 spune:
Buna fetelor. Acum poate ma intelege si pe mine cineva cand zic ca nu cred ca o sa mai vreau un bb. Asa a fost si este Alexandru. Sa-l barfesc un pic. Adica: atunci cand era micut sugea ff repede si adormea la san, dar cand sa-l las jos se trezea. Nu se satura cu masa si vroia mereu sa manance, dar adormea la loc. Nici nu se odihnea si nici nu se hranea cum trebuie. Nici afara nu dormea, iar de la 3 luni el nu prea mai statea in carut, iar eu tb sa il tin pe el in brate si cu o mana sa imping carutul. De adormit, adormea ff greu si se trezea la fel de repede (ca si acum), iar ca sa-l culc mai repede incercam sa nu fac galagie. Concluzia e ca nici acum nu adoarme usor, nici acum nu adoarme singur, inca se mai trezeste noaptea (azi noapte s-a trezit la 4.30, a facut pp, apoi a vrut tv, a vrut laptic pe care oricum nu l-a baut, cred ca visase ceva urat ca a inceput sa planga etc, de ne-am culcat pe la 5.30).
Si credeti ca as fi in stare sa mai am rabdare cu inca un copil? Eu nu ma vad in stare de asa ceva. E bine cand e primul cuminte, ca mai ai curajul sa mai faci unul. Acum nu zic nu definitiv, dar...
Ela, sotul sta pana prin iul - aug.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
bebe2004 spune:
Uitati cat am muncit la ele:
http://new.photos.yahoo.com/andreeea77/album/576460762386974074
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
Ela76 spune:
Andreea - ce poze frumoase! Mi-a placut tare mult si peisajul acela de toamna, parca era tablou. Unde era Mos Craciun, la serviciu? Si ce mare a crescut nazdravanul de Alex. Eu nu stiu daca as rezista atata timp fara tati, te admir!
Laura - buna cafeaua, sa-mi pastrezi una cu lapte (mai pt gravide, asa). Azi am vrut sa ma dau harnica, asa ca cica am fost ocupata, ca sa inchei saptamana victorios. Asta pentru ca maine il astept pe tati inapoi si mi-a revenit tonusul. ![]()
Ce planuri de weekend aveti? Noi duminica mergem la o zi de nastere, maine il primim pe tati inapoi acasa si ii desfacem bagajele si gata cu sfarsitul de saptamana!
Pupici!
Ela
20+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Mickyyy spune:
eu nu pot sa vad pozele.....probabil e din cauza proastei conexiuni, nu se incarca pagina.....las ca-ncerc de-acasa.
Ela, planuri de week-end? Somn de voie 
, atata cat ne vor lasa capritele
, plus de-alea casnice 

.