Copilasi martie-aprilie 2004(82)
Raspunsuri - Pagina 16
Pucku spune:
revelion super linistit pana la 2 noaptea
2 ianuarie - zi scurta de lucru pt mine, familionul acasa, revin iar nu gasesc cainele....uf uf
3 intoarcerea in forta negativa la munca la timp plin gasit caine murdar si puturos, plimbat dupa el prin tot orasul , pierd controlul drumului, intru pe contrasesns, ma redresez repede ajung intr-un final acasa
zile linistite apoi initial, calculatorul reparat de prin 20 dec moare din nou, incerc sa gasesc un Rv cat mai urgent la un optomestrist sa-mi schimbi ochii , reusesc totusi la sf de saptamana sa mi repar
Corina ,
Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Pucku spune:
mi-e frica sa nu pierd mesajul.....asa ca sunt ca motorul
na reusesc sa-mi repar ochelarii....rama s-a rupt, reusesc cu ajutorul unui bijutier sa mi repar
ajung super fericita acasa, de mi-am reparat ochelariii
si de duminica incepe calvarul....am totusi un inger pazitor ca sunt intreaga
Corina ,
Pucku spune:
ma trezesc in forta dimineata, fac mancare praji, pe la 1 sunt gata, mancam si hotaram sa mergem sa ne cautam geci, zic stai sa vorbesc cu mama ca de mult nu am mai vorbit
sun vorbesc, ma hotarasc sa dau o tura de cartier inainte sa plec, moment prost, zi proasta, nesansa, fatalitatea, si totusi ingerul pazitor care ma vegheaza , intru intr-un autobuz de oras cu masina....ma trezesc in mijlocul intersectiei in fum, cu airbagurile iesite, bine zguduita, si cu masina scrap, dar in viata, fara nici macar o zgarietura......fiare vechi, o secunda de neatentie si masina e un maldar de fiare din care iese fum
si acum a incepu calvarul, gradinita e la dracu-n praznic, fara ruta de autobuze, frig ca dracu, ieri au fost cu factorul de vant -30 , m-am dus sa-mi caut placuta de la masina si cd-urile din masina, m-am congelat pur si simplu, uite ca trecura aproape 24 de ore si sunt cu 30 de grade in casa, 4 pulovere pe mine cu perfuzia de ceai fierbinte si dardai de [parca as fii in frigider......brr brrr
halal viata
ma duc sa ma bag in pat, tre sa-mi revin pana sambata saa ma pot duce sa caut/ cumpar/ interesez de alta masina-- internet care nu merge, asa greu se deschid paginile sa ma interesez de preturi, bani insuficienti sa cumpar una mai veche, loc la gradinita langa casa sau langa servici nexam pana prin martie aprilie, frig ca dracu afara mediu ideeal sa cad intr-o depresie fara sansa de scapare
gata ca m-am plans destul, ma duc in pat
Corina ,
Ela76 spune:
Corina, iubita si draga de tine! Chiar ca s-au adunat toate pe capul tau. Dar, cum spuneai, ai un inger pazitor, asa ca ai incredere si vei vedea ca totul se va termina cu bine, cand nici cu gandul nu vei gandi. Cred ca ai tras o spaima pe cinste cu accidentul, nici nu vreau sa ma gandesc. Cu gradinita iti tin pumnii, sa reusesti sa o muti mai aproape de casa cat de repede posibil.
multi si tine-ne la curent, asa, incet, cum merge internetul. Sanatate multa si tie, si lui Stephie frumoasa!
Ela
18+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Ela76 spune:
Cristina e bolnavioara, de aseara a inceput cu febra mare si nu scade. Azi numai 39 de grade si ceva a avut, cu toate antitermicele date. Deja i-am dat si prima doza de antibiotic, sper sa o ajute si sa-si revina cate mai repede.
Va pup si aveti grija de voi!
Ela
18+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Nedda spune:
Fete dragi, ca si Ela, va fac si eu cu maaare intarziere urarile de An Nou. Sa vi se implineasca toate dorintele si sa aveti numai succese de acum incolo!!
Despre noi...de sarbatori am fost plecati o saptamana in Hawaii. Vremea a fost exeptionala, am fost la plaja...imaginati-va fericirea Larei sa stea numai in apa si sa se joace in nisip!!! Apoi, am venit acasa si am reinceput activitatile obisnuite, scoala si gradinita. Iar nu mai avem timp de nimic. Soacra mea a venit la noi de cateva zile si va sta aici 3 luni. Eu sunt incantata ca o sa am ajutor iar Lara e fericita ca are un nou partener de joaca. :)
Daniela
Iubirea mea - LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Laura, ce minuni ai facut tu acolo!! Eu abia stiu sa bag ata in ac. :) Daria e o frumoasa! Si ce eleganta e ea!!! Pe "baietzelu'" de fiica-mea o vezi numai in pantaloni. :)
Corina, ai grija de tine!!! Sper sa reusesti sa uiti repede accidentul. Pe mine m-a lovit o masina in spate si, desi pe masina mea nici n-a ramas vreo urma, zgomotul si sperietura au fost atat de mari ca si acum, dupa cateva luni, inca imi tresare inima cand vad in oglinda retrovizoare cum se apropie vreunul de mine mai mult. Si ce am patit eu e nimic. Imi dau seama ce trebuie sa fie in sufletul tau...
Ela, ei, gravidutza noastra draga, ma bucur sa "te vad". De fapt chiar te-am admirat in poze. Ah, ce bine e sa petreci revelionul cu prietenii! Si eu visez la o vacanta in Romania, cu o gasca de prieteni. Cristina e atat de dulce si eu trebuie sa-ti mai zic o data ca sunt absolut indragostita de buclele ei. Cat despre faptul ca e bolnavioara, imi pare rau si sper sa se faca bine repede. De ce crezi ca a facut febra mare acum?
Daniela
Iubirea mea - LARA - 7 aprilie 2004
Ela76 spune:
Daniela - bine ai revenit! Ce ma bucur sa vad mesaje postate de tine, mai ales ca au fost asa de rare in ultimul timp. Imi imaginez cum ar fi reactionat si Cristina la apa si nisip (mai ales in Hawaii), cred ca ar fi fost in culmea fericirii. Cat despre febra asta mare care-mi chinuie fata, se pare ca e vorba de o viroza sau altceva, care bantuie prin toata zona (am auzit ca si bulgarii au probleme) si se pare ca asta e una dintre caracteristici - febra foarte ridicata (mai mereu spre 39 sau peste), ceva tuse, ceva muci. Azi Cristina a fost asa toata ziua, mi-e mila de ea cand o vad ca se straduieste sa poarte conversatii cu noi, dar ii tremura vocea din cauza frisoanelor. Chiar si acum arde, desi i-am pus un supozitor antitermic. Ma astept deja la o noapte cu multe treziri.
Partea mai neplacuta e ca tati tocmai a plecat in US 7 zile, asa ca trebuie sa ma descurc cum ma taie pe mine capul mai bine.
Mi-e dor sa va mai vad si pe voi in poze. Pe Lara cred ca nici nu o mai recunosc.
pentru toate fetele!
Ela
18+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Corina, draga mea, tare multe evenimente neplacute ! Stiu eu ca tu esti tare si vei trece peste ! Te pup si ma gandesc la tine !
Ela, si eu tare m-am bucurat cand v-am vazut in poze ! Frumoase ca intotdeauna ! Acum trebuie s-o trageti cu febra...Ufff si esti si singurica ! O sa va descurcati, nu-i asa ? Ai ajutor ? O mama, soacra...
Nedda, Hawaii !!!! Ce bine suna ! Sa pui doua trei poze sa va vedem bronzate !
Ela76 spune:
Am intrat sa va salut si sa va doresc o saptamana usoara. Noi suntem mai bine, febra a mai scazut, probabil ca deja eritromicina isi face efectul. Azi-noapte a avut tot febra mare, dar azi pare ok. Eu sunt la serviciu si socrela e om de baza acasa.
Va pup si aveti grija de voi!
Ela
19+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre