Copilasi martie-aprilie 2004(82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

Pucku, Neda, Ela, bine-ati revenit! Ce fain tre sa fie plaja si mare in ianuarie , vrem si nooooooooi.

Eu iar sunt pe fuga, si mai am si-un car de dracusori, am de pregatit niste acte pentru un credit, care tre sa fie gata pana la 12 , si teoretic sunt gata, dar practic....... Tipa de la banca a trimis 2 mailuri cu actele necesare, si amandoua contin o cerere, care am crezut eu ca e identica, si am completat una din ele. Se pare ca nu's, cealalta trebuia completata, si ma enerveaza la culmea, ca e facuta de un dobitoc (ca altfel n-am cum sa-i zic) care a pus accent pe estetica si nu pe utilitate, altfel spus arata super bine, dar nu poate fi completata pe calculator, e un fisier in word, dar care are linii "desenate" si nu se poate scrie nimic peste ele . Imi vine sa ma-mpusc! Si mai am si o tona de alte treburi....un maldar de dosare pe birou..........nu mai vreauuuuuuuuuuuuu

Am fugit la ale mele....poate mai apar...da' slabe sanse!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Vaaaai ce pustietate e pe-aici.......pe unde-mi umblati, fetelor???

Hai la o cafeluta calda ...chit ca a cam trecut de pranz

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Si eu sunt pe aici. Mi-am petrecut dimineata pe la banci si finante, sunt franta si fizic si psihic, acum trebuie sa-mi fac curaj sa ma apus de registru de evidenta a salariatilor....Deci merge bine o cafea !
Multumesc Mickyyy !

In rest toate bune si frumoase: Daria merge la gradi si slava domnului ca nu a racit, n-a plans deloc anul acesta ( doar ieri cand a plans cu hohote, de ce tocmai ieri , habar n-am )...Am scapat de leganatul pe picioare de tot ( cand era obosita rau sau bolnavioara il cerea ), acum sa incercam adormitul singura in camera. Deocamdata lucrurile decurg astfel: Daria in plapupa, mami citeste, apoi stinge lumina si pleaca, dupa nici cinci minute striga : "Vino la mine, e intuneric, mi-e frica!!!" Asa ca mami se baga in pat langa ea si asteapata sa adoarma copila, de obicei adorm si eu si ne trezim dimineata: ea vesela si eu intepenita.
Da' nu ma las !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LauraFlo

Asa ca mami se baga in pat langa ea si asteapata sa adoarma copila, de obicei adorm si eu si ne trezim dimineata: ea vesela si eu intepenita.
Da' nu ma las !

Nici nu stii cat de bine ma recunosc in ultima fraza. Malina adorme la noi in camera, o mutam apoi in camera ei, iar spre dimineata se trezeste si migreaza la noi in pat. Ca sa evit asta, de multe ori, in caz ca ma trezesc la primul ei mamiiiii, ma duc eu la ea in pat, in ideea ca stau cateva minute pana adorme la loc, si apoi revin in dormitor la mine. Numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, si de cele mai multe ori adorm si eu acolo....si cum patul e destul de mic, dimineata ma trezesc intepenita!!

Hai sa va povestesc ce mi-a facut ieri Malina (de mica-i bestie !). Ea cu Daria in sufragerie, se uitau la desene, mami cu tati in bucatarie fumau o tigare, vine Malina, deschide usa si ma cheama in sufragerie. Cica are Daria sa-mi "spuna un cuvant". Ok, zic eu, ia zi mami, care-i problema? Daria nimic, se uita la mine si radea. Malina se apleaca la urechea lu' Daria, ii sopteste ceva (eu n-am auzit nimic) si-apoi ii spune sa-mi zica mie ce i-a zis ea !! daria, nimic, radea in continuare, de fapt mustacea. Mai face Malina vreo 2 incercari, tot ii soptea ceva la ureche si Daria nu voia sa spuna, si intr-un final o rog pe Malina sa-mi spuna direct. Nu era ceva foarte important (voia sa vina rares, prietenul lor, in vizita pe la noi "diseara", ca au fost cuminti), insa m-a dat pe spate cum a procedat....a bagat-o pe shushu la inaintare, sa fie ea cea care cere, ca stie ca ea fiind mai mica o refuz mai greu !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Hop si eu asa scurt. Am pus-o pe Petra sa stea putin singura in pat, sa vedem cat o tine minunea.
Pucku, biata de tine prin cate a trebuit sa treci, sper ca esti bine si cu moralul sus.
Nedda, bine ca ai mai trecut pe aici sa mai stim ce faci. Lara nu a plans la gradi dupa ce v-ati intors? Tudor dupa sarbatori a plans de in prima zi a trebuit sa-l aduc acasa ca nu vroia sa stea si plangea de ti se rupea sufletul, asa ca am negociat ca daca il aduc acasa nu urmatoarele zile nu mai plange, nu stiu ce sa mai fac cu el.
Mickyy, smecheri copilasii ce sa zici, sa vezi ce o sa o manipuleze Malina pe Daria daca ii merge. Si eu am manipulat-o pe sora-mea pana mi-a mers, apoi s-a prins si facea numai la schimb.
Laura, bravo voua cu dormitul, noi cu Tudor nu am avut probleme se culca singur, tot striga pana adoarme ca vrea una alta, dar pana la urma se culca. Problemele le am cu Petra, nu adoarme nici leganata, nici plimbata nici in pat, numai dupa ce imi face nervii ferfelita, ce sa fac, sanatoasa sa fie( asa incerc sa ma calmez si eu).
Ce o fi facand Simona si Lavi? Gata m-a lasat destul. Va pup.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Ela, cum mai e Cristina? Sper ca ati scapat de febra. Cat despre pozele noastre, apropo de ele ca m-a intrebat si Laura, eu sper s-o mai recunoasteti inca pe Lara in ele. :) Ah, dar mai trebuie sa-mi gasesc si timp sa pun cateva poze!!!! (Intre noi fie vorba, asa ma apuca o leneee cand trebuie sa ordonez albume si poze...acesta e si motivul principal pentru care fug de ele pana ce trece cel putin o jumatate de an de cand le-am facut!! Rusine sa-mi fie!)

Codruta, Lara a fost relativ OK cand ne-am intors. I-am tot zis sa le povesteasca educatoarelor si copiilor cum s-a jucat ea pe plaja si ce-a vazut la acvariu si la gradina zoologica etc. In schimb de saptamana trecuta, de cand a venit soacra-mea la noi, nu mai vrea sa mearga la gradinita fiindca vrea sa stea acasa sa se joace cu bunica. :) Tu ai reusit sa-ti dai seama ce anume nu ii place lui Tudor la gradinita? Fiindca ma gandesc ca trebuie sa fie ceva anume daca plange si dupa atata timp si refuza sa mearga. Cat despre Petra, imi dau seama ca trebuie sa-ti fie greu si ti-am zis ca stiu cum e sa nu-ti doarma copilul decat in brate si atarnat de tzatza eventual. :) Asta e un motiv, secundar desigur, care ma face pe mine sa nu ma gandesc la a avea al doilea copil. Daca al doilea ar fi tot ca Lara eu sigur n-as mai face fatza. Dar sa ma intorc la Petra: cred ca alta solutie nu ai decat sa faci cum faceam eu: dormi cand doarme ea, tine-o in brate cand si cat vrea ea...nimic nou pana aici, nu?:)

Micky, deci "dracusorul" e Malina si "ingerasul" e Daria?:)) Intotdeauna e asa sau mai si schimba rolurile din cand in cand?

Chiar asa! Simo, Lavi, ce mai faceti?

Daniela

Iubirea mea - LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna fetelor. Dragute povestioare cu copilasii vostri. Eu il culc pe Alex in patul nostru (care acum a ramas al meu si al lui, ca tati a plecat iar). Nu mai vrea de loc in patutul lui. E adev ca e mare, dar mai incape ff bine in el. I-am spus ca o sa-l dau unui alt copil si nici nu vrea sa auda. Este al lui si vrea sa-l vada acolo, chiar daca foloseste doar la depozitat.
Ma gandesc sa-l dau si u la gradi, dar parca nu ma indur deocamdata. A stat pana acum doar cu cei din casa si mi-e mila de el sa-l las cu cineva strain. Cred ca imi intelegeti gandirea.
Pucku, fii barbata ca ai o fetita dulce pt care trebuie sa lupti. O sa vezi ca dupa un timp o sa se aseze toate si la voi.
Ela??? Sunteti bine? Ce are Cristina?
Va pup acum. trec la invatat ca m-am inscris la un master si am o caruta de examene.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Hop si noi. Nu stiu ce se-ntampla cu mine ca de vreo cateva zile sunt "leguma", nu am chef de nimic, nu pot sa ma mobilizez sa-mi fac treburile ca lumea! Rezolv urgentele bine spre foarte bine, da' de restul n-am nici o tragere de inima sa ma apuc......
M-am dereglat....mi s-a pus pata ca vreau un bebe, si din pacate trebuie sa mai am rabdare vre-un an.....cred ca asta e motivul pentru care n-am chef de nimic.

In fine....cu exceptia apatiei de la serviciu, in rest lucrurile's bune si frumoase la noi.

codritu, nu stiu ce sa zic, eu la al doilea copil am fost mult mai degajata, pe Daria am lasat-o mai mult sa planga la inceput, si am invatat-o tare bine, adoarme singura aproape intotdeauna. La Malina, fiind primul copil, mi-era mila s-o aud plangand, si saream la primele tipete sa vad care e problema, asa ca am scos o mare alintata, pe cand la daria, am procedat invers, si-am o cumintenie de fata. Asa ca, zic eu, tine putin si de noi, parintii, daca rezistam eroic la primele tipete, avem sanse s-o invatam mai ascultatoare. Daca n-as fi avut-o si pe daria, probabil n-as fi gandit asa, sunt sigura, mi-aduc aminte ca la malina eram tare contrariata pe fetele care spuneau ca o "alint" prea mult, si s-o las sa mai si planga. Cu malina n-am dormit o noapte cap-coada pana aproape de 2 ani (aveam 2-3 treziri pe putin), pe cand la daria............. Depinde mult si de copil, dar tine si de noi.

Hai ca am fugit la normele mele....mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buna seara!
Raportam: noi suntem mai bine, desi dupa-amiaza tot avea 37,3 C. O chinuie rau o tuse seaca, de aseara i-am schimbat siropul de tuse, astept efectele.
In schimb, s-a molipsit socrela, tuseste si ea de-si intoarce plamanii pe dos si azi a avut febra toata ziua. Ce ma enerveaza e ca zice mereu ca ii trece si nu vrea sa ia de febra, de tuse nici atat. M-am cam ratoit la ea ca sa nu o mai aud asa, ca nu vede cum tuseste. Si i-am mai dat de inteles sa se comporte ca un adult, nu sa-mi complice si mai mult existenta Draguta nora are, nu? Dar cam asta e stilul ei, ca cica sa nu deranjeze cu nimic, sa nu dau eu bani pe medicamente pt ea etc.
Eu dimineata fug la serviciu, acolo agitatia de rigoare, cand vin aflu ca fii-mea a mancat toata ziua 1 cubulet de cascaval (1 centimetru cub, imaginati-va), doua mandarine si o napolitana, ca altceva nu a vrut sub nicio forma... In seara asta am reusit sa o fac sa manance cu mine o jumatate de cutiuta de 'branzica de casa'. Apoi circoteca de seara, cand e mai obosita si mai maraita si neatenta, culcarea (in seara asta chiar a adormit imediat, uf, ce usurare), dupa care incep si eu sa ma pregatesc de nani, ca la 1 sa ma trezesc sa-i dau antibioticul si sa ma rog sa reusesc sa dorm continuu pana la 7 dimineata. (noptile trecute m-am trezit de cel putin 10 ori, ca ma striga, avand febra, ca ii e sete, ca are muci, ca nu si-l gaseste pe Nani-renul ei, ca unde e tati si tot asa) Eh, si asa se mai duce o zi. Nici nu mai iau in seama ca si pe mine a dat sa ma usture gatul, ca imi curge nasul sau ca ma mai doare unori burtica, de oboseala.
V-am ametit, nu-i asa? Cam asa am fost eu de sambata incoace, dar imi trece mie, vine si tati acasa; sanatosi sa fim noi si restul nu conteaza!
Micky - ce simpatice-s pustoaicele tale! Cum sa nu te topesti dupa ele, la asa faze dragalase.
Si eu ma emotionez nitel (o fi din cauza burtii doar?) la tot felul de faze de-ale Cristinei. Mai nou, cand ma vede mai suparata (eventual pe ea), vine si se uita in ochii mei si ma mangaie pe par si pe fatza, ca sa ma linisteasca, fara sa spuna un cuvintel.
Daniela - ei, acu' nu trebuie sa organizezi toate pozele, ci vreo cateva mai recente
Andreea - poate tocmai ar fi utila gradinita pentru a se invata si cu persoane noi, nu? zic si eu. Insa as sugera sa nu o incepeti chiar acum, in plin sezon de viroze, poate mai dupa Paste sau din toamna. Bafta la examene! de cand imi propun sa ma apuc de un master si eu, dar mi-e imposibil sa-mi fac timp de invatat. Ar fi fost tare bine sa avem parintii mai aproape de noi, ca macar 2-3 ore sa se ocupe ei de copii.
Codruta - da-i un printesei care nu vrea sa doarma! de mica are personalitate si nu cedeaza succes, sa fii tare, sa-i faci fatza.
Si mie imi e dor de restul fetelor. Lavi cum s-o descurca cu cocolina mica, a scapat de colici? Simona - ce mai face Lucas, dar Mia? Mariana savureaza ultimele zile inainte de inceperea serviciului, Stanca banuiesc ca e ocupata, la fel si Clau...
Stiti la cine m-am tot gandit si tare as vrea sa stiu ceva de ea? La Ruprich (Daniela), ca nu era bine deloc ultima data cand a scris...

Va pup, ca uite, e aproape 11 noaptea si eu nici nu m-am asezat in pat.

Ela 19+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buna dimineata! O cafea pentru desteptare? Laura? Eu tocmai ma apuc sa-mi fac putina, ca sa nu adorm cu capul pe birou.
Si afara ploua, ploua
Gata, trezireaaaa, la munca! (asta era pentru mine)
O zi buna tuturor!
P.S. De azi intr-o saptamana am eco la dr. Pop si nu mai am rabdare sa astept.

Ela 20+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput